|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
מגיבי FF - מצד אחד צודקים, מצד שני לא.
אמנם האתר שלי מיועד לקהל יעד מצומצם (מתכנתים), אך עם זאת הוא לקהל יעד עוד יותר מצומצם - מפתחים בטכנולוגיית Microsoft שישתמשו במוצרי Microsoft. בקשר ל-DevArea: ראיתי אותו, אתר עם הרבה מדריכים, אבל בעיה אחת - הוא לא מתעדכן כבר הרבה מאוד זמן. וכאן בא האתר שלי - אתר עם מגוון מדריכים שיתעדכן בתדירות גבוהה מאוד. דבר נוסף - באתר שלי משתתפים גם הגולשים, כל אחד יכול לפרסם מאמר ולחלוק את הידע שלו. וכמובן שיהיו עוד מאמרים, האתר רק נפתח ואני אוסיף מאמרים ומצפה שגם גולשים יחלקו את הידע שלהם. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
Winner
|
ציטוט:
מי שמפתח בc# לא עושה את זה משום אהבה מוזרה למייקרוספוט זה בגלל שהיא שפה חזקה וטובה. וff הרבה יותר קורץ למתכנתים מאשר אקספלורר.
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
טוב אבל אני ביקשתי לא להתייחס...אני מודע לזה שיש אחוז מסויים שמשתמש ב-FF, אבל כשחשבתי על זה לא מצאתי לנכון להתאים.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אני לא בא לתקוף אותך או משהו, אבל אתה לא ידוע מי כן משתמש בFF ומי בIE. מה הבעיה להתאים לFF? עוד קצת עבודה כדי שזה יראה מושלם מכל הבחינות? לא חבל לאבד גולשים רק כי הם לא יכולים להכנס לאתר שלך בצורה נורמלית? חבל.
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בקשר ל-IE 6, אני אבדוק את זה. תודה. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
בהצלחה.
נראה נחמד. ממליץ לך לעבוד על התמיכה בפורום תמיכה אם זה ילך ואנשים באמת יקבלו שם עזרה ויפתרו בעיות, אני בטוח שהם יחזרו..... מדריך מלא ל- C# גם יכול להביא לך גולשים. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
בבקשה אני מוכן לעזור בכל בעיה.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|