|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
רבין זה עניין של פוליטיקה!
אין שום סיבה לקיים דקת דומיה לרבין כי מתחשק להתאחדות, הוא לא נרצח אתמול ולא שלשום, עברו הרבה מאוד שנים מאז. פה מדובר על רצח יהודים שקרה אתמול!
# 12 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
כשכתבתי "מילא רבין" אני מתכוון "מילא המקרה שהיה בדקת דומייה לרבין" - לא הייתי מספיק ברור.. רבין נרצח מסיבות פוליטיות, האנשים שנרצחו הם אנשים חפים מפשע לדעת כל אדם |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
בכ"מ לא היה מקום לזה, העונש צריך להיות זהה לזה של בית"ר בעת ביזוי דקת הדומיה של רבין. (לא אומר אם הוא מוצדק או לא, אומר שאם ככה קיבלו בית"ר אז ככה צריכים גם נצרת לקבל) |
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
וזה לא משנה הזמן,וזה לא משנה אם היה צריך להזכיר או לא,מדובר פה בפאקינג דקה אחת,דקה אחת לעמוד בשקט (כן אני יודע שזו בקשה מוגזמת מאוהדי בית"ר),אבל מה הבעיה דקה אחת לא שעה דקה לעמוד בדום. תאמין לי שלא היה קורה לאף אחד כלום אם דקה אחת היו עומדים בשקט. וגם ביום הראשון שרבין נרצח היו כאלה ורבים ביותר ששמחו,הגדירו את היום כיום חג (פשוט בושה!). ועוד פעם זה לא משנה הזמן צריך לכבד כל אדם מת. ויניב אתה אומר רבין נרצח מסיבות פוליטיות אז זה אומר שזה פחות חמור? גם רבין היה חף מפשע לדעת כל אדם נורמאלי ושפוי!. בקיצור זה לא משנה שני ההתנהגויות היו לא ראויות ולשניהם מגיע את אותו העונש בדיוק,ואני לא חושב שהזמן משחק כאן תפקיד. |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני אומר שזה מאוד מזעזע שנרצחים אנשים חפים מפשע |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
בשתי מילים ?
גועל נפש. |
![]() |
![]() |
# 17 |
תודה על תרומתך.
|
גועל נפש, נראה מה יעשו להם..
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
נשמה של הפורום
|
ציטוט:
למה מקיימים טקסי יום הזיכרון ביום השואה? 6 מליון האנשים שנרצחו לא נרצחו אתמול או שלשום, אלא לפני הרבה מאוד שנים. כמובן שסתם נתתי דוגמא קיצונית, אני לא באמת מתכוון לזה. בכל מקרה כבודם במקומם מונח של הנפגעים, ויהי זיכרם ברוך. וכמובן, החלמה לכל הפצועים. אני גם כן חושב שצריך לקיית דקות דומיה, אך צריך להעיף את הפוליטיקה מהכדורגל, ובזה אני מתכוון לפרק את אחי נצרת ולא לתת להם זכות קיום בספורט הישראלי אחרי ביזיון כזה, להעיף את סכנין בשניה שהם שוב יעמידו דגלי חמאס ביציע שלהם וכו'...
![]() |
# 19 |
הוסטסניון
|
איזה כיף שיש פה את אליאור שאומר בדיוק מה שרציתי
|
![]() |
![]() |
# 20 |
Winner
|
ההתאחדות הדבילית הזאת עכשיו תקעה את עצמה , בגלל שהיא נתנה לבית"ר ירושלים עונש ממש ממש ממש קל על ביזיון דקת הדומייה לזכר יצחק רבין , עכשיו היא תצטרך לתת את אותו עונש לאחי נצרת.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|