|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר על
|
אני אישית מתגייס ב-27.7.09 שנה הבאה וכבר התחלתי את התהליכים בכדי להתקבל ליחידות המובחרות
הגשתי בקשה באתר של חיל הים לזימון לגדנע של השייטת 13 לתלמידי כיתות י"א וזימנו אותי למרות שהחלום שלי זה סיירת צנחנים. |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
לי אמנם יש עוד קצת זמן עד הצבא (15) אבל יום הזיכרון לחללי צהל האחרון חידד לי את כל צורת המחשבה,ובואו נגיד שאני אשקול בצורה הרבה יותר טובה ללכת לקרבי.
חבר וותיק
|
תראה אחי.
ג'ובניק זה מילה מפוצצת מדי. אז ככה סתם שתדע כ- 70 אחוז מהצבא מורכב מתומכי הלחימה. אני חושב שלתומכי הלחימה יש תפקיד לא פחות חשוב מללוחמים בשטח. אני חושב שכל מקצוע בצבא אם אתה עושה אותו כמו שדורשים ממך ואתה מוציא את המקס' מעצמך אז תרמתה לצבא . תראה נכון שיש תפקידים בזויים כמו מש"ק ממטרטות או כל מני דברים כאלה, אבל תחשוב על זה ככה, שאם הבן אדם לא היה עושה את זה, מי היה עושה את זה? תראה אני חושב שכל אחד עצם זה שהוא לא משתמט ותורם 3 שנים מהחיים שלו לצבא, מגיע לו את כל הכבוד ולא משנה מה התפקיד שלו, כל עוד הוא בא לצבא ונותן את כולו למען התפקיד ולמען מה שהוא אחראי עליו, אז הוא עשה את התרומה שלו למדינה. תראה אני אישית לומד כשוחר בבית ספר של חיל האוויר, אני 97-98 אחוז שאני אתגייס למערך הטכני של חיל האוויר ואני יכול להגיד לך שלא משנה מה יהיה התפקיד שלי אני אתן את כל כולי למענו. אתה יודע מה בוא נקצין את זה, תאר לך שמחר נגיד בחיל האוויר כולם היו ג'ובניקים, כולם כולל כולם, מי היה מתקן את המטוסים? מי היה מתדלק אותם? מי היה דואג לטייסים? כל התפקידים שציינתי כרגע (כמובן שיש עוד הרבה), אף אחד לא היה עושה אותם? מה אז היה קורה? אני חושב שהבהרתי את עצמי. תראה אני אמרתי ואני אומר את זה שוב, כל מי שמתגייס לצבא, תורם כמידת יכולתו. ואני חושב שאין בכלל לדבר על מי תורם יותר, אנשים שצריך להתבייש בהם זה אנשים שלא מתגייסים בכלל (כמובן כאלה שלא מתגייסים כי לא בא להם ולא בגלל סיבות בריאות וכו'). אני בתור ג'ובניק לעתיד, מאוד מעליב אותי לראות\לשמוע שיחות על הנושא ולראות שאני חושבים שאין לג'ובניקים תפקיד חשוב בצבא שלנו. בכל אופן כל מה שרשמתי פה זה דעתי, כל אחד יכול לחשוב מה שהוא רוצה, יכול להיות שאולי גם אני בעתיד אשנה את דעתי. שיהיה חג עצמאות שמח. וסוף שבוע נעים ![]() |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
שמע אני לא בגדר עצלן שלא קם בבוקר
עובדה אני עושה דברים אני עובד אני מתאמן אני הכל אבל שאין לזה מטרה אני לא הולך לעשות את זה סתם ככה ואני יעדיף שלא כן אני לא רוצה קרבי אבל כמו שאמרתי רב הסיכויים אני כן יגוייס לקרבי מה יש לי לעשות עם זה לבכות או ללכת עם ראש בקיר לא יעזור נתגייס נעשה את השירות ונלמד הלאה אבל שוב כמו משוגע אני ינסה להגיע למחשבים כמה שיותר אני לא הולך ליפול בלי קרב! :P אני עושה הכל 5 יח' מעבר לזה אני מתעסק במחשבים ואני מאד מקווה שהצבא יעריך את זה אבל אם לא אז לא לא הולך להשתמט לא הולך להתחיל להציף בפקסים למה נראה לי הדף יוצא מהפקס נופל למכונת גריסה
חבר על
|
ציטוט:
השאלה היא אם אתה באמת תורם או מעביר 3 שנים סתם. |
|
![]() |
# 16 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אם הצבא צריך הוא ימקם אותך שם ואם יש לך פרופיל קרבי ולא שמו אותך ג'ובניק, אז אל תוריד פרופיל, תלך לאן שהצבא ייעד לך..הבעיה היא לא להיות ג'ובניק הבעיה היא שאנשים שמים את זה בעדיפות על קרבי |
|
![]() |
# 17 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אם אני למשל איש אלקטרוניקה ומחשבים טוב ויש לי פורפיל 97, אבל מה הנתונים שלי גבוהים ואני איש מקצוע טוב, אני אישית חושב שאני יכול לתרום יותר כשאני אהיה איש טכני מאשר קרבי |
|
![]() |
# 18 |
Winner
|
אני חושב שכל אחד שחושב על ללכת לקרבי צריך לחשוב על עוד סיבות חוץ מרצון לתרום , הרצון של המשפחה שלו וכו' .. לא כל אחד תומך בכיבוש בעזה ובגדה המערבית
|
![]() |
# 19 |
מנהל ראשי
|
אין חצי קשר לדעה פוליטית,
כתבתי מה שכתבתי בהודעה הקודמת ועדין.. בוא נגיד שבבחירות הקודמת לא בדיוק הצבעתי ליברמן. |
![]() |
# 20 | ||
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אבא שלי היה טכנאי בחיל האויר ובתפקידים משרדיים 23 שנה, מי אני שיזלזל בג'ובניקים... ציטוט:
בשיא הרצינות ועם כל הכבוד למשפחתי היקרה, המדינה הזאת חשובה לא פחות מהמשפחה שלי...אלא אם כן אתה רוצה שהילדים שלך יחיו בכיבוש ערבי... |
||
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|