|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
למידת מחשבים בבית ספר -> היתרון בהתקבלות ליחידת מחשבים בצה"ל -> מסודר בחיים |
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
חבר על
|
ציטוט:
גם יש המון בתי-ספר שמלמדים במגמות מחשבים ויש להם קורסים בשעות של אחרה"צ / לפניי הלימודים בנושאים מסויימים הקשורים למחשבים והנדסת תוכנה.
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
תרשם לקורס "מבוא למדעי המחשב" באוניברסיטה הפתוחה.
אם לא בא לך אוניברסיטה פתוחה אני מאמין שאתה יכול לברר בקשר לאפשרות ללמוד את הקורס הזה באוניברסיה אחרת/ מכללה ואני מאמין שבמקומות רבים תוכל ללמוד אותו (אבל אולי תצטרך קודם לעשות פסיכומטרי). כאחד שסיים 5 יחידות בבית ספר וגם את הקורס הזה, אני יכול להגיד לך שבקורס הזה לומדים ברמה יותר גבוה מאשר בכל התיכון ברמה של 5 יחידות. |
![]() |
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
ללמוד לא באוניברסיטה הפתוחה זה תהליך מסובך אם עושים אותו באופן עצמאי ולא דרך מסגרת לימודים מיוחדת כלשהי.
אני לדוגמא עושה את התואר באוניברסיטת ת"א ואני עדיין תלמיד תיכון בגלל שאני במסלול שנקרא מופ"ת שנותן לך את האפשרות הזאת -שכן כל האישורים והכל מופ"ת דואגים לי ואנילא צריך להתסבך. האוניברסיטה הפתוחה לא פחות טובה וכל אחד יכול להתקבל - אם אתה רוצה לעסוק במחשבים - תואר ראשון זה מה שאתה צריך ![]() |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר מתקדם
|
סליחה שאני מתערב,
לאוניברסיטה הפתוחה אפשרי להתקבל גם אם אין לי ציונים טובים ? |
![]() |
![]() |
# 17 |
מ.תיכנות
|
כן, אם אני לא טועה יעשו לך מבחן לוגיקה בהתחלה (שזה סתם שטויות) וזהו.. אבל אני חושב שאתה צריך ציון טוב (או לפחות סביר) במתמטיקה ובמחשבים.
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר מתקדם
|
אני לא לומד מחשבים בבצפר, ומתמטיקה :s... נתחיל ללמוד..
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר בקהילה
|
אם אין לך ציונים גבוהים (ממוצע 90, 5 יח' מתמטיקה) אז עושים את המבחן לוגיקה. זה מאפשר להתקבל לקורס הראשון (מבוא למדעי המחשב), אם אתה רוצה להמשיך ללמוד אז אתה חייב ציון טוב במבוא, זה בעצם הסינון והמיון..
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר וותיק
|
4 יחידות לא מתקבלים ?
![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|