![]() |
# 11 | ||
Авторитет
|
סיפור אמיתי:
לפני כמה שנים, היהודים התחילו לקנאות בנוצרים (ובשאר העולם) שיש להם חג מיוחד שקוראים לו "חג המולד". יהודים, כמו יהודים אמייתים התחילו להשמיץ את החג הזה ומאז מסתובבות כל שנה על השטות עם סילבסטר. לקוח מהאנציקלופדיה העברית: ציטוט:
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
לא חוגג סילבסטר, חוגג יומולדת
![]() |
![]() |
# 13 |
Permanently Banned
|
אחד מהפורום אמר שהרוסים חוגגים "נוביגוד" זאת אומרת שנה חדשה. זה משהו אחר ,אני לא מבין את הקנאה של האחרים.. שכל אחד יחגוג מה שהוא רוצה ,אפילו איאכלו קקי מה אכפת לכם?אני לא מבין!!! בגלל זה לא אוהבים את היהודים בגלל שאנחנו חפרנים ונכנסים לכל חור שלא צריך. Last edited by Ori-G; 30-12-07 at 17:25.. |
![]() |
# 14 |
חבר בקהילה
|
זה נכון שתידעו לכם חילקו לנו עלונים בביצפר עם המידע הזה ..
המורים הסבירו לנו .. אם היה לי סורק הייתי סורק לכם .. |
![]() |
# 15 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לא שמעניין אותי מכל בעלי הדעות (בין אם הדעה שלך ובין אם הדעה הנגדית) אבל זה לא משנה אם אותו סילבסטר היה רוצח צמא דם או סתם עוד אפיפיור מלפני שנית רבות - מה שבטוח הוא שהיחס שלו ליהודים לא היה טוב כמו כל שאר האפיפיורים עד המאה הקודמת. אגב אני לא רואה סיבה שבגללה אנשים מקנאים בחגיגות חג המולד. חג המולד מסביב ארצנו מסמל רק סבל: בית לחם - עיר שאיבדה כבר את כל ההכנסות שלה מתיירות, ערביי ישראל הנוצרים - נדחקו לאחור ובכלל לא שומעים עליהם, הנוצרים בלבנון - סובלים כל הזמן מפרעות המוסלמים והיהודים שחוגגים את החג בישראל? גם בהם אני לא מקנא בגלל סיבה פשוטה...אין מה לקנא בחג כזה כמו שאין מה לקנא בחגים שלנו (אם כבר לקנא בחגים המוסלמים, שם יודעים לחגוג עם שחיטת כבשים ועגלים). |
|
![]() |
# 16 |
אקס מנהל
|
בכמה מילים:
לא עניינו של אף אחד איזה חג אני חוגג, איזה חג אני לא חוגג ואפילו למה אני חוגג אותו. האשכול כאן גובל בהסתה, דווח. |
![]() |
# 17 |
מנהל ראשי
|
אז הנה כמה עובדות על עצמי:
אני חוגג סילבסטר וכמה שיותר יותר טוב, אני מגדיר עצמי כיהודי, אני לא ממוצא רוסי (אלה דרום אמריקאי), לדעתי סילבסטר היה אנטישמי (לפי עדויות היסטוריות שיצא לי לקרוא), אהה כן, וכול מי שטוען שהוא לא חוגג...צבוע. למישהו יש בעיה עם זה? טוב אז..כנראה שיש לו בעיה, שינסה להסתדר ![]() buis, הקישור שנתת כאן גובל בבורות היסטורית וגזענות (הפעם רק כלפי הצד השני), מקווה שאתה לא מאמין לכל מה שאתה קורא (ואם כן, אז אתה יכול לקרוא לי סנטה קלאוס), אם אתה לא רוצה לחגוג- אל תחגוג, אבל אל תאכיל אותנו בשטויות שלך, ואף אחד (ובטח שלא אתה) לא יקבע את אחוזי היהדות שלי, לא לפי כמות הקילוגרמים של בשר לבן שאני אוכל בשנה ולא לפי החגים שאני בוחר לחגוג. בורות לשמה. |
![]() |
# 18 |
חבר בקהילה
|
מספיק כבר עם השטויות האלה...אני דתי ואני אומר דבר אחד: תחגוג מה שאתה רוצה כל עוד אתה לא חוגג על הבנאדם אלא חוגג סתם כי בא לך
רק תדע דבר אחד: זה לא חג של יהודים ואל תנסה להציג את זה כאילו זה כן,גם אם הוא לא היה רוצח הוא בכל מקרה היה אפיפיור עם יחס לא טוב וגם נוצרי,זה כבר עניין שלך לחשוב על זה אני אישית לא חוגג-ודניאל אתה יכול לקרוא לי צבוע עד מחר אבל אתה לא יותר טוב... |
![]() |
# 19 |
מנהל ראשי
|
וואלה?
מה התאריך היום תזכיר לי? ![]() עזוב בעצם, אל תענה.. תקרא קצת על לוח השנה הגרגוריאני רגע, אתה רוצה להגיד לי שהתכוונת להגיד לי את התאריך היום לפי לוח שנה של נוצרים!? אווי לכפירה. |
![]() |
# 20 |
חבר בקהילה
|
כ"א טבת שנת התשס"ח
30.12 למניינם ומה הקשר? |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|