|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 12 | |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
בקרוב מאוד ירד... לא הייתי בונה על זה אולי בקרוב מאוד יעלה אתה תיראה לבד שבחודש הקרוב יתחיל להיות לי מעל 20,000 כניסות שונות ביום! ואני לא עושה כלום באתר.. |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר בקהילה
|
אני לא רוצה לפגוע אבל...
יש אצלך הרבה יותר מדי פרסומות, נכנסתי ומיד יצאתי.
אין לי ממש מושג איך אתה עושה את זה, אני יכול רק לשער ואני לא אגיד את מה שאני חושב על מנת לא לפגוע או לתת רעיונות כאלה לאחרים. שים לב שגם זה שאמרת שיש לך 5000 כניסות שונות מחו"ל אומר הכל, כיוון שמה לעזאזל יש לאנשים מחו"ל לחפש שם? הכל שם בעברית אולי חוץ משתי פרסומות. ( והמון גולשים נכנסים לאתרים רק בשביל הפרסומות, לא?) גולשים נכנסים מרצונם לאתר רק אם יש להם מה לעשות בו. ואין סיבה שמספר הגולשים ירד. אם אפשר להגיע ככה ל 11 אלף, אפשר בקלות להגיע ל 50 אלף גולשים ויותר. אולי יום אחד תהייה וואלה, מי יודע.. עצה שלי - במקום להשקיע בפרסום העמוד - תתחיל להשקיע באתר עצמו. סורי... |
![]() |
![]() |
# 15 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
קודם כל שלא תחשוב לי שטויות ותעלה לראש רעיונות אין לי מושג איך מרמים ואני גם בחיים לא ירמה בדברים כאלו כי זה כאילו אני מרמה על עצמי אני לא כופה על אפחד לא יכנס לאתר הם ניכנסים מרצונם החופשי ושתיהיה בעיניינים חו"ל זה רוב הדברים שאני עושה ויש לי הרבה אתרים באנגלית שאני מפתח כל המשפחה שלי גרים בחו"ל ולכם יש לי שמה הרבה קשרים (הדודים שלי עובדים במקומות נורא מכובדים שמה) ולכן אנחנו דואגים שהכל יתנהל גם משמה ויש המון אנשים שעוזרים לי שהם גרים במיאמי והם ניכנסים ומכניסים כל מי שהם מכירים לאתר ועושים אותו דף הבית כמובן שהם יהודיים האנשים שניכנסים ולכן עברים הם יודעים |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר וותיק
|
חי לא מרמה...
אני מכיר אותו והוא בן אדם ישר !
אתר של הציורים שלי+לינקים לאתרים נוספים שלי http://tjdrawing.freewebpage.org איסיקיו- 1227574 מסנג'ר- acid_boy1@walla.com Last edited by -=Tj=-; 17-11-05 at 19:55.. |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר פורום
|
אמממ הקפיצה המדהימה שבין 1500 כניסות ביום לבין 11000 שקרתה תוך יום אחד נראית לי קצת מדהימה.
וגם החלוקה של הכניסה לפי השעות ביום שהיא כל כך מאוזנת, מי היה מאמין שבאמצע השבוע בשעה 4 לפנות בוקר יכנסו לאתר אותה כמות אנשים שנכנסת אליו בשעה 4 בצהריים... קצת הזוי. קשה לי להאמין שזה 100 אחוז אמיתי, גם בגלל שכמות הכניסות האלה נכונה רק לשלושה-ארבעה ימים האחרונים ואני אאמין אם אני יראה שזה המשכי. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 18 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
בכל אופן כמו שכתבתי בשעה 4 לפנות בוקר ניכנסים גם אנשים מחו"ל כמו שכתבים בעבר יהודים מחו"ל שאצלהם זה צהריים אז תחשוב לבד... זה אתר פעיל רוב הזמן ויש פירסומות לחול כי האתר קולט המון אי פי מחו"ל וגם כתוב את זה בסטטיסטיקות אם תביאו לי דרך לרמות שמה בכייף אני ינסה ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|