|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר על
|
Good Charlotte
My Chemical Romance fort minor papa roach system of a down disturbed Bomfunk MC's שירים בודדים: The Bravery-above and below Flipsyde - Someday |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
את רב מה שנתתם לי פה אני מכיר
ואת מה שאני מתחבר עליו כבר שמעתי QUEEN STATS QUE BEATLES יודע ממש שירים בעל פה חח SYSTEM OF A DOWN FORT MINOR לד זפלין וכו' פינק פלוייד ובסיגנון שלהם לא ממש מתחבר לזה אני בסדר עם מאטל אבל לא הצעקני וכו' בסיגהון של SYSTEM OF DOWN עוד בסדר דברים כמו CHILDREN OF BODOM מתעב את זה * דברים מוכרים כמו לינקין פארק וכו' אני מכיר את זה אני מחפש עכשיו יותר את הלהקות החדשות או הפחות מוכרות עכשיו אני אריץ כמה להקות שלא הכרתי פה נראה
# 13 |
חבר וותיק
|
simple plan
green day ... |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר בקהילה
|
Marilyn Manson
Serj Tankian Seether Shadow Falls Flyleaf-Im So Sick |
![]() |
![]() |
# 15 |
הוסטסניון
|
Josh Hoge - Stay Away
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר חדש
|
Rap, HipHop and R&B
Akon T-pain 50 cent Chamillionaire Chris Brown Colby O'Donis Cherish Casely Rock The All American Rejects The Fray Vanilla Sky Good Charlotte Linkin Park Green Day Sum 41 ColdPlay מזרחית אייל גולן קובי פרץ ישי לוי דודו אהרון פיני חדד יש עוד המון אבל אין לי כבר כוח לכתוב.. חפש פורום מוזיקה טוב ותוריד כבר משם.
# 17 |
חבר מתקדם
|
talib kweli
mos def bishop lamont nas big l eric b rakim nwa eazy e the game dr.dre young buck common Compton's most wanted freeway hood surgeon ice cube kenya west 50 cent mobb deep wu tang clan mc eiht אמרת טופאק אבל גם הוא.. לא יודע לא עולה לי עוד בראש ![]()
# 18 |
חבר וותיק
|
אתם כאילו מביאים את המוזיקה שאני הכי לא מתחבר עליה
להקות רוק שאני כמעט בטוח ש"התנסו זה עם זה" סתם שירים קליטים ללא ליריקס ללא מוזיקה ללא כלום בחייאת 50 CENT!? זה אולי הראפר הכי מזוייף שיש אני לא מקשיב לראפ על בנות כסף ומכוניות משהו רציני וטוב ומזרחית?! אני ברצינות מעדיף למות מאשר להקשיב למזרחית הרוק הקלאסי שעמורי הביא דיי מתחבר עליו דברים עם נשמה ולא סתם קיצקץ נמצא כבר למה להקשיב
# 19 |
חבר חדש
|
ספייס גירלז
![]() נסה INFECTED MUSHRROM |
![]() |
![]() |
# 20 |
Winner
|
אריאל זילברג
אביתר בנאי מאיר אריאל שלמה ארצי סנופ דוג כלא 6 ? משפחת טאקט שבק ס וכמובן המלך של כל הזמנים טופאק Last edited by שליחטא; 01-10-08 at 12:38.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|