|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
מנהל ראשי
|
לא לא לא,
יש מוצרים שהמחיר שלהם מוגבל ע"י הממשלה כ"שרות לתושב" (אם אפשר לקרוא לזה ככה), אלו מוצרי היסוד, לא נראה לך מוזר שאין מחיר מינימום לגבינת פרמזן ולגבינת 5% יש? בכל אופן, מה שאתה רוצה לעשות (מחיר מינימום), הוא תאום מחירים (אם תרצה, מונופל) ומנוגד לחוק. |
![]() |
![]() |
# 13 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
הלחם (כמו חלק מן הנסיעות בתחבורה ציבורית) מסובסד על-ידי מדינת ישראל, מכיוון שהמדינה רואה לנכון ליצור מצב שבו לא יהיו אנשים רעבים ללחם (או במקרה של תחבורה ציבורית : למנוע מצב שיישובים מרוחקים לא יזכו לקווי נסיעה בגלל שלא יהיה משתלם לחברות התחבורה הציבורית להפעיל קווים אליהם). לעומת זאת, תיאום מחירים שתחום ההוסטינג הוא דבר לא חוקי. בוא נחשוב למשל מה היה קורה, אם כל המחלבות היו מתאמות מחירים ביניהן, והיית צריך לשלם 50 ש"ח על כל קרטון חלב. כמובן שזה גם לא פרקטי, מכיוון שתמיד, אבל תמיד יהיו "שוברי שוק" בשוק ההוסטינג בישראל כפי שהוא בנוי היום. |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
אקס מנהל
|
רבים וטובים ויותר חזקים מכולנו ניסו לפרסם טופיקים דומים, פשוט תעזבו את זה...אין לזה טעם.
אני נשאר עם המחירים שלי גם אם האחסון יירד ל-8 ש"ח לריסיילר. יש לי כמות קטנה של לקוחות בשרת שמכסים לי בדיוק את השרת ועוד נשאר לי רווח. הלקוחות האלה אוליי חלקם נערים אבל הם מתנהגים כמו בוגרים, יש לנו אמון אחד בשני ואנחנו יודעים שאנחנו לא נעבוד אחד על השני. הלקוחות זה הדבר ה"אחרון" שאני צריך לדאוג אליו בסדר היום יום שלי. אם יש ללקוחות שלי בעיה כלשהיא, הם יודעים שהם יכולים לצלצל אליי ולבקש עזרה. Last edited by Dima; 25-11-05 at 01:47.. |
![]() |
![]() |
# 15 |
חסום
|
רבים כמוך היו פה וימשיכו להיות ..
אני עצמי החלטתי להעלות מחירים , כיון שהמחיר הנמוך הזה לא עושה רושם טוב על לקוחותיי ומחשיד את לקוחותיי הפרטיים והעסקיים . אצלי , בעוד כשבוע כל המחירים קופצים . לא יודע מה לגבי החברות האחרות , אבל מחיר זה לפעמים ג םעניין של רושם כי זה יוצר אצל הלקוח חוות דעת של : או , הנה חברה שנואשת ללקוחות ! תאמינו לי שב 20 שקלים לחבילת איחסון ככה הלקוח חושב .. ולא בהכרח מחפש את הזול אלא תא היקר והאיכותי .. המשפט השולט בתחום הוא "הזול הוא היקר" ואני לא הבנתי את זה בעצמי עד עכשיו .. לכן החלטתי לתת לזה שבועיים ונותר שבוע מתוך השבועיים האלו .. שיהיה בהצלחה , למרות שהסיכויים קלושים שאשכרה יזוז פה משהו ... |
![]() |
![]() |
# 16 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שמע ... אני מסכים איתך על זה
אבל זה בעיה אפילו אם נסגור מחיר (למרות שאסור !) מה שיקרה שיקום איזה ילדון שיראה שלא באים לו לקוחות ויחליט יאללה אני מוריד תמחירים (כרגיל) ופתאום יביא מחירים "זנות" , ואז כולם ירדו כרגיל ... |
![]() |
![]() |
# 17 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
רק אף פעם לא הבנתי כבר עשו בארץ תיאום מחירים בטלוויזיה מתב, זהב ותבל תיאמו מחירים עוד לפני שהיה HOT |
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
ציטוט:
אולי בגלל שאתה לא מנהל חברה משלך, (אני משתמש במונח חברה ומנהל, כי אני מדבר על חברות רציניות ). אז אתה לא מבין דבר אחד, נכון שאם יש לקוח אחד שמשלם כמו 2 אז עדיף לקוח אחד על 2. אבל 95% מהמארחים כאן פונים לקהל יעד של ילדים שאוהבים לתת לעצמם בראש פעם אחר פעם. ונמשיך לראות הודעות תגובה כאלה בפורום ביקורות, הוא גנב לי הוא לקח לי הוא עשה לי. לכן, כשאתה בשוק כזה אתה צריך להתחרות על המחיר הנמוך ביותר והאיכותי ביותר. דבר נוסף שדיי הציק לי החישוב הלא נכון שלך לגודל החבילות, במידה ומישהו קונה חבילת אירוח אתר של 1GB, נגיד במחיר של 60 ש"ח (לך תדע עם החברות כאן). ריסלר של 3 ג'יגה לא צריך לעלות 120 ש"ח, אלא פחות. אתה צריך להבין שריסלר קונים על מנת לחלק את השטח ולמכור אותו, לכן אם תמכור חבילות ריסלינג במחיר של חבילות רגילות כפול הגודל , אותו לקוח שלך לא יוכל לספק מחירים גבוהים מהמחירים שלך. עכשיו בנוגע למצב השוק והכל, יש תוכנית הבראה מאוד פשוטה, ללכת למקור. מדוע מצב השוק כזה ?, יש הרבה דיונים כאלה אבל אף אחד לא מסתכל על המצב כמו שהוא. הכל מתחיל בחברת האם, כאשר היום מציעים שרתים יעודיים ב350 ש"ח ולצערי זה נכון ועצוב. נגרר מצב שמי שמשכיר את השרת, יכול להציע מחירים נמוכים מאוד. במידה ובמקום 350 ש"ח המחיר המינימלי לשרת יעודי היה 500 ש"ח. שירותי הריסלינג היו עולים יותר - שהם הדבר העיקרי שמביא את מצב השוק ל"קנטים". ברגע שריסלר לא יעלה 60 ש"ח , אלא 150 ש"ח נגיד ל5 ג'יגה. הריסלרים גם יעלו מחירים, כדי שהם יוכלו לממן את החבילות שלהם. הבעייה לאף אחד לא איכפת רוב הילדודס כאן מבסוטים כשהם עושים רווח מזומן של 100 ש"ח שחור לחודש. מה שהם לא יודעים, שהם מבזבזים יותר מזה על הזמן שלהם , ועל שיחות הטלפון , שלא לדבר על הלימודים שלהם שמדרדרים. אדם חכם פעם אמר לי: "זה לא שהם עושים את זה בשביל הכסף, הם עושים את זה בשביל המעמד וניצול הזמן." אריק פדידה , NSA והוא צודק, היום אנשים יפתחו חברה לשרתי משחק , רק בשביל שיכירו בהם בתור מנהלי חברה. לצורך קלף המיקוח להתלהבות קטנה. בכל מקרה, זו דעתי על השוק הישראלי, ה"חברות" הלא רשומות וגם החברות הרשומות.
![]() |
![]() |
# 20 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|