|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
מנהל ראשי
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
אמרת בידיוק מה שכבר כתבו לפניך וזרקת הערה עוקצנית אחריך. |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
אחראי פורום
|
אם כולם כבר הגיבו, ואפילו מנהל... הממ..
1. מה יש לך באתר ששווה 50,000 ש"ח? כי אם זה שווה כל כך הרבה, אני מוכן לעשות לך את אותו אתר(ואני משער שהתמונות מוגנות בזכויות יוצרים) עם תמונות חוקיות, אותה מערכת כמו שאני רואה עכשיו - ב-1500 ש"ח, וזה גם עם מערכת ניהול לדף הראשי. (לא, אני לא מציע את זה - אני רק אומר, שאם היו מבקשים ממני - זה היה המחיר). 2. הרעיון? נחמד. היו עשרות כאלה בעבר, יהיו עשרות כאלה בעתיד. 3. "קשרים בחו'ל". רגע, האתר מיועד לארץ? מה יעזור לילד שרוצה דברים של אקסטרים הנחה של 3$ בספארי באפריקה?. תפרט יותר על הקשרים? כמה רשומים יש? מציעים לך 7000 ש"ח על זה, ואתה דורש שאתה תיהיה חצי חצי שותף בלי שתעשה כלום?... |
![]() |
![]() |
# 17 |
עסק רשום [?]
|
1 - אני לא יוצר איתכם קשר, מי שמעוניין יצור עימי קשר.
2 - MASTER T שתתבגר אני אשמח לשמוע ממך, במקום לקשקש ולתת הערות כדאי שתחשוב לפני.. הקשרים בחו"ל זה לא בשביל שילדים יצאו לספארי בחו"ל.. 3 - KERNEL אם היית קורא היית מבין שמדובר בעסק מוכן לפעילות ולא בעסק עובד. לרשום עסק אני יבוא איתך ב5 דקות ותקבל עסק רשום על שמך.. יש רעיון יש הכל מבוסס ומוכן לעבודה. וכן אם אני ביקשתי 50 אלף והציעו לי 7000, במידה וישפרו את ההצעה אז כן אני אהיה שותף שקט בעסק אם אתה בכלל יודע את המשמעות של הדבר. בהצלחה לכולם!
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|