|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
אני בכל מקרה לא אוכל במקדונלס..הם לא כשרים.
|
![]() |
# 2 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
2) במידה ותוקם מדינה פלשטינית ששטחה יכלול את ראש העין- אשמח להתפנות מביתי. פתרת את הבעיה ![]() |
|
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
לפני שהערבים בשטחים החליטו לעשות את האינתפיאדה "מצבם הכללי" היה בכלל לא רע.
מאות אלפים נכנסו לישראל באופן יומי-יומי לעבוד, ערבים רבים עבדו בהתנחלויות וישראלים רבים נסעו לעשות קניות בשטחים. חוץ מזה ישראל גם עכשיו ממש לא מפריע להם לחיות את חייהם (כל עוד הם לא יורים אלינו טילים). להפך עד האינתיפאדה ישראלה השקיעה מליארדים כדי לשפר את חייהם. אני זוכר לפני שנים ראיתי פרסומת של ליברמן שבה נאמר שהיו כאלה שנים שכמות הכסף שישראל השקיעה ברשות הפלסטינית לאזרח יותר גדול מכמות שהשקיעה בתושביה שלה. (עכשיו המחדל הזה תוקן כמובן). שלא לדבר על כל הכספים שהאיחוד האירופי והמדינות הערביות העשירות הביאו להם. בכסף זה הם היו יכלו לחיות ממש ממש טוב, אבל במקום להשקיע כסף בשיפור מצבם הם קנו טילים ורובים בכמויות ממש ממש גדולות ומביאים את הכסף הזה למחבלים. |
![]() |
# 4 | |
חבר על
|
ציטוט:
לנושא- הוכחות? |
|
![]() |
# 5 | |
Авторитет
|
יש שמועות שמי שגולש באינטרנט מממן את המוסלמים..
גלישה באינטרנט = צריכת חשמל = תחנת כוח = פחם = עבודה במכרות = פועלים זרים = ערבים. אוי נו באמת.
![]() |
# 6 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
מה שכן- אני באמת יכול להזדהות עם חלק רב מהפלשטינים החיים תחת כיבוש זה 40 שנה. (גילוי נאות: זה לא אומר שאני תומך בטרור שמבצע החמאס) ציטוט:
![]() |
||
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני מזדהה איתם ואני חושב שצריך לפנות אותך מהבית כדי להחזיר את אדמתם שנגזלה מהם. |
|
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
אני חושב שצריך לחשוב קצת יותר לעומק לפני שאומרים ביטויים קיצוניים כאלה (משני הצדדים), כי הביטויים האלה יכולים לפגוע באנשים גם בלי שהתכוונת.
אני מציע שבפעם הבאה גם תוכיח את הטענה שלך.
חסום
|
חלק מהתגובות פה פשוט כל כך מוזרות. אני אפילו לא יגיב...
ד"א: אני אוכל במקדונלס רק לפעמים שבא לי צ'יזבורגר ככה אני הולך לבורגרקינג./ראנצ'. |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
נראה לי שעדיף לנעול את האשכול.
הנושא לא קשור לכלום ולא נכון אז... ד"א, אני לא מתלהב בכלל ממקדונלס.. יותר אוהב את הבר בורגרים שיש בזמן האחרון. אחלה המבורגר באותו מחיר כמו במקדונלס. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|