הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

סגור את ההודעה

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 08-05-08, 18:05   # 11
Lwso.co.il
חבר על

Lwso.co.il's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל Lwso.co.il

Lwso.co.il לא מחובר  

אני אישית מתגייס ב-27.7.09 שנה הבאה וכבר התחלתי את התהליכים בכדי להתקבל ליחידות המובחרות
הגשתי בקשה באתר של חיל הים לזימון לגדנע של השייטת 13 לתלמידי כיתות י"א וזימנו אותי למרות שהחלום שלי זה סיירת צנחנים.

מייל לפניות:
faq@lwso.co.il

ישן 08-05-08, 18:07   # 12
Light
חבר וותיק

מיני פרופיל

Light לא מחובר  

לי אמנם יש עוד קצת זמן עד הצבא (15) אבל יום הזיכרון לחללי צהל האחרון חידד לי את כל צורת המחשבה,ובואו נגיד שאני אשקול בצורה הרבה יותר טובה ללכת לקרבי.

ישן 08-05-08, 18:09   # 13
ani
חבר וותיק

מיני פרופיל

ani לא מחובר  

תראה אחי.
ג'ובניק זה מילה מפוצצת מדי.
אז ככה סתם שתדע כ- 70 אחוז מהצבא מורכב מתומכי הלחימה.
אני חושב שלתומכי הלחימה יש תפקיד לא פחות חשוב מללוחמים בשטח.
אני חושב שכל מקצוע בצבא אם אתה עושה אותו כמו שדורשים ממך ואתה מוציא את המקס' מעצמך אז תרמתה לצבא .
תראה נכון שיש תפקידים בזויים כמו מש"ק ממטרטות או כל מני דברים כאלה,
אבל תחשוב על זה ככה, שאם הבן אדם לא היה עושה את זה, מי היה עושה את זה?
תראה אני חושב שכל אחד עצם זה שהוא לא משתמט ותורם 3 שנים מהחיים שלו לצבא, מגיע לו את כל הכבוד ולא משנה מה התפקיד שלו, כל עוד הוא בא לצבא ונותן את כולו למען התפקיד ולמען מה שהוא אחראי עליו, אז הוא עשה את התרומה שלו למדינה.

תראה אני אישית לומד כשוחר בבית ספר של חיל האוויר, אני 97-98 אחוז שאני אתגייס למערך הטכני של חיל האוויר ואני יכול להגיד לך שלא משנה מה יהיה התפקיד שלי אני אתן את כל כולי למענו.

אתה יודע מה בוא נקצין את זה, תאר לך שמחר נגיד בחיל האוויר כולם היו ג'ובניקים, כולם כולל כולם, מי היה מתקן את המטוסים? מי היה מתדלק אותם? מי היה דואג לטייסים? כל התפקידים שציינתי כרגע (כמובן שיש עוד הרבה), אף אחד לא היה עושה אותם? מה אז היה קורה?

אני חושב שהבהרתי את עצמי.

תראה אני אמרתי ואני אומר את זה שוב, כל מי שמתגייס לצבא, תורם כמידת יכולתו.
ואני חושב שאין בכלל לדבר על מי תורם יותר, אנשים שצריך להתבייש בהם זה אנשים שלא מתגייסים בכלל (כמובן כאלה שלא מתגייסים כי לא בא להם ולא בגלל סיבות בריאות וכו').

אני בתור ג'ובניק לעתיד, מאוד מעליב אותי לראות\לשמוע שיחות על הנושא ולראות שאני חושבים שאין לג'ובניקים תפקיד חשוב בצבא שלנו.

בכל אופן כל מה שרשמתי פה זה דעתי,
כל אחד יכול לחשוב מה שהוא רוצה, יכול להיות שאולי גם אני בעתיד אשנה את דעתי.

שיהיה חג עצמאות שמח.
וסוף שבוע נעים ,

ישן 08-05-08, 18:12   # 14
Labs
חבר וותיק

מיני פרופיל
Send a message via Skype™ to Labs

Labs לא מחובר  

שמע אני לא בגדר עצלן שלא קם בבוקר
עובדה אני עושה דברים אני עובד אני מתאמן אני הכל
אבל שאין לזה מטרה אני לא הולך לעשות את זה סתם ככה ואני יעדיף שלא
כן אני לא רוצה קרבי
אבל כמו שאמרתי רב הסיכויים אני כן יגוייס לקרבי מה יש לי לעשות עם זה
לבכות או ללכת עם ראש בקיר לא יעזור נתגייס נעשה את השירות ונלמד הלאה

אבל שוב כמו משוגע אני ינסה להגיע למחשבים כמה שיותר אני לא הולך ליפול בלי קרב! :P

אני עושה הכל 5 יח' מעבר לזה אני מתעסק במחשבים ואני מאד מקווה שהצבא יעריך את זה
אבל אם לא אז לא

לא הולך להשתמט לא הולך להתחיל להציף בפקסים
למה נראה לי הדף יוצא מהפקס נופל למכונת גריסה

ישן 08-05-08, 18:15   # 15
Lwso.co.il
חבר על

Lwso.co.il's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל Lwso.co.il

Lwso.co.il לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי ani צפה בהודעה
תראה אחי.
אני חושב שכל מקצוע בצבא אם אתה עושה אותו כמו שדורשים ממך ואתה מוציא את המקס' מעצמך אז תרמתה לצבא .
תראה אני חושב שכל אחד עצם זה שהוא לא משתמט ותורם 3 שנים מהחיים שלו לצבא, מגיע לו את כל הכבוד ולא משנה מה התפקיד שלו, כל עוד הוא בא לצבא ונותן את כולו למען התפקיד ולמען מה שהוא אחראי עליו, אז הוא עשה את התרומה שלו למדינה.

תראה אני אישית לומד כשוחר בבית ספר של חיל האוויר, אני 97-98 אחוז שאני אתגייס למערך הטכני של חיל האוויר ואני יכול להגיד לך שלא משנה מה יהיה התפקיד שלי אני אתן את כל כולי למענו.

אתה יודע מה בוא נקצין את זה, תאר לך שמחר נגיד בחיל האוויר כולם היו ג'ובניקים, כולם כולל כולם, מי היה מתקן את המטוסים? מי היה מתדלק אותם? מי היה דואג לטייסים? כל התפקידים שציינתי כרגע (כמובן שיש עוד הרבה), אף אחד לא היה עושה אותם? מה אז היה קורה?

ואני חושב שאין בכלל לדבר על מי תורם יותר, אנשים שצריך להתבייש בהם זה אנשים שלא מתגייסים בכלל (כמובן כאלה שלא מתגייסים כי לא בא להם ולא בגלל סיבות בריאות וכו').

אני בתור ג'ובניק לעתיד, מאוד מעליב אותי לראות\לשמוע שיחות על הנושא ולראות שאני חושבים שאין לג'ובניקים תפקיד חשוב בצבא שלנו.

שיהיה חג עצמאות שמח.
וסוף שבוע נעים ,
תשמע יש תפקידים מאוד חשובים שלא דורשים להיות בקרב קח לדוגמא : חיילי נ"מ , מודיעין יש את כל אלה שיושבים על המחשבים מה שאני חושב זה שיש תפקידים שהם קרביים אבל בלעדם חלק אחר בצבא לא עובד זות אומרת הם משלימים אחד תשני אבל יש גם את כל המש"ק ממטרטות וכל מה שהזכרת שבאמת הם מבזים וגם אני בכללי חושב שמי שמצבו הגופני לא מאפשר לו ועשה עם עצמו משהו בצבא מבחינתי כאילו הוא שירת בגולני גבעתי וכל הקרביים.
השאלה היא אם אתה באמת תורם או מעביר 3 שנים סתם.

מייל לפניות:
faq@lwso.co.il

ישן 08-05-08, 18:19   # 16
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
תראה אחי.

