הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 17-08-08, 17:55   # 11
Dima
אקס מנהל

מיני פרופיל

Dima לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Amits צפה בהודעה
מישהו אמר שהוא לא חינוי!?
אך שמת לב שחוץ משתייה, ועוד מספר דברים הוא לא הכי חיוני.
לדוגמא בשטיפת ברכב- אפשר לחסוך? שמצחצחים (לסגור את הברז שלא משתמשים)? וכו' וכו'.
למה אתה בכלל מסתכל לי בכיור או מכתיב לי עם כמה מים אני צריך לשטוף את הרכב?
כבר כתבתי שאני משלם על כל טיפת מים שאני מבזבז.

מבחינתי בכנסת יכולים לסגור את הברזים בשירותים בשביל שלאזרח משלם המיסים כן יהיו מים.
  Reply With Quote
ישן 17-08-08, 18:01   # 12
satan
חבר וותיק

מיני פרופיל

satan לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Dima צפה בהודעה

מבחינתי בכנסת יכולים לסגור את הברזים בשירותים בשביל שלאזרח משלם המיסים כן יהיו מים.
כשמים יעלו כמו דלק אז אתה תחשוב שוב על מה שכתבת כאן.
  Reply With Quote
ישן 17-08-08, 18:38   # 13
sport
חבר וותיק

מיני פרופיל

sport לא מחובר  

ציטוט:

כל מילה ומילה.. תתחילו לקרוא ולהבין.

לא כל כך נכון לומר שבגלל אנשים כמוני הכנרת יבשה, מה אני בסך הכל עושה? מתקלח? שותה? רוחץ שיניים? זה לא עד כדי כך הרבה גם אם אני די בזבזן. אחוז השימוש של המים ע"י האוכלוסייה קטן מאוד מאחוז השימוש הכללי של המים.. אז למה שאני? אזרח שמשלם כסף על המים האלה והמים האלה הם חלק מאיכות החיים שלי, צריך להתחיל לדאוג כמה אני מבזבז, כשבחקלאות מפזרים מים כאילו היו אוויר.
העניין פה הוא בזבוז המים בחקלאות ובשאר התחומים שצריך לבוא לפתרון בהתפלה.. אבל גם את זה הממשלה לא עושה.. אז אני? מלבד הבעיות היומיומיות שלי.. עכשיו גם אני צריך לספור ליטרים? תעשו לי טובה..
אנחנו משלמים על המים האלה הרבה כסף, והממשלה כבר יכלה למצוא לעניין פתרונות לפני 20 שנה.

אתה מדבר על הכנרת? היית לאחרונה בים המלח? איך הוא נראה? בקושי חצי אגם!
אם לממשלה היה באמת אכיפת מזה, היו מתחילים לעשות שם סדר עם השאיבות.
  Reply With Quote
ישן 17-08-08, 19:27   # 14
sheeze
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

sheeze לא מחובר  

ציטוט:
לחסוך במים? במרכיב החיוני והחשוב ביותר לאדם?
שהממשלה תחסוך במים, במקום להוציא קמפיינים של מליוני שקלים בטלויזיה.
אני משלם על כל טיפת מים שאני משתמש בה, אם לממשלה אין מים לתת לי מבחינתי היא יכולה לייבא מים מחו"ל.
אני לא חושב שאתה מבין איך העולם הזה בנוי.
אני אתן לך דוגמא שתנסה להמחיש לך את המצב: כשיש מלחמה, יש גיוס מילואים וגם האזרח הפשוט מתגייס ונרתם למשימה. לפי התפיסה שלך, האזרח יגיד שהוא לא מתגייס בטענה שהוא שילם מיסים כל חייו והכספים האלו עברו בין השאר למשרד הביטחון והצבא. אז למה להתגייס? הרי הוא כבר שילם למדינה! שתתמודד עם המלחמה עם הכסף שלי!
כסף לא פותר בעיות בחיים אם עדיין לא הבנת. הוא עוזר בלי שום ספק אבל לא פותר!
מקווה שתיצא מהבואה שאתה חי בה ותבין באיזה מדינה אתה חי, לי לא נראה שהבנת עדיין...

ציטוט:
נכתב במקור על ידי sport צפה בהודעה
לא כל כך נכון לומר שבגלל אנשים כמוני הכנרת יבשה, מה אני בסך הכל עושה? מתקלח? שותה? רוחץ שיניים? זה לא עד כדי כך הרבה גם אם אני די בזבזן. אחוז השימוש של המים ע"י האוכלוסייה קטן מאוד מאחוז השימוש הכללי של המים.. אז למה שאני? אזרח שמשלם כסף על המים האלה והמים האלה הם חלק מאיכות החיים שלי, צריך להתחיל לדאוג כמה אני מבזבז, כשבחקלאות מפזרים מים כאילו היו אוויר.
דבר ראשון, אף אחד לא האשים אותך. ביקשו ממך לחסוך. אם תסגור את המים כשאתה מצחצח שיניים או שתתרחץ דקה פחות, לא יקרה לך כלום ורמת החיים שלך לא תדרדר. ולמה אתה מסתכל על האחר? נכון שסתם הבזבוז אבל להגיד שאם הוא עושה אז אני גם וזה בסדר זאת לא גישה נכונה לחיים. תמיד תסתכל על האני האישי. אם לא אתה סתם עוד בן-אדם, רגיל כמו כולם.

