|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
אם כל הכבוד , כולנו יודעים מי זה צחי .
לפני מספר ימים הוא שלח לי הודעה בתוכנת מסרים שיש איזה תוכנה בפורום שלו לפריצות לאימייל . כמובן שהתעלמתי מההודעה כאילו שלא ראיתי . אני מציע לכם , לכל אחד ואחד , לחסוך את שליחת מיילים מחברות גדולות ובכלל מאימיילים שלא שלכם . זה פגיעה בפרטיות לדעתי ואתה מדבר בשם מישהו אחר ללא הסכמה . עד כמה שידוע לי , עוז מיידע כרגע את נענע בנושא , וזה בידיוק הצעד שצריך לעשות . אני אישית לא הייתי רוצה שישלחו אימייל בשם שלי כמו שכל אחד מפה לא היה רוצה . לכן צריך לעזור לנפגעים . זאת דעתי , תודה רבה והמשך יום נעים . |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
סתם למען הידע שוואלה שולחים לך מייל זה לא בסיומת co.il/com אלא net.il,ככה שיכול להיות שהכתובת אימייל שממנו קיבלת דוא"ל אכן אמיתית כי וואלה פשוט לא משתמשים בזה.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
מנהל ראשי בדימוס
|
באווטלוק יש אפשרות להגדיר לחשבון שישיבו לחשבון אחר...
לכן זה מראה לך את החשבונות המדוברים. |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני מכיר את צחי ששלח לך על 131 ולמה מפוקפק?
מה מפוקפק בפירסום במייל? |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
? כי גם אני קיבלתי וצלצלתי אליו .
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אתה עושה מאיתנו צחוק? אל תגן על הבנאדם כי אתה מכיר אותו אישית. הבחור כתב שהוא שותף של נענע, האם זה נכון? ולמה הוא צריך לזייף כתובת מייל אם לא כדי להטעות אנשים? מי שמטעה אנשים לרווח אישי = אדם מפוקפק. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
גם אם בן אדם יתן לי מיליון שקל בחודש אני לא יגן עליו אם הוא בן אדם חרא צודק שהוא לא צריך לזייף כתובות ולכתוב כאלה דברים שותף בנענע הוא לא אבל תנו לו לחשוב חחח ובקשר למכיר אישית אני מכיר הרבה אנשים אישית מי אמר שאני יגן עליהם? אולי אני שונא אותם? |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
בטח שאפשר לשלוח מכל אחד, אבל אם תחזיר לו תשובה הוא לא יחזיר לך תשובה, מסיבה פשוטה שהתיבה הזאת לא שלו
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
שמעתי על אפשרות כזאת..
פרסמו בכל מיני מקומות לשלוח ב admin@ microsoft.com וכל מיני כאלה.. שטויות.. גם שלא חוקי לדעתי מה שעשה |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|