![]() |
# 11 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מסכים איתך..הורדת פרופיל זה באמת מגעיל. תכלס צריך להשלים אם זה..הצבא רוצה את הכי טובים..ואם אני לא מתקבל..כנראה שיש יותר טובים ואני אלך לעזור במקום אחר.. |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
מנהל ראשי בדימוס
|
כולם אומרים ממר"ם - אבל לא מבינים שזה לא נכון להגיד את זה.
יש את חיל התקשוב שבו יש כל מיני תפקידים. בד"כ תוכניתנים יושבים בממר"ם ובגלל זה נגזר השם. יש מנהלי רשתות. יש מטמיעי מערכות מיחשוב. יש מתכנתים שבד"כ יושבים בממר"ם (בגלל זה נגזר השם המדובר). יש נתמ"מניקים. יש תמ"מניקים. ועוד!!! על כל זה תוכלו לקרוא באתר של חיל התקשוב לעוד מידע: http://www1.idf.il/tikshuv/site/temp...g=he&fid=47462 תנסה להתקבל לחיל התקשוב תחילה ואז לבקש תפקיד העוסק במחשבים. צריך קב"א של 54 ומעלה אני חושב בשביל התפקידים האלו.. כמו כן בד"כ לכאלו שמשובצים קרבי לא נותנים - קח זאת בחשבון. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כמו שהבנתי מהגדנע אם אני רוצה או לא זה קרבי ואני לא רוצה קרבי סיבות שלי לא רוצה וזהו אני בעד המדינה והכל אבל אני גם מסתכל על עצמי מה הכי יתאים ויעזור לי למה להיות נהג\ לשבת ולהעביר דפים מצד אחד של השולחן לצד השני זה לא בישבלי אני רוצה משהו מאתגר עם תנאים טובים שכמה שיותר יעזור לי בהמשך ולדעתי זה ממר"ם\גאמא כל מה שבא עם עתודה שקשורה למחשבים אני לא הולך להוריד פרופיל ל21 ולא להתגייס אבל מספיק כדי שלא יקחו אותי לקרבי אלא לממר"ם ולבד אמרתם את ה הבצא לא מתעניין בכל אחד אישית בכישורים שלו ובהעדפות שלו אז אני רוצה לנסות להגיע למצב שהצבא "יקח" אותי לממר"ם ולא שאני ילחם להגיע לשם ולא יצא לי כלום בסוף אז אמרו לי לפעול לפני אז זה מה שאני מנסה לעשות לדלות כמה שיותר מידע וליישם אותו אני מאמין בזה שאם יגיע עלי הזימון אני כבר יסתדר מצויין משם אני מד"צ הלכתי להמ"יל שזה קורס עסקים עבדתי בכמה חברות בגדול עברתי דיי הרבה ראיונות ומבחנים עד עכשיו בקיצור אני אדע כבר מה להגיד עכשיו אני רק רוצה לדעת מה אני צריך שהצבא יראה כדי לקבל את הזימון אשמח אם תעזרו לי ![]()
![]() |
# 14 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
צו ראשון יהיה לי בעוד חודש פלוס מינוס..ואני די חושב שיהיה לי פרופיל 97..מה אפשר עוד לעשות?
![]() |
# 15 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
לא רוצה וזהו? למה זה נראה לך בית ספר? אם יש לך 97 תאמין לי שאין לך שום סיבה מוצדקת לא ללכת לקרבי. למה אתה חושב שאתה יותר טוב מנהגים בצבא? כי אתה עושה 5 יחידות מתמתיקה? זה לא אומר כלום על איזה בנאדם אתה... ההפך. בקיצור אני מקבל את זה שאתה לא רוצה קרבי אבל לא כל מה שחושבים צריך ישר לכתוב...
![]() |
# 16 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
שלחתה כבר את הטופס הזה שהרופא אמור למלות? ואשמח אם תוכל להפנות אותי לאתרים של היחידות עם המחשבים
![]() |
# 17 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
תרשום בגוגל "ממר"ם גאמא עתודה"
![]() |
# 18 |
Winner
|
תגידו אם לא שלחתי את הטופס הרפואי של הרופא חודשיים אחרי הצו ראשון זה יעשה משהו?
# 19 | |
Авторитет
|
אם אתה עובר את המיונים של ממר"ם והכל - אתה מתחיל קורס של חצי שנה בבסמ"ח. (הפז"ם לא דופק לך בשלב הזה). אם אתה עובר את הקורס הזה (הקורס מאוד קשה, כל שבוע יש מבחנים מי שלא מקבל מעל 70,75 עף מהקורס) אז אתה מתמיין בהתאם לנתונים שלך. כלומר, מהקורס הזה יציעו לך לצאת לחיל האוויר (בתור מועמד למקצוע המחשב כמובן), חיל התקשוב, חיל המודיעין ועוד..
בעיקרון אם אין לך פרופיל עורפי\אתה לא בן יחיד אין לך מה לחשוב על ממר"ם. לכל מי שלא היה לו צו ראשון - עכשיו זה הזמן לשקול מהלכים. בראיון האישי שיהיה לכם תגידו את כל מה שאתם רוצים ללכת אליו, את כל מה שאתם חושבים, את הכל.
![]() |
![]() |
# 20 |
Winner
|
רגע אבל אם אני עושה י"ג אני יכול ללכת לממר"ם גם עם פרופיל קרבי לא?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|