ולנושא, לא מזמן הייתה כתבה בערוץ 2. נאמר שבישראל אין מחסור במים אלא יש בזבוז של מים. הבזבזנים העיקריים הם משקי החקלאות שמשתמשים במערכות השקייה לא מודרניות ומבזבזות כמויות עצומות. האדם הפרטי, אם הוא יכול לחסוך ע"י הורדת חצי מיכל בשירותים, סגירת הברז בזמן צחצוח שיניים וכו', אין סיבה שלא יעשה את זה. לא ביקשו מאף אחד פה להתקין מערכות טיהור ביתייות ולשתות את המים שלפני שניה השתנו לתוכם.

Last edited by sheeze; 17-08-08 at 19:31..
  Reply With Quote
ישן 17-08-08, 19:46   # 15
Dima
אקס מנהל

מיני פרופיל

Dima לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי sheeze צפה בהודעה
אני לא חושב שאתה מבין איך העולם הזה בנוי.
אני אתן לך דוגמא שתנסה להמחיש לך את המצב: כשיש מלחמה, יש גיוס מילואים וגם האזרח הפשוט מתגייס ונרתם למשימה. לפי התפיסה שלך, האזרח יגיד שהוא לא מתגייס בטענה שהוא שילם מיסים כל חייו והכספים האלו עברו בין השאר למשרד הביטחון והצבא. אז למה להתגייס? הרי הוא כבר שילם למדינה! שתתמודד עם המלחמה עם הכסף שלי!
כסף לא פותר בעיות בחיים אם עדיין לא הבנת. הוא עוזר בלי שום ספק אבל לא פותר!
מקווה שתיצא מהבואה שאתה חי בה ותבין באיזה מדינה אתה חי, לי לא נראה שהבנת עדיין...

דבר ראשון, אף אחד לא האשים אותך. ביקשו ממך לחסוך. אם תסגור את המים כשאתה מצחצח שיניים או שתתרחץ דקה פחות, לא יקרה לך כלום ורמת החיים שלך לא תדרדר. ולמה אתה מסתכל על האחר? נכון שסתם הבזבוז אבל להגיד שאם הוא עושה אז אני גם וזה בסדר זאת לא גישה נכונה לחיים. תמיד תסתכל על האני האישי. אם לא אתה סתם עוד בן-אדם, רגיל כמו כולם.

ולנושא, לא מזמן הייתה כתבה בערוץ 2. נאמר שבישראל אין מחסור במים אלא יש בזבוז של מים. הבזבזנים העיקריים הם משקי החקלאות שמשתמשים במערכות השקייה לא מודרניות ומבזבזות כמויות עצומות. האדם הפרטי, אם הוא יכול לחסוך ע"י הורדת חצי מיכל בשירותים, סגירת הברז בזמן צחצוח שיניים וכו', אין סיבה שלא יעשה את זה. לא ביקשו מאף אחד פה להתקין מערכות טיהור ביתייות ולשתות את המים שלפני שניה השתנו לתוכם.
עם כל הכבוד, יש הבדל בין יציאה למלחמה לבין חוסר במים, קודם כל פה הכסף לא מועבר "בין היתר" לגוף שאחראי על המים, אלא אנחנו באשדוד משלמים על מים לגוף מסויים שנקרא:"יובלים".
שנית, כשיש מלחמה, אתה מקבל צו 8 ויוצא. לעומת זאת כשאין מים אתה מקבל בטלויזיה קמפיינים של מליוני שקלים שמתחננים בפניך שתחסוך במים, באיזו זכות מבזבזים מכספי הציבור לקמפיינים של טלויזיה? במקום לבזבז את הכסף הזה, היה אפשר להזמין בו מים מטורקיה בסופו של דבר.
במיוחד שאתה שומע שבחקלאות מבזבזים מים כאילו כלום, אני חושב שכדאי שתצא מהסרט שאתה חי בו ותפסיק לתת לאנשים להתערב לך בכמות אספקת המים שלך ביום.
  Reply With Quote
ישן 17-08-08, 20:13   # 16
Labs
חבר וותיק

מיני פרופיל
Send a message via Skype™ to Labs

Labs לא מחובר  

ברוסיה המים בכלל חינם

ותאמת לפי התמונות זה נראה הפוך או שזה רק אני

בזוג הראשון
תראו באז שיש עצים תקועים כאלו מהמים כאילו הייתה הצפה
פסס עצים לא גדלים מהמים

בזוג ה2
יש מדרגות הולכות הרבה יותר למטה ממה שצריך לא עושים דברים כאלו בחופים דוגמא בבניאס יש לכם מדגות עד המותניים משם פשוט קיר כלום נאדה

אבל שיהיה
אני לא מבזבז
אני לא חוסך
ואני ימשיך לחיות ככה =\
ישן 17-08-08, 20:27   # 17
ben
חבר על

ben's Avatar

מיני פרופיל

ben לא מחובר  

חבל מאוד...
ואתם תראו שהממשלה תפעול רק בזמן שכבר לא יהיו ממים ולא יכסימו לפתוח תברזים לאנשים ..
אם שמעתם הם [שחכתי תשם שלהם]שאם נגיע לקו האדום וממש נגזים הם יפסיקו תזרימה..
וזה חבל ורק אז הממשלה תתחיל לפעול...
תראו כל הכמפיינים עכשיו של הממשלה וקדימה,אף אחד לא מדבר על מיים..
חבל,בסוף לא נשאר בלי כלום.

