|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
טוב הבנתי שאתה לא גר שמה
אז תשמע אתה לא יודע מזה לגור 8 שנים תחת איום רקטות וזה לא איום זה אשכרה יום ויום כל יום בין 5-20 רקטות קסאם 20 אלףף תושבים עם טראומה שלא תגליד לעולם,בעזה לאף אחד אין את זה כי הם למדו להרוג יהודים ושאנחנו חזירים,כל עוד יהיה את האיסלאם יהיה פיגועים,כל עוד יהיה את אותם "פרשנים" ו"אימיים" שמעודדים פיגועים יהיה פיגועים,מלחמת העולם ה-3 תהיה בגלל האיסלאם או שבסוף תהיה שואה נוספת למוסלמים באירופה תשמע אני יודע שאתה אומר שהערבים גם לא תמימים ושהם מחבלים אבל ללא ספק שנתנו להם אדמה את עזה ומה? המשיכו לייבא נשק ולירות רקטות,עם נצא מיהודה ושומרון יהיה אותו דבר חמאסטן 2 חוץ מזה לעולם לא יהיה אפשר שיהיה מדינה פלסטינית בגלל החינוך ש90 אחוז מילדי עזה הם רוצים למות כשהידים וככה הם יחנכו תילדים שלהם,אז בבקשה,תפסיק לדבר סתם שטויות כי לצערי שלום לא יהיה באזור אף פעם. |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
אתה מוזמן לשהות יום אחד בישובי הדרום ולראות איך אנחנו חיים..
תאמין לי, אתה תשנה את הדעה שלך בצורה קיצונית.
חבר וותיק
|
שמע, אני בניגוד לאחרים - חושב שזה יפה מאוד, היצירתיות,הדימיון שלך ואופן הכתיבה שלך, אך כמו שנאמר לעיל זה רק בגדר של סיפור, ולצערי זאת לא המציאות בדיוק.
|
![]() |
# 4 |
חבר על
|
בקיצור מה שכתבת זה זיוני שכל .
אתה שמלאני ושמתי לב כבר (ואת הדעות שלי על שמלאנים אני לא יכתוב פה כי אני יודע שאני יקבל באן) בעבר פרסמת משהו כזה. וכל מה שכתבת זה חרטה ברטה ...
# 5 |
חבר וותיק
|
"נמנעתי לגמרי מהבעת דעה פוליטית, לכן אני מעדיף לקבל תגובות שלא כוללות פוליטיקה."
קרא עוד פעם ת'פוסט שיצא לך.. לי זה נראה כמו הבעת דעה פוליטית מובהקת |
![]() |
# 6 |
Winner
|
למרות שאמרת שאתה לא מביע שום דעה פוליטית, הסיפור שלך מלא בדעות פוליטיות.
דעות פוליטיות שבעד הערבים, ואתה מצדיק שם את הערבים במעשים שלהם.. תעבור לגור בישובי הדרום ליום אחד ותכתוב את הסיפור שוב.
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ואגב, מי אלו אותם ערבים שאני מצדיק? האם כל אותם "ערבים" שבפיך הם רוצחים מסוכנים? |
|
![]() |
# 8 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אף אחד לא רוצה לפגוע בתושבים וצה"ל עושה הכל כדי לא לפגוע בהם (תראה לי עוד מדינה בעולם שבאמצע מלחמה עושה הפסקות הומניטריות של 3 שעות ושולחת קרוזים לתושבי המקום שבו הם הולכים להפציץ), אגב אתה יודע שכשמתחילים להזרים משאיות לעזה החמאס משתלט עליהן ואז מוכר את המזון לתושבים? מקומם אותי שרק מתי שיש פעולה של צה"ל רק אז פתאום כל העולם נזכר שיש להם בעיות הומניטריות, איפה הם היו כשלא הייתה הלחימה? כל הזמן יש שם בעיות הומניטיריות מה גם שמצרים סוגרים להם את החמצן ולא נותנים להם להכנס (הם אמורים להיות אחