![]() |
# 11 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
הם הושפעו במהלך כל התוכנית... כל אחד מההתנהגות של האחר..
נועם עשה מהלך חכם , כל המשחק הוא שיחק את הילד הטוב, בכל שלב מהמשחק ככה שפשוט חטא לא לתת לו לנצח לדעתי הוא בכלל לא כמו במציאות אין כאלה נשנשים אמיתיים.. לדעתי הבנאדם גאון וצריך להעריץ את האסטרטגיה שלו
![]() |
# 12 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לא נראה לי שהמהלך שהוא עשה נעשה מתוך האסטרטגיה שלו ( אני מקווה בישבילו שכן XD ). אני עדין בדעה שלי, דן מנצח - אם לא ? - גועל נפש. |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
אחראי פורום Off-Topic
|
ציטוט:
למי מגיע לנצח? למרינה. באמת לא שיקרה על אף אחד כל המשחק, לא תחמנה אף אחד, פשוט הייתה עם מי שצריך להיות (נעמה ודן). גם לנעמה מגיע לזכות...
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
מבין ה 3 שעלו אני מעדיף את נועם
# 15 |
משתמש - היכל התהילה
|
יאללה נועם הכוורן/מחלץ אוירי/איש השנטי! הוא משלנו.
![]() |
![]() |
![]() |
# 16 | |
Авторитет
|
אחרי הישרדות 16, גם אתם לא תתרגשו מזה כבר..
הישרדות 16 - מומלץ לכולם לראות. העונה החזקה ביותר בתולדות הישרדות.
![]() |
![]() |
# 17 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
נעמה מעצבנת קצת פחות, אבל עדיין לא חסר לה. היא חושבה שאפשר להשיג הכל בעזרת הדמעות המזויפות שלה, חבל שהיא מערבת בכל עניין את הבן שלה. אני מתפלא שהיא לא שכחה ממנו, מי לעזעזל יעזוב תינוק בשביל תוכנית מטומטת? נעמה לא עשתה כלום חוץ מלהשתזף בשמש, לא זכתה בשום אתגר או פרס. דן ומרינה סחבו אותה על הגב לאורך כל המשחק, נעמה לא "ראויה" בכלל להיות השורדת האחרונה. אה, ואין מצב שמשה כזה אידיוט. פשוט אין אנשים אהבלים כאלה. |
|
![]() |
![]() |
# 18 | ||
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() ציטוט:
דן העיף את המתחרים שלו אחד אחד , מי שלא נראה לו עף. אם כבר דיברנו על הישרדות סין - המנצח שם היה בדיוק כמו דן , אותו דבר. |
||
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר על
|
אני עד עכשיו מתלבבט אם נועם טמבל או גאון או גבר
במידה והוא טמבל הוא סתם ויתר על השרשרת כי לא אכפת לו מהמשחק והוא אדיש לגמרי. במידה והוא גאון הוא שם לב שמרינה עלולה להוות בעיה רצינית בגמר וידע שאם יוותר על השרשרת במילא הוא יגיע לגמר. יש את הסיבה שיכולה להיות שהוא פשוט גבר שראה אותה ככה בוכה והחליט לוותר. חחח אין לדעת.. |
![]() |
![]() |
# 20 |
הוסטסניון
|
נעם? טיפש, ניצח בזכות הכוח הפיזי שלו בלבד - הוא לא צריך לנצח. הוא אוכל כל היום באי המתים, לא צריך לחשוב כל הזמן איך לשרוד (כמו דן). חוץ מיזה, דווקא לנעמה הוא נתן את השרשרת? נעמה היא כמו משה רק יותר מפחידה ממנו - היא לא ניצחה אפילו פעם אחת. חבל שמעיפים את מרינה.. היא יותר טובה מנעמה. וכשדן אמר שהוא מעדיף את יעל על נעמה, הוא ממש צדק. נעמה הייתה רק כלי משחק בשבילו - היא לא חשבה לבד, וגם כשניסתה הוא הצליח לסובב אותה (לומרות שהיא זאת ששלטה על ההעפה של גיא, 3 ימים אחרי היא העיפה את החברה הכי טובה שלה מהשבט השני).
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|