|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
אם אתה עדיין צריך נציג מכירות אז אתה מוזמן ליצור איתי קשר באימייל none.coolone@gmail.com.
כדי להתרשם מיכולת ההתבטאות שלי אתה מוזמן לבלוג שלי. יש שני דברים שחשוב לי ליידע אותך אודותיהם מראש: 1) אני בן 14. 2) אני לא אסכים לפרסם את הפלא' שלי, עם הלקוחות אני אדבר בתוכנות המסרים השונות (לדעתי זה לא ישפיע על כמות הלקחות אותם אני אביא, לחלק מהאנשים זה אפילו יותר נוח). שנה טובה, איתי. |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
אני לא הבנתי...
אם אני בא להיות סוכן מכירות, אז בחודשיים הראשונה אני מקבל רייסלר? אז מה התמריץ שלי למכור? אם אני לא מקבל מזה אפילו לא שקל..? וגם אחרי החודשיים, האחוזים מאוד מאוד נמוכים.. בוא נגיד שאני עבדתי קשה, הצלחתי להביא לקוח ב 100 שקל.. שהיום 100 שקל נחשבת עסקה גדולה בתחום הזה.. חישוב פשוט מאוד מביא אותי לזה שאני מתוך כל העסקה הזאת אני מרוויח כולה 17 שקל... שתסכים איתי שזה ממש ממש לא רווחי, להגיע למצב שאני מוצא את הלקוח, אני משקיע זמן לדבר איתו, לשנע אותו לקנות, להתאים לו חבילה, זה רק מבחינת הזמן, מה עם כסף על שיחות טלפון? ויש כמובן עוד דברים.. הייתי מציע לכם למצוא דרך טובה יותר לתמרץ את העובדים.. אם יש לך משהו טוב, אתה מוזמן לדבר איתי, יש לי נסיון בעבר מסגירה עיסקה לא קטנה, אני עובד הרבה עם המוסדות בעיר שלי (מתנסים, טלוויזיה, עייריה, בתי ספר וכו'), קח את זה בחשבון, אם יש לך תמריץ נחמד, אתה מוזמן לדבר איתי.. שנה טובה, |
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
על איזה תמריץ אתה מעוניין
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|