ולפי דעתי מה שצריך לעשות זה גם לנצל את הגשם בכך שישימו פשוט מייחלים גדולים שמי הגשם ילכו לשם ולא סתם לכביש..
ואז יוכלו להשקות עם זה ...

חבל..

יצירת קשר - בפרטי -
  Reply With Quote
ישן 17-08-08, 22:07   # 18
sheeze
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

sheeze לא מחובר  

ציטוט:
עם כל הכבוד, יש הבדל בין יציאה למלחמה לבין חוסר במים, קודם כל פה הכסף לא מועבר "בין היתר" לגוף שאחראי על המים, אלא אנחנו באשדוד משלמים על מים לגוף מסויים שנקרא:"יובלים".
שנית, כשיש מלחמה, אתה מקבל צו 8 ויוצא. לעומת זאת כשאין מים אתה מקבל בטלויזיה קמפיינים של מליוני שקלים שמתחננים בפניך שתחסוך במים, באיזו זכות מבזבזים מכספי הציבור לקמפיינים של טלויזיה? במקום לבזבז את הכסף הזה, היה אפשר להזמין בו מים מטורקיה בסופו של דבר.
במיוחד שאתה שומע שבחקלאות מבזבזים מים כאילו כלום, אני חושב שכדאי שתצא מהסרט שאתה חי בו ותפסיק לתת לאנשים להתערב לך בכמות אספקת המים שלך ביום.
ההבדל היחיד בין צו 8 לקמפיין בטלויזיה הוא שהאחד כפוף לחוק והשני לא.
אתה חושב שאתה חי לך בשקט והמדינה חייבת לך הכל, זה לא עובד ככה.
לייבא מים מטורקיה זה לא פיתרון ריאלי כל עוד אין פה שלום שיאפשר סלילת צינורות. ונגיד והיו הצינורות האלו, המחיר של המים היה קופץ פי כמה ואז הייתה ממהר מאד לסגור את הברז.

כדאי שתבין שלהיות אזרח של מדינה לא אומר שאתה יכול לעשות מה שבא לך כמה שבא לך. נכון שכאן זה לא כפוף לחוק אבל אם המדינה מבקשת, למה לעשות דווקא ולעשות ההפך? בגלל שזה בזבוז להוציא מיליונים על קמפיין? אתה חושב שאגרות לכל אזרח יותר זולות? שיחות טלפון אישיות? לעבור עם רמקול בכל שכונה ושכונה? ככה פונים לציבור בימיינו ועובדה שזה עובד. רק הדיון הזה שנפתח פה מניב את התוצאה.
בכל מקרה, אתה אדם עקשן ומתגונן, אין לי מה להגיד לך יותר, אתה גם ככה לא תנסה להבין ותשאר בעולם הנהנתן שלך.
ישן 17-08-08, 22:34   # 19
Dima
אקס מנהל

מיני פרופיל

Dima לא מחובר  

ציטוט:
לייבא מים מטורקיה זה לא פיתרון ריאלי כל עוד אין פה שלום שיאפשר סלילת צינורות. ונגיד והיו הצינורות האלו, המחיר של המים היה קופץ פי כמה ואז הייתה ממהר מאד לסגור את הברז.

כדאי שתבין שלהיות אזרח של מדינה לא אומר שאתה יכול לעשות מה שבא לך כמה שבא לך. נכון שכאן זה לא כפוף לחוק אבל אם המדינה מבקשת, למה לעשות דווקא ולעשות ההפך? בגלל שזה בזבוז להוציא מיליונים על קמפיין? אתה חושב שאגרות לכל אזרח יותר זולות? שיחות טלפון אישיות? לעבור עם רמקול בכל שכונה ושכונה? ככה פונים לציבור בימיינו ועובדה שזה עובד. רק הדיון הזה שנפתח פה מניב את התוצאה.
בכל מקרה, אתה אדם עקשן ומתגונן, אין לי מה להגיד לך יותר, אתה גם ככה לא תנסה להבין ותשאר בעולם הנהנתן שלך.
אני אדם שלא הולך לשנות את איכות החיים שלו בגלל קמפיין בטלויזיה, עובדה שזה עובד? כנראה שעליך זה באמת עובד, כי רוב האנשים לא שמים על זה בכלל ובצדק.
  Reply With Quote
ישן 17-08-08, 22:46   # 20
Amits
חבר וותיק

מיני פרופיל

Amits לא מחובר  

ציטוט:

כל מילה זהב.
ודימה, חבל שיש אנשים שחושבים בצורה בה אתה חושב.
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום