|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
העיצוב הקודם אומנם היה יותר אחי אולי אבל העיצוב הנוכחי יותר פרקטי לטעמי והרי זאת מטרת האתר. בנוסף, התפריט החדש הרבה יותר יפה ואולי בכל זאת כדי לבחון את רעיון הוספת הרקע.
בהצלחה ! |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
הוספתי רקע לאתר
תגובות מאוד טובות הבאתם... פעם כולם היו אומרים "יפה מאוד" "לא יפה" וזהו... סחטיין ![]() אשמח לעוד תגובות |
![]() |
# 13 |
הוסטסניון
|
חמוד,עיצוב לא נוח במיוחד.
|
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
09:56 האתר לא עולה
|
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
האתר אמור לחזור בדקות הקרובות.
התמיכה אמרו שיש בעיה בחומרה והיא תיפתר בזמן הקרוב. תודה על העדכון. |
![]() |
# 16 |
חבר וותיק
|
האתר חזר סוף סוף.
הם התקינו חומרה חדשה והיה להם סיבוך עם ההתקנה. בכל אופן, הם הבטיחו שזה לא יקרה שוב. אשמח לקבל שוב חוות דעת נוספת ממשתמשים חדשים וממשתמשים שכבר הגיבו כאן כי שיניתי לא מעט דברים בזכות כמה עצות נהדרות שלכם. אם האתר לא עובד לכם, תמחקו קבצים זמניים. |
![]() |
# 17 |
אחראי פורום Off-Topic
|
האתר נראה מעולה, כמעט בדיוק כמו שאתה העלאת קבצים צריך להראות.
למה כמעט? בגלל שיש יותר מדי טקסט, אבל אם לא היה טקסט, היה יותר קשה להתקדם בגוגל. בגלל זה אמרתי מעולה. רק הערה קטנה לשיפור: כדאי להדגיש יותר את החלק של ההעלאה עצמה, כדי שמי שנכנס ישר יבחין בחלק הזה ולא יצטרך להתחיל לחפש.
הוסטסניון
|
נחמד מאוד
האתר עולה לאט אהבתי את התפריט בהצלחה |
![]() |
# 19 |
חבר על
|
לא יודע מה לגבי אחרים, אבל אני אישית מאוד אהבתי את העיצוב-הכל מסודר,נכון ונעים לענין!
רק מה, לפי מה שאני ראיתי, יש רק שני בלוקים של פרסומות גוגל(שזה בכלל לא הרבה), אבל כל האתר מלא בטקסט שדומה לפרסומות, דבר שגורם לי אישית ואוליי גם לאחרים לחשוב שזה גם פרסומות(וזה מציק). מה שאני מציע זה-להפריד את הטקסטים בצבעים שונים או בבלוקים, כדי שיהיה מובן יותר. חוץ מזה, אני אהבתי! |
![]() |
# 20 |
חבר מתקדם
|
אתר יפה מאוד, אהבתי את העיצוב.
תתחדש ושיהיה בהצלחה. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|