הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 17-08-08, 11:20   # 11
עמרי שוסטר
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

עמרי שוסטר לא מחובר  

בעסקי ה-Hosting כמו בכל עסק, צריך לעסוק בגדול ע"מ להרוויח סכומים משמעותיים. אפשרי ביותר, פשוט צריך סדר גודל שהרוב כאן לא מתקרבים אליו. אותו גודל גם מאפשר לך לספק את הסחורה בזול יותר.
  Reply With Quote
ישן 17-08-08, 11:35   # 12
FreshServ.Net
אחראי פורום

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל FreshServ.Net שלח הודעה באמצעות MSN אל FreshServ.Net Send a message via Skype™ to FreshServ.Net

FreshServ.Net לא מחובר  

קח עצה: לפני שאתה חושב על "האם מדובר בכסף קל?", "כמה כסף אוכל להרוויח?" וכדומה, תחשוב האם תוכל לקבל על עצמך את האחריות העצומה הזאת.

המשך יום נעים.

אי-מייל: admin at freshserv.net.
  Reply With Quote
ישן 17-08-08, 11:56   # 13
Dima
אקס מנהל

מיני פרופיל

Dima לא מחובר  

יש חברות שאסור שיפורסמו כאן ולכן הודעות נמחקו.
  Reply With Quote
ישן 17-08-08, 12:02   # 14
רומן
חבר מתקדם

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל רומן

רומן לא מחובר  

הרבה ילדים פותחים חברות כי זה נשמע להם מגניב, זו התנסות נחמדה אבל לא למטרת רווחים,
אנשים יותר בוגרים שיודעים עסקים יודעים לתמחר הכל נכון שאין שום סיכוי שיצאו בהפסד מעסקה כלשהי,
בסך הכל של החברה ברור שהחברה מפסידה או מרוויחה, אבל לגבי עיסקאות עם הלקוחות שלה היא תמיד תרוויח,
הכל עניין של איכות.
אני מניסיון זה תחום שלא שווה להשקיע בו גם עבור 800 שח רווח בחודש כי זה גוזל לא מעט זמן תמיכה.
עזבו אתכם אינטרנט, בנדל"ן הכסף האמיתי
  Reply With Quote
ישן 17-08-08, 12:10   # 15
עמרי שוסטר
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

עמרי שוסטר לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי רומן צפה בהודעה
הרבה ילדים פותחים חברות כי זה נשמע להם מגניב, זו התנסות נחמדה אבל לא למטרת רווחים,
אנשים יותר בוגרים שיודעים עסקים יודעים לתמחר הכל נכון שאין שום סיכוי שיצאו בהפסד מעסקה כלשהי,
בסך הכל של החברה ברור שהחברה מפסידה או מרוויחה, אבל לגבי עיסקאות עם הלקוחות שלה היא תמיד תרוויח,
הכל עניין של איכות.
אני מניסיון זה תחום שלא שווה להשקיע בו גם עבור 800 שח רווח בחודש כי זה גוזל לא מעט זמן תמיכה.
עזבו אתכם אינטרנט, בנדל"ן הכסף האמיתי
הכסף האמיתי במוצרי ושירותי בסיס - תשתיות, סילוק פסולת, בניה, חקלאות (ירק, מרעה ודגה), כריה (גז, נפט, מים, מתכות, מינרלים, בוטימן, יסודות אחרים ומאובנים), עיבוד מוצרי בסיס, בנקאות ואנרגיה.
  Reply With Quote
ישן 17-08-08, 12:19   # 16
dvirhazout
חבר וותיק

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל dvirhazout

dvirhazout לא מחובר  

לא שווה לדעתי אלא אם מרוויחים ממש טוב.
זו השקעה מטורפת בתמיכה, ניהול וגם אחריות גדולה שאם לא תעמוד בה תוכל לעמוד מול תביעות לקוחות למיניהן. בקיצור- ממש לא כסף קל.
לך לקניון או למרכז חנויות ליד הבית שלך חפש עבודה פעמיים שלוש בשבוע בצהריים-ערב ותוכל להרוויח יותר מ400 לחודש וגם בלי אחריות גדולה. בקיצור- ראש קטן.
  Reply With Quote
ישן 17-08-08, 13:06   # 17
Dima
אקס מנהל

מיני פרופיל

Dima לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי עמרי שוסטר צפה בהודעה
הכסף האמיתי במוצרי ושירותי בסיס - תשתיות, סילוק פסולת, בניה, חקלאות (ירק, מרעה ודגה), כריה (גז, נפט, מים, מתכות, מינרלים, בוטימן, יסודות אחרים ומאובנים), עיבוד מוצרי בסיס, בנקאות ואנרגיה.
שכחת עוד שוק שמגלגל כסף לא רע בכלל, שוק ההיטק.
  Reply With Quote
ישן 17-08-08, 13:17   # 18
עמרי שוסטר
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

עמרי שוסטר לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Dima צפה בהודעה
שכחת עוד שוק שמגלגל כסף לא רע בכלל, שוק ההיטק.
טכנולוגיה נכון לעכשיו היא לא הכרח, משמע היא לא בסיסית. הרווחים הגדולים ביותר הם בשירותי ומוצרי בסיס.
אני בטוח שבעתיד הקרוב פיתוחים טכנולוגים יהיו לא פחות בסיסיים מסוכר וקפה, אבל עכשיו לא מדובר בכסף רציני. כשאני אומר כסף רציני, אני מדבר על תעשיה שיכולה לגלגל סכומי ענק. Microsoft לדוגמה היא חברה יחידה במינה. אין חברות נוספות בשוק הפרטי שמגלגלות סכומים שכאלו (Raytheon בעבר היתה מובילה במגזר הממשלתי).
  Reply With Quote
ישן 17-08-08, 13:18   # 19
zoharesh
חבר מתקדם

מיני פרופיל

zoharesh לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Dima צפה בהודעה
יש חברות שאסור שיפורסמו כאן ולכן הודעות נמחקו.
אני לא מבין מה הבעיה עם החברה של רומן, אם אני לא טועה אתה בעבר היית גם חלק ממנה.

להוסטס נהיו יותר מידי אוייבים בזמן האחרון.

HIGHDESIGN.co.il עיצוב ובניית אתרים.
  Reply With Quote
ישן 17-08-08, 14:06   # 20
Inet
חבר וותיק

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Inet שלח הודעה באמצעות MSN אל Inet

Inet לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי עמרי שוסטר צפה בהודעה
טכנולוגיה נכון לעכשיו היא לא הכרח, משמע היא לא בסיסית. הרווחים הגדולים ביותר הם בשירותי ומוצרי בסיס.
אני בטוח שבעתיד הקרוב פיתוחים טכנולוגים יהיו לא פחות בסיסיים מסוכר וקפה, אבל עכשיו לא מדובר בכסף רציני. כשאני אומר כסף רציני, אני מדבר על תעשיה שיכולה לגלגל סכומי ענק. Microsoft לדוגמה היא חברה יחידה במינה. אין חברות נוספות בשוק הפרטי שמגלגלות סכומים שכאלו (Raytheon בעבר היתה מובילה במגזר הממשלתי).
מסכים ולא מסכים, נכון מאוד שהכסף בתחום הייטק הוא בד"כ לא רציף, מביאים אקזיט ויוצאים לפנסיה מוקדמת, ככה זה עם הרבה חברות היום שפיתחו טכנולוגיה חדשה.

אבל יש עוד חברות שמרוויחות טוב ראה: גוגל שאני מאמין שבקרוב תרוויח יותר ממיקרוסופט...

אבל איי, מי פה היה מתנגד לאקזיט

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום