|
![]() |
# 1 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי
|
אני שמח ששפרה נצחה,
מראה שיש קצת שפיות במדינה הזו. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
במילה אחת- באסה
נראה תמוהה מאוד ששפרה זכתה ב50% מהקולות, שלאון מקום 5 ועינב מקום רביעי. העורך דין שפיקח הוא כנראה פרידמן מת אז... אחוות פרידמנים חח סתם רציתי מאוד שיוסי יזכה כי ידעתי שזה יהיה בין שפרה ליוסי ושפרה דיי מתנשאת אז.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
אני שמח ששפרה נצחה...
הייתי שמח גם אם יוסי היה מנצח. העיקר שזה נגמר, אולי סוף סוף יפסיקו לדבר על זה כל כך הרבה ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
למה כולם שמחים ששפרה זכתה? מה היא עשתה שהיה שווה להדליק בשבילו את הטלוויזיה? בלי יוסי לא היה טעם באח הגדול.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
לא הגיע לשפרה לנצח יוסי עשה הרבה יותר ממנה..
ולא אכפת לי כל כך פשוט זה דפוק שהיא זכתה ולא הוא זה מפליא הרי כולם דיברו עליו כל הזמן
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
תלונה במשטרה: "לא הגיוני ששפרה זכתה"
http://news.walla.co.il/?w=/1/1399632 |
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
שקר בהצבעות... ערוץ 22 עשו מה שמתאים להם
ליוסי הגיע לזכות, הוא יודע להתנהג כמו שצריך כשלא מתחילים איתו, לעומת זאת שפרה מתנשאת, חושבת שהיא טובה מאחרים, וזה לא משנה אם היא מקללת או לא ("היום הרעים ניצחו" - איפה היא חיה?) תעשו לי טובה, שפרה קיבלה 300,000 קולות יותר ממה שיוסי קיבל? גם ל-10,000 לא הייתי מאמין. |
![]() |
![]() |
# 10 |
עסק רשום [?]
|
כמו שאמרתי ואני באמת חושב שזה מחזק את זה
אני נראלי שבתקופה הקרובה לא הולך לפתוח לא ערוץ 2 ולא 10 קיבלתי עליהם קריזה זה באמת מירמה!!! בידיוק כמו שהם עושים בשעות הקטנות של הלילה עם התיכניות המפגרות האלו מצלצלים וצלצול הכסף בקיצור דרך לעשות כסף מ SMS מה שאני כן שמח זה שבחיים אפילו פעם אחת לא הצבעתי לשטיות האלו דרך הטלפון כי זה בדוק שזה מירמה!!! אני נותן להם גם הונאה!!!!
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|