|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
משתמש - היכל התהילה
|
תנסה לעלות ממצב בטוח, אולי הדרייברים וההגדרות לא ישנו לו והוא יעלה.
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
שכח מזה.. פשוט לא יפעל. בטח שלא בXP. |
|
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
טוב אז הלכתי לרחוק משפחה שלי ואצלו גיביתי הכל
אבל עכשיו כשחזרתי ואני מפעיל את המחשב אז הוא נתקע לי כאילו הוא עולה ויש את התמונה של הפנטיום 4 וכ"ו ואז לא משנה אם אני לוחץ F8 או DEL או לא לוחץ כלום זה פשוט תקע לי Last edited by חיים; 14-11-07 at 16:02.. |
![]() |
# 14 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
קרה לי בדיוק אותה בעיה עם המחשב הישן, פעמיים. בפעם הראשונה בגלל שדפקתי סקטורים בהארדיסק (כן אני מאוד יצירתי) ובפעם השניה בגלל שנשרף ההארדיסק. תבדוק טוב טוב את החיבורים ותוודא ששום דבר לא רופף. אם אחרי שאתה בודק את כל החיבורים וזה עדיין לא עוזר, אז תחבר את ההארדיסק למחשב אחר ותבדוק אם יש תגובה. אם אין - אז משתתף בצערך. אם הוא מגיב, תוריד ותצרוב את Parted Magic LiveCD (תלחץ כדי להוריד - או שלחילופין הכנס לאתר הבית שלהם, כאן) ותנסה למחוק את כל המחיצות. בהצלחה ![]()
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
אפילו אחרי שניתקתי את הארדיסקים וגם אחרי שחיברתי רק ארדיסק אחד שלי התמונה הזאת נתקעת.. ולא זאת לא תמונה של מסך כחול וכ"ו אלא זאת תמונה שיש לי תמיד כשעולה המחשב.. אצל חלק יש סתם מילים ואצלי יש תמונה כזאת של ASUS וP4...
|
![]() |
# 16 |
משמש ניסיון + הסכם ניסיון
|
חיים אחי זה לא בעיה בארד דיסק גם ליז ה קרה
יש לך בעיה בזיכרון DDR מממ תפתח תמחשב תשחרר את הכרטיסי זיכרון תאוור שם את המקום אולי ביגלל האבק והכל אחרי זה תשנה את הכרטיסי זכרון למיקומים שונים למשל כרטיס מס'1 היה בסלוט 1 אז תשים אותו ב2 ואת השני שהיה 2 תשים ב1 ותפעיל תמחשב והכל וזה עיבוד לך מממ כעיקרון זה עשה לך שההית עושה ריסט היה עושה לך מסף שחור כזה כחול יעני לא כחול כחול אלה שחור קהה כזה מממ זה עםה זכרון זה לא בעיה בהרד דיסק
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() ד"א בקשר ללאוורר כבר שאבתי את כל האבק מכל המחשב ומכל הסלוטים למינייהם ניסיתי הכל נראה לי חח אני חייב למצוא פתרון ![]() אני יודע שכרגע הבעיה היא לא בארדיסק.. אני חושב שהלך לי ה-BIOS או משהוא כזה.. ניסיתי הכל.. |
|
![]() |
# 18 |
חבר וותיק
|
טוב הפעם אפשר באמת לנעול פה הזקן הזה שלי קם לתחייה
![]() פתאום בלי סיבה הוא נדלק מצויין והתחיל לפעול :S רק נחצתי מיליון כפתורים חחחחח |
![]() |
# 19 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
חבל קצת על הדאבל.
פעם הבאה בפרטי. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|