|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
עסק רשום [?]
|
הגבתי בעד תקינות הקוד בעצומה, יש מלא אתרים שהקוד שלהם לא תקין לא שזה מפריע למישהו.
אחרי הכל הקהל יושב בבית אם דפדפן IE לרוב ולכן זה לא ממש משנה, חוץ מלבעל העסק שהוא לא יהיה קריא למערכות שונות ויהיה קשה לתפקד אם האתר הזה. חוץ מזה מי שמכיר את האתר ואם יהיה לאתר פרסום כספי, אין שום בעיות שהוא יהיה בין האתרים המובילים במדינה. |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר מתקדם
|
IE, IE, כל היום אתם מדברים על IE. בסטטיסטיקות של האתר שלי נכנסים בממוצע 1300 אקספלורר ו600 פיירפוקס כך שהוא כבר לא שולט.
|
![]() |
![]() |
# 13 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 14 |
מ.תיכנות
|
התקינות היא חשובה, מי שאומר אחרת אז כנראה שאין לו מושג כל כך, וכן אפשר להסתדר בלעדיה, אבל רוב הפעמים שמתעלמים גם התאימות בהתאם, ואז מה קורה? אתר של לקוח מאבד לקוחות פוטנציאלים, גם אם אלו יהיה רק 100 לקוחות, זה עדיין יכול להביא רווח, וחבל שכך.
והיום, לאט לאט האוכלוסיה שמשתמשת בדפדפנים אחרים גודלת, IE לא ישלוט תמיד. |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
כגולש משנה רק התאימות לדפדפנים ולא התקינות
כבעל אתר גם התקינות חשובה כי זה גם עוזר ב SEO וגם מראה על רצינות. זו בערך העמדה שלי בנושא. |
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
טוב בעצם גם הבלוג עוסק בטכנולוגיה ושטויות של וואבמאסטרים ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר בקהילה
|
איזה שטות זאת.
למה למתכנתים לבזבז זמן בשביל דפדפן שאולי 2% הכלל הגולשים משתמשים בו? מי שמשתמש בדפדפן כזה שיישא בתוצאות! |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר בקהילה
|
בכוונה הגזמתי. הכוונה שלי היא שרוב האוכלוסייה משתמשת ב-IE ולא צריך לבזבז זמן ומשאבים בשביל קומץ.
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר מתקדם
|
אתם לא מבינים שהדיון כאן הוא לא על כמה אנשים נכנסים מפיירפוקס וכמה מאקספלורר אלא שיש להתאים לכולם. מספיקים שני אנשים בעולם שישתמשו בדפדפן מסוים על מנת שנתאים להם את התוכן. זה לא הוגן שרק הישנים והמכורים שלא גילו את החיים הטובים בFF יאכלו אותה עם IE.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|