![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
t tc tcp tcp/ip
|
ציטוט:
בזק אמנם יקרים, אבל השירות של הוט כל כך גרוע שגם אם יתנו לי חינם לא אעבור אלייהם. בבזק לא קרה שביקשתי משהו ואמרו לי נחזור אלייך ולא חזרו, בדרך כלל הם טיפלו מידית וכשלא הייתה אפשרות לטפל מידית חזרו אליי למחרת עם פתרון.
![]() |
# 13 |
הוסטסניון
|
לא הבנת, כשאני אומר שירות גרוע אני מתכוון ש4 טכנאים שלהם היו אצלי לסדר לי בעיות בחשמל, יצרו בלאגן לא נורמאלי עד שעברתי לבזק - שום בעיה כבר חודשים
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
רום בנוגע לטלוויזיה אני חולק על דעתך.
אני אישית יש לי ממיר אחד ישן שמתפקד לא משהו ואחד מהחדשים (לא MAGIC) שמתפקד מעולה. מאחד אני מרוצה מהשני לא, תבקש שיעשו לך החלפת ממירים לחדשים ואתה תהנה ממש מהטלוויזיה.. אגב, אתם אומרים שהוט גרועים אם כך? [שוקל מעבר טלפון ואינטרנט]
# 15 |
t tc tcp tcp/ip
|
# 16 |
הוסטסניון
|
אני בטריפל של הוט.
מבחינת הטלפון פעם היו הרבה בעיות אבל היום כבר הכול חלק. מבחינת האינטרנט הספקית שלי זה 015 ככה שאם יש בעיות הם נותנים אחלה תמיכה.
# 17 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
Winner
|
ציטוט:
כל שני וחמישי יש תקלה, או שהVOD לא פועל, או שיש פריזים, או שהכל מטושטש כל הזמן, או שבכלל אין קליטה. אז מביאים טכנאי אחד, הורס לגמרי ב90 אחוז מהמקרים, או שמתקן משהו אחד ושניה אחרי זה משהו אחר מתקלקל, וככה זה כל הזמן. וצריך לצעוק עליהם בשביל שהם יבואו לתקן את הממירים, וגם אז לפעמים הם לא באים בכלל.. אני ממש ממש לא ממליץ עליהם, השירות ממש גרוע, ודווקא השירות של בזק דיי אחלה.
![]() |
# 19 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ואצלנו יש 5 ממירים. 3 דיגטליים ו2 אנלוגיים(רגילים). מרוצה ![]() עריכה : ובאינטרנט יש לנו בזק בינלאומי . הכי טוב ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר וותיק
|
אני ממליץ על תשתית של הוט (מעולה.. כבר שנה בערך ורק תקלה אחת בהתחלה), וספק ברק.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|