|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 12 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
נמרוד: יש לך במקרה את השם של הספריי? חברה? Beesites: יכול להיות שיהיו שם דברים שהוא יאהב, יכול להיות שיהיה שם עוף, אני לא רוצה שיהיה שום מצב שהוא יתפתה להיכנס. |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
Авторитет
|
אחלה של דיון (:
מועבר לפורום דיבורים. (ההצעת קנייה שלך הפכה לדיון האם יש דבר כזה או אין.)
![]() |
![]() |
# 14 |
נשמה של הפורום
|
יש דבר כזה...
מעין מכשיר שמשמיע קול שפשוט מרחיק את הכלבים. יחסית קטן, פועל על בטריות, עד כמה שאני יודע אפקטיבי מאוד, וגם לא פוגע בריאותית בכלבים... אם אני זוכר נכון המפיץ שלו הוא "דודי סוכניות", או "אמיתי". הם המפיצים העיקריים של מוצרים לבעלי חיים בארץ... אם אתה גר באיזור חיפה והקריות, או מוכן להגיע לפה בשביל זה, דבר איתי ואני אתן לך מספר טלפון שתוכל לברר את זה קצת יותר טוב (חנות חיות שעבדתי בה עד הגיוס...)
# 15 |
חבר בקהילה
|
לא סיפרתי בדיחה, אבל בכל זאת - אני שמח ששיעשעתי אותך.
# 16 |
אקס מנהל
|
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
חיפשתי באתר של "דודי סוכניות", http://www.dudi-agencies.co.il/Prod.aspx?id=87 http://www.dudi-agencies.co.il/Prod.aspx?id=88 אבל שניהם ספריי, ורשימת המפיצים שלהם ריקה לי... וב"אמיתי", לא מצאתי את האתר... אפשר יותר הכוונה? |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
t tc tcp tcp/ip
|
פזר פלפל שחור...
# 19 | |
נשמה של הפורום
|
ציטוט:
בכל מקרה 04-8765322 זה שם החנות "חוות החיות", היא נמצאת בקריון בקריית ביאליק, אני מאמין שאתה לא מהאיזור אבל בכל מקרה תתקשר ותשאל, אולי יוכלו לתת לך את שם החברה. המחיר של זה? סביבות ה 350 שקל אם אני זוכר נכון...שוב, לא יודע להגיד לך במדוייק... מקווה שתסתדר.. ובנוגע לספריי...הוא עושה את העבודה בבית, לא מחוץ לבית...
![]() |
# 20 |
Winner
|
אני יודע שיש מכשיר כזה קטן שמשיע צפצוף שמבריח כלבים.
נראה לי שיש אותו דבר לעכברים, והוא פועל גם על כלבים. אני אחפש לך משהו כזה ואערוך את ההודעה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|