שיהיה חג עצמאות שמח.
וסוף שבוע נעים ,
מה שאתה אומר לא ממש נכון, לא אומרים שזה לא חשוב....אבל בוא נגיד, לא צריך לשאוף לשם...
אם הצבא צריך הוא ימקם אותך שם ואם יש לך פרופיל קרבי ולא שמו אותך ג'ובניק, אז אל תוריד פרופיל, תלך לאן שהצבא ייעד לך..הבעיה היא לא להיות ג'ובניק הבעיה היא שאנשים שמים את זה בעדיפות על קרבי

ישן 08-05-08, 18:25   # 17
ani
חבר וותיק

מיני פרופיל

ani לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי meshuga צפה בהודעה
מה שאתה אומר לא ממש נכון, לא אומרים שזה לא חשוב....אבל בוא נגיד, לא צריך לשאוף לשם...
אם הצבא צריך הוא ימקם אותך שם ואם יש לך פרופיל קרבי ולא שמו אותך ג'ובניק, אז אל תוריד פרופיל, תלך לאן שהצבא ייעד לך..הבעיה היא לא להיות ג'ובניק הבעיה היא שאנשים שמים את זה בעדיפות על קרבי
אז את האמת שאני לא מדבר דווקא על יכולת.
אם אני למשל איש אלקטרוניקה ומחשבים טוב ויש לי פורפיל 97, אבל מה הנתונים שלי גבוהים ואני איש מקצוע טוב, אני אישית חושב שאני יכול לתרום יותר כשאני אהיה איש טכני מאשר קרבי

ישן 08-05-08, 18:32   # 18
Jonathan
Winner

מיני פרופיל

Jonathan לא מחובר  

אני חושב שכל אחד שחושב על ללכת לקרבי צריך לחשוב על עוד סיבות חוץ מרצון לתרום , הרצון של המשפחה שלו וכו' .. לא כל אחד תומך בכיבוש בעזה ובגדה המערבית

ישן 08-05-08, 19:28   # 19
דניאל
מנהל ראשי

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל דניאל

דניאל לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Jonathan צפה בהודעה
לא כל אחד תומך בכיבוש בעזה ובגדה המערבית
אין חצי קשר לדעה פוליטית,
כתבתי מה שכתבתי בהודעה הקודמת ועדין.. בוא נגיד שבבחירות הקודמת לא בדיוק הצבעתי ליברמן.

sPD Hosting בע"מ | אחסון אתרים | בלוג אחסון אתרים
טלפון להזמנות: 1-599-559977

ישן 08-05-08, 19:37   # 20
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
אז את האמת שאני לא מדבר דווקא על יכולת.
אם אני למשל איש אלקטרוניקה ומחשבים טוב ויש לי פורפיל 97, אבל מה הנתונים שלי גבוהים ואני איש מקצוע טוב, אני אישית חושב שאני יכול לתרום יותר כשאני אהיה איש טכני מאשר קרבי
שוב, לגביך זה לא נכון, אתה הלכת לבי"ס שמקציע אותך לזה....וזה לא שצה"ל כובל אותך לקרבי..כמו שאני קיבלתי גאמא, עתודות למניהם ועוד כל מיני הצעות (שחלקם דחיתי)..אין בעיות, אפילו בכיף...אבל כאלו שמורידים פרופיל, שמכוונים ללכת להיות ג'ובניקים כי הם לא מוכנים קרבי ואם הם נופלים ממסלול זה או אחר אז הם עדיין מסרבים ללכת לקרבי..אלו מפריעים לי...
אבא שלי היה טכנאי בחיל האויר ובתפקידים משרדיים 23 שנה, מי אני שיזלזל בג'ובניקים...

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Jonathan צפה בהודעה
אני חושב שכל אחד שחושב על ללכת לקרבי צריך לחשוב על עוד סיבות חוץ מרצון לתרום , הרצון של המשפחה שלו וכו' .. לא כל אחד תומך בכיבוש בעזה ובגדה המערבית
ישראל לא כובשת שום דבר, היא מתגוננת...אז כשתמציא רובוט שיעשה את זה במקום חייל, תדבר..
בשיא הרצינות ועם כל הכבוד למשפחתי היקרה, המדינה הזאת חשובה לא פחות מהמשפחה שלי...אלא אם כן אתה רוצה שהילדים שלך יחיו בכיבוש ערבי...

סגור את ההודעה

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום