|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
אממ...
בכל נושא שהוא לא תקבל את החומר כמו שהוא, תמיד צריך להפעיל את המחשבה ולחבר את כל מה שלמדת למשהו אחד. אפשר להשתמש במערכות מוכנות\חינמיות אבל מפתח צריך לפתח שיטת בנייה משלו(סדר קוד וכו') נתנו כבר את הסדר שלפי דעתי נכון אז לא אחזור עליו ( html + xhtml css + js php \ asp.net (אם כבר לומדים asp אז .net ))
# 2 |
חבר וותיק
|
התשובה פשוטה-
במקום לחכות למשיך שיגיד לך מה ללמוד ומאפפה ללמוד פשוט תחפש בגוגל "בניית אתרים" או "תכנת אתרים" ולאט לאט תלמד. לי, אין אינטרס להסביר לך, אז פשוט תסביר לעצמך. ואם אתה לא יכול- אז תוותר, זה תחום שמיועד לאנשים שיודעים ללמוד לבד. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
למדתי html
וגם CSS. אל תשכחו להזכיר את התוכנה Dreamweaver. שעוזרת מאוד לבנות אתר. ואת התוכנה פוטושופ. שצריך לקודד איתה. אבל מה שלא הבנתי שאומרים לי לקודד עם DIV. אני לא מבין בנושא וחישפתי מדריכים לקודד עם DIV ולא מצאתי משהו טוב, מישהו יכול להביא לי קישור ? אני יסתפק בדוגמאות לקידוד עם DIV. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() עכשיו יש משהו חשוב שאתה צריך להבין על Dreamweaver. למרות שהרבה מאוד אנשים מזלזלים בתוכנה הזאת כאן בפורום (מסיבה שלא ממש מובנת לי...) חשוב להשתמש בה ככלי עזר ולא להתבסס על מה שיש בה. נכון שאתה יכול ליצור אתר מצויין רק בעזרת מה שיש בDreamweaver אבל תזכור שגם מה שיש שם זה מוגבל! לכן עדיף שתדע לעשות לבד ולא תשתמש רק במה שיש בDreamweaver. בכל מקרה הסדר הנכון (לדעתי) XHTML CSS JS - DHTML וכד' PHP / ASP AJAX ואם בסוף יהיה לך כוח ותרצה אז גם JAVA כי זה מוסיף ממש ממש המון אם משתמשים בזה נכון ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
לדעתי, השלב הראשון בלימוד תכנות, היא לשפר את האנגלית שלך.
אמנם, אפשר ללמוד תכנות בלי להבין ממש אנגלית, אבל כשאתה רוצה להגיע לשלבים מתקדמים, או כשאתה נתקע על בעיה בלי פיתרון, סביר להניח שהמידע היחידי שיוכל לעזור לך יהיה באנגלית. לכן ההמלצה שלי למקום להתחיל ללמוד ממנו תכנות: http://www.w3schools.com |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|