|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
אוקיי,
אז איזה אפשרויות נשארו לי? חחח
# 12 |
משתמש - היכל התהילה
|
נראה לי שאינטרנט סלולארי תפור לך.
צריך רק לוודא שיש לך קליטה לא גרועה מאוד במקומות שאתה נמצא בהם. מה בדיוק אתה רוצה לעשות באתרים שלך? אתה תוכל לבצע את הפעולות שאתה צריך דרך מחשב כף יד?
# 13 |
חבר וותיק
|
צודק, לפי דעתי כדאי לו (לפי מה שהוא מתאר כאן) מחשב נייד + אינטרנט סלולארי. מה שכן האינטרנט הזה לא עולה קצת כסף. תברר בסלקום או פלאפון.. אורנג' לא יודע אם יש להם.
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
זה בכללי מה שאני צריך. השאלה מה העלויות של אינטרנט סלולרי ומה זה כולל? זה מציג את האתרים כמו במחשב רגיל? ד"א, אני מעדיף בלי מחשב נייד מכוון שזה דבר לא קטן וגם עולה לא מעט כסף.
![]() |
# 15 |
משתמש - היכל התהילה
|
אז זה לא רק איזה אינטרנט לבחור אלא גם באיזה מכשיר להשתמש.
כמה כסף יש לך להשקיע בכל העניין הזה?
# 16 |
חבר מתקדם
|
2000-3000 שקל.
# 17 |
משתמש - היכל התהילה
|
יש לך כרגע מכשיר דור שלישי כל שהוא עם חבילת גלישה?
# 18 |
חבר מתקדם
|
יש לי אבל של פלאפון (האינטרנט שלהם שונה, הוא מציג את האתרים על הפנים ואי אפשר לעשות מלא דברים).
# 19 |
חבר וותיק
|
אני אקצר לך את כל האפשריות לפי מחיר לדעתי לפחות
1) USB\מתאם\כרטיס רשת לWIFI WIFI - אינטרנט אל חוטי המשודר ממודם לדוגמא לי יש בבית אחד הוא לא מגיע למרחקים עצומים ~50 מטר גם זה בקושי בדר"כ בבתי קפה יש מודם כזה במידה ויש כזה ליד ללא סיסמא תוכל להתחבר עליו דרך הכי טובה לדעת זה לשאול משהו בבסיס או בקרבה שלו שנראה כאילו הוא משתמש באינטרנט לעיתים קרובות לי יש מתאם USB של בזק דיי ישן עלה לי 100 ש"ח וזה חד פעמי 2) אינטרנט סלולרי - לכל חברת פלאפון יש עכשיו אחד (פלאפון סלקום וכו') הם +- זהים יש 2 סוגים אחד שמתחבר בחיבור PCMCIA והשני USB מהירות גלישה טובה יחסית מכל מקום כמעט וזה יעלה לך באיזור ה130 לחודש אגב בבסיס אמור להיות אינטרנט לא? ניסיתה פשוט להתחבר לטלפון עם חוט? עריכה: עכשיו שמתי לב לתקציב לפלאפון יש מבצע עם האינטרנט האלחוטי אתה מתחייב לכמה חודשים טובים ואתה מקבל מחשב נייד מתנה תבדוק אולי יתאים לך
# 20 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
הדבר הכי אחרון שאני מעדיף זה מחשב נייד. אני מעדיף משהו יותר קטן בסגנון פלאפון או מחשב כף יד.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|