|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
מי ישמע .. גדודי עז-א-דין.. אתרים בשקל..
הערבים פרצו פה לאתרים של הבנקים והחברות הכי גדולות.. |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
חחחחחחח איזה חזק , דגל של ישראל באתר שלםם
כמו שצריך תהררגו אותם |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
אל תתקפו אותי ותחשבו על זה טוב,אבל מה יצא מכל הפריצות האלה (לא שאני אומר שזה טוב ולא שאני אומר שזה רע).
אבל באמת מה יצא? פרצתם סבבה גברים עם איבר ענק,מה עכשיו? עשו כתבה וואלה סבבה אבל מה קרה לא שמתם לב? הבאתם להם במה! מבלי להשים לב ומבלי לחשוב הבאתם להם פאקינג במה,אני ועוד המון לא הכרנו את האתרים האלה עכשיו ב"זכותכם" המון אנשים הולכים להכיר את האתרים האלה כי הכתבה הזו פורסמה בהמון אתרים גדולים,גם יקדם את האתר במונעי החיפוש וגם הבאתם להם במה,ח"ח כל הכבוד! בטווח הקצר עשיתם להם נזק? אולי של כמה שעות עד שתיקנו הכל ועד שהם יאבטחו עוד יותר את האתר והשרת שלהם,ואז שהשרת והאתר שלהם יהיה מספיק מאובטח הם ישלחו לכם זר פרחים על התרומה ועל העזרה הרבה שהבאתם להם! ואני בגדול בעד להוריד אתרים כאלה מהרשת ללא כל קשר לפריצה פשוט להוריד כל אתר שהם מסיט בין אם זה אתר ערבי\מוסלמי\ישראלי כל אתר שהמטרה שלו הוא הסטה ולגרום הרס לאחד הצדדים לא צריך להיות ברשת לפי דעתי. ועכשיו נעבור לשלב הבא לפי מה שקראתי פרצו גם לאתרים ישראליים יהודיים שפשוט האתרים האלו היו אתרים שמאלניים,שזה פשוט לפי דעתי בושה,זה להשים פס על הדמוקרטיה,זה סתימת פיות! שזה בושה וחרפה לכל אחד יש את הזכות להיות ימני או שמאלני ואין לאף אחד את הזכות לשנות זאת בכוח. |
![]() |
# 4 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
דמוקרטיה או לא, בנאדם שחושב שהוא גר בכיבוש, בקלות יכול ללכת מחר נגד המדינה, מה שאומר שהוא בוגד פוטנציאלי. אנשים כאלה לא צריכים לחיות בארץ אלא ברשות הפלסטינית ביחד עם החברים שלהם. |
|
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
זה יתחיל בזה וימשיך להגבלה של הכל! צנזורה הגבלה וביקור של כל אתר ודף ואז מה יהיה מהאינטרנט? אנשים יחזרו לספרים! זה מה שיקרא לדעתי אחלה שהם פרצו וקידום וכו' אז אני כמעט בטוח שהכתבה בYNET תופיע לפני האתר הזה במילת החיפוש בעברית וזה מצויין לתת לכולם לראות שגם אנחנו עושים משהו לשבת בשקט ולא לעשות כלום? זה שכולם יחיו בשלום והכל טוב זה אחלה דבר אבל שכחתה לעשות משהו קטנטן להודיע גם להם! בשלום ניסינו והרבההה ניסינו לדעתי הגיע הזמן לעבור לאמצעים קיצוניים יותר לדוגמא הסיפור עם גלעד שליט אתה יודע מה ארה"ב עשו פעם אחת שחטפו להם טייס הקפיצו 15 מטוסי F-15 ואמרו שאתם מחזירים את הטייס או שאתם נעלמים מהמפה אתה יכול לנחש במה הם בחרו...
# 7 | |
חבר מתקדם
|
אז דימה מצטער לא הבנתי אותך.
ולגבי זה שאמר שהערבים רוצים שאנחנו נחוסל ושלא תיהיה לנו מדינה או משהו בסיגנון אז כדאי מאוד שתתעורר ותצא מהבועה של עצמך ותפסיק עם הכללות. יש אחלה ערבים וערבים טובים ואיכותיים,כאחד שעובד עם הרבה ערבים ישראליים אני יודע עד כמה הם בני אדם טובים חכמים ואיכותיים,אפילו הרבה יותר מישראליים שאני מכיר,צריך להבדיל בין ערבים לבין ערביים ימניים קיצוניים שזה כל הפתח וכל קבוצות הימין הקיצוני שלהם שהם הנבלות. ציטוט:
ווואלה זה שיהודים יפרצו לאתרים ערביים זה לא שזה יעזור במשהו... זה לא יועיל בכלום חוץ מלהראות שאנחנו יודעים לפרוץ... אני לא מאמין בכלל שארה"ב באמת הייתה מוחק מהמפה מישהו אין מצב כזה בחיים. ותבין אם אנחנו היינו עושים דבר כזה כל המדינות היו נגדנו,זה נוגד את הדמוקרטיה,וכל התמיכה הכלכלית שנותנים לנו היה יורד... תבינו שוואלה אי אפשר להכחיד "עם" שלם בגלל חטיפת חייל אין כזה דבר.תאר לך שעל כל חטיפת חייל היו מוריד עם שלם ומוחקים אותו מהמפה,עם כמה עמים היינו נשארים?1,2?בקושי. Last edited by ozsason; 27-06-08 at 06:21.. |
|
![]() |
# 8 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
מזה יעזור להם? זה אומר שהבא שיכנס לאתר שלהם יהיה לטובתם ויתחיל לעשות פיגועים? מה שהקבוצה הזו עושה כאן היא פשוט להוריד קצת את ההנאה של הערבים בקריאת מאמרים וחדשות, זה הכל. אני לא רואה בזה משהו כ"כ רלוונטי. ציטוט:
מצד אחד אתה צודק, מצד שני זה עלול להפיל אותנו. לא מומלץ. |
||
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תפסיקו לראות את הפריצה הזאת כאיזה לחימה חזרה בערבים כחלק מהסכסוך הכולל.. די תתבגרו... |
|
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
באמת שאני לא מבין למה כולם מתלהבים מזה? הרי הערבים פורצים לנו יותר ולאתרים יותר גדולים אז מה הקטע להתלהב בזה שאתה יותר חלש?
|
|