|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
תגיד, איך בדיוק עובד העניין של שני כרטיסי SIM במכשיר אחד? אתה מתקשר ובוחר דרך איזה קו?
|
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
אתה יכול לשלוח את העמוד של החנות בebay? ממש שווה, תתחדש
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
Last edited by ibmod; 15-06-08 at 12:18.. סיבה: תיקון קישור |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
חזק, טלפון ב100$.. שמרתי במועדפים (ימתין שאני יקבל תשלום..). תעדכן אותנו איך הוא כשתקבל אותו.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אותה חברה שמייצרת את הפלאפון הזה מייצרת גם את החיקויים למיניהם של האייפון. (CECT)
זה לא סמארטפון אמיתי פשוט פלאפון עם מסך מגע. בכל מקרה המחיר מאוד זול אז מה אכפת לך :P תתחדש
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בכל מקרה אני אהבתי את החיקויים של CNET (לא קשור לעניין) אבל במחיר הזה בפלאפון הוא מאוד טוב לעומת מה שתקבל בארץ במחיר כפול ואם לא משולש (יד ראשונה חדש) וחוץ מזה כמו שאמרתי הוא פחות לשימושים עצמיים אלה למשהו אחר *פשוט קו נוסף ומכשיר יחסית טוב ותודה
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא Smartphone אמיתי? גם החיקויים של ה-iPhone הם למעשה סלולרים מבוססי Windows Mobile, משמע Smartphone לכל דבר.
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בכל מקרה אם יש בחירה בין האייפון לחיקוי עם Windows Mobile האדיף את האחד עם הווינדוס מובייל , גם מכיוון שיש יותר בחירה וגם כי זה מוריד לך 100-150 דולר מן הסכום ובעצם זוהי מערכת הפעלה טובה מאוד בכל מקרה אני מסכים עם עמרי חלקית *לא כול החיקווים של האייפון הם עם windows mobile *מבוססי windows mobile הם smartphone גם תודה ![]()
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אגב רק שתדע אני לא מכיר שום פלאפון שהוא חיקוי של אייפון שמבוסס על ווינדוס מובייל (ואני בספק אם קיים אחד כזה).
![]() |
![]() |
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
דוגמאות: http://www.youtube.com/watch?v=f_8wuVEYMZ8 http://www.crunchgear.com/2008/02/04...o-like-fakery/ |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|