|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
משתמש - היכל התהילה
|
בעסקי ה-Hosting כמו בכל עסק, צריך לעסוק בגדול ע"מ להרוויח סכומים משמעותיים. אפשרי ביותר, פשוט צריך סדר גודל שהרוב כאן לא מתקרבים אליו. אותו גודל גם מאפשר לך לספק את הסחורה בזול יותר.
|
![]() |
![]() |
# 12 |
אחראי פורום
|
קח עצה: לפני שאתה חושב על "האם מדובר בכסף קל?", "כמה כסף אוכל להרוויח?" וכדומה, תחשוב האם תוכל לקבל על עצמך את האחריות העצומה הזאת.
המשך יום נעים.
# 13 |
אקס מנהל
|
יש חברות שאסור שיפורסמו כאן ולכן הודעות נמחקו.
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר מתקדם
|
הרבה ילדים פותחים חברות כי זה נשמע להם מגניב, זו התנסות נחמדה אבל לא למטרת רווחים,
אנשים יותר בוגרים שיודעים עסקים יודעים לתמחר הכל נכון שאין שום סיכוי שיצאו בהפסד מעסקה כלשהי, בסך הכל של החברה ברור שהחברה מפסידה או מרוויחה, אבל לגבי עיסקאות עם הלקוחות שלה היא תמיד תרוויח, הכל עניין של איכות. אני מניסיון זה תחום שלא שווה להשקיע בו גם עבור 800 שח רווח בחודש כי זה גוזל לא מעט זמן תמיכה. עזבו אתכם אינטרנט, בנדל"ן הכסף האמיתי ![]() |
![]() |
![]() |
# 15 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר וותיק
|
לא שווה לדעתי אלא אם מרוויחים ממש טוב.
זו השקעה מטורפת בתמיכה, ניהול וגם אחריות גדולה שאם לא תעמוד בה תוכל לעמוד מול תביעות לקוחות למיניהן. בקיצור- ממש לא כסף קל. לך לקניון או למרכז חנויות ליד הבית שלך חפש עבודה פעמיים שלוש בשבוע בצהריים-ערב ותוכל להרוויח יותר מ400 לחודש וגם בלי אחריות גדולה. בקיצור- ראש קטן. |
![]() |
![]() |
# 17 |
אקס מנהל
|
|
![]() |
![]() |
# 18 |
משתמש - היכל התהילה
|
טכנולוגיה נכון לעכשיו היא לא הכרח, משמע היא לא בסיסית. הרווחים הגדולים ביותר הם בשירותי ומוצרי בסיס.
אני בטוח שבעתיד הקרוב פיתוחים טכנולוגים יהיו לא פחות בסיסיים מסוכר וקפה, אבל עכשיו לא מדובר בכסף רציני. כשאני אומר כסף רציני, אני מדבר על תעשיה שיכולה לגלגל סכומי ענק. Microsoft לדוגמה היא חברה יחידה במינה. אין חברות נוספות בשוק הפרטי שמגלגלות סכומים שכאלו (Raytheon בעבר היתה מובילה במגזר הממשלתי). |
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר מתקדם
|
אני לא מבין מה הבעיה עם החברה של רומן, אם אני לא טועה אתה בעבר היית גם חלק ממנה.
להוסטס נהיו יותר מידי אוייבים בזמן האחרון. ![]()
# 20 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל יש עוד חברות שמרוויחות טוב ![]() אבל איי, מי פה היה מתנגד לאקזיט ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|