|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
חבר על
|
ציטוט:
מי אמר שהוא צריך הוכחות איך הוא יכול להוכיח להתקשר אליו ולהקליט את המענה הקולי שלו?? תפסיק לדבר סתם שטויות מביקורות קודמות אליהם יחליטו אם האמין או לא האמין לו |
|
![]() |
# 2 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 3 | |
חסום
|
ציטוט:
אם הייתי רוצה שיאמינו לי , כן .. |
|
![]() |
# 4 |
משתמש חדש
|
אני לא מכיר אותו בחיים שלי לא איימתי על אף אחד
הוא משקר פה לא יודע מה האינטרסים שלו |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
אוקי,
דבר ראשון צריך להוכיח שהוא לקוח, כי יש פה סתירה בין תגובותו של GamingServ לבין המבקר. לכן צרך לנעול את האשכול ולפתוחו חזרה רק לאחר הוכחה שהוא לקוח. |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
אוקי תנו לי לענות לכם על כל זה..
יש לי את הוותק הנדרש אז אל סתם תספים לפני שאתה קורא חוקים! ^^ דבר שני.. איך אני יכול להביא הוכחות!? מהפעם היחידה שהוא ענה לי בפלאפון? מה אתה רוצה שאני יקליט אותו? הוא לא עונה לי באייסי אז איך אני יביא לך נגיד לפה שיחה מתועדת? אתה רוצה שאני יביא לך את האייפי של השרת שלי? בבקשה --> 84.94.227.44:27015 עוד משהו? ועדין אין תשובה מהבחור... הדבר היחיד שהוא עושה בחיים שלו זה לענות פה ולהיות בבצפר.. למשל היום אני מתקשר אליו.. אחרי שסוף סוף הוא עונה לי, הוא אומר לי אני בחדר כושר אני ידבר איתך יותר מאוחר ומנתק. השעה הייתה בסביבות 3 אחר הצהריים. עכשיו השעה 8 בערב.. לא קיבלתי שום טלפון.. ניסיתי להתקשר פעמיים אף אחד לא עונה. קיצר אני נשאר בדעתי על החברה. |
![]() |
# 7 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
לפי השעה 22:02
Uptime: 00:10:12 של השרת לפי השעה 21:49 Uptime: 01:01:42 של השרת לפי השעה 22:04 Uptime: 00:00:03 של השרת סתם מעקב קטן |
![]() |
# 8 | |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
ציטוט:
![]() |
# 9 |
Junior Member
|
יוסי אחלה מנהל, ויש לו את החברה היחידה שהיא באמת רצינית בפורום הזה מגיע לך באן על הבקורת הזאת, שמתבססת על - 0 ראיות.
מנהל ראשי
|
ויגור זאב עם כבש?
איזה כיף שלכל אחד יש מתחרים שכל כך אוהבים אותו. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|