|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 2 |
אקס מנהל
|
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
ממש אבל ממש לא מסכים איתך!
איפה חופש החיים? לאף רשות,אדם וכו.. .אין את הזכות לגזול חיים מימשהו ולא משנה מה עשה,קדושת החיים זה הדבר הכי חשוב!. ותחשוב על זה כך מה עדיף? לתת למישהו להירקב בכלא ואולי אפילו למות שם.. או לקצר את התהליך ולדלג על שלב היסוריים בכלא וישר להרוג!. ומה גם שעונש מוות לא יפתור שום דבר.
# 4 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אגב, להגיד שהוצאה להורג זה לא יפתור שום דבר.. אני לא בטוח שזה נכון, זה יכול להרתיע אנשים מלבצע פשעים. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
תאמין לי, פעם אחת להוציא להורג חולת נפש כזאת ויותר לא יהיו כאלה חולי נפש. יותר מזה אני יכול להגיד לך, שמעתי ברדיו את יושבת ראש האגודה שמתנגדת לעונש מוות, בפירוש היא אמרה שבמקרים כאלה חובה עונש מוות, אתה יודע למה? כי היא אימא. בדיוק כמו שכתבת, לאף בנאדם אין רשות לקחת חיים מאדם אחר, מי נתן לה רשות להטביע את הילד שלה? אני אגיד לך אפילו יותר מזה, אץ הנידון צריך להרוג באותה הדרך שבה הוא הרג את הבן שלו, אם במקרה של הסבא זה מכה, אז לתת לו פטיש בראש. אם במקרה של האימא זה הטבעה, אז להטביע אותה. כמה שזה נשמע חולני וקיצוני, המעשים שהם עושים חולניים לא פחות. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ושוב אנחנו/אתה לא כמו הרוצחים/פושעים לא צריך להיתנהג כמוהם לא צריך להשיב רעה תחת רעה, אני בטוח שמערכת המשפט תיתמוד אם מצבים מסוג זה בחומרה.. ואתה באמת חושב שעונש מוות יכול לפתור את הבעיה קח לדוגמא את מדינות המזרח (סין,סיגנפור וכו.. ) מתנהל שם משטר של עונש מוות אך עדין הפשע נמצא חי ובועט.. אנחנו לא צריכים להיתנהג כמו הרוצחים אלא צריך לתת להם דוגמא חיובית איזה מדינה, ישראל הייתה אם היא הייתה מושתת על עונש מוות, איפה קדושת החיים (מדינה יהודית? לא נראלי לי... ) הדרך הטובה ביותר היא לזרוק אותם לכלא ולתת להם להירקב שם.
![]() |
# 8 |
אקס מנהל
|
ממ... דברים כאלו ומזעזעים יותר מתרחשים במדינות אחרות, לא צריך להתייחס לזה כמשהו שהוא רק בישראל.
בכל מדינה לצערנו יש משוגעים.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
הפכתם להיות עיתון..
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חסום
|
מלא מיקרי מוות של הורים שרוצחים את הילדים שלהם.
השאלה שלי היא איך יש להם לב לעשות את זה שבמשך 9 חודשיים האם סחבה בתוכה את הילדה/הילד היקר לה מכל? ואת האב שהיה רץ כל הזמן לבית חולים? ממש מיקרים כאלה צריך לרצות עונש מוות. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|