|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אני מדבר על החברות והשרתים שלהם בחו"ל אני בטוח שיש אנשים שימכרו לך איחסון ב 100$ כמו זה שימכור לך ב 200$ אפילו האלו ב 100$ היו אנשים יותר טובים וכמו כן החברה |
|
![]() |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
חחחח LOL X 10 אחי מזה השטויות האלו?
נתחיל מזה שיש המון חברות קטנות בחו"ל שיש לבעלי החברה את השרת בבית . למה? יש במ"ס ערים ,מדינות בארה"ב רוחב פס ומהירות גלישה ענקית כמו שיש בחוות שרתים בארץ. סתם לידע כללי תכתוב ביוטוב "home servers" או משהו בסגנון ותראה מלא אבל מלא אנשים שיש להם משהו כמו 10 מחשבים (שהם משמשים אותם בעצם כשרתים) ואיזה מהירות הם מדברים (מהירות חיבור ביתי ,שתבין נראה לי בארץ יהיה עוד 50 שנה!) |
![]() |
![]() |
# 3 |
Winner
|
לדעתי הסיבה העקרית שבארץ המחירים יקרים יחסית לחול
בגלל שבחול יש הרבה יותר חברות גדולות , מה שיוצר תחרות הרבה יותר גדולה . בארץ יש רק מספר חברות גדולות מצומצם מאוד שהם בעצם קובעות את המחירון שאחיד בערך אצל כל חברות האיחסון בארץ. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בחול התחזוק זול יותר כמו שאמרו לך אפשר להריץ שם שרת בבית ואפילו לא תשים לב לזה אתה יכול לעשות שרתי ביתי שהוא יהיה יחסית סביר ותחרות גם פה יש תסתובב קצת תראה "חברות איכסון" שימכרו לך איכוסן בSMS של 10 שקל אז=\ ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
חוץ מיזה.. גם אם קנית אחסון של 500 ג'יגה בחו"ל..
הרי זה ברור שהם יעשו עליךי OverSelling, בכל מקרה.. אם תהיה בעיה של מקום מתקשרים לחברה והם פותרים הכל. וזה קרה לי עם netfirms לפני כמה שנים.
# 6 |
חבר וותיק
|
ומה עם bluehosting dreamhost וכאלה?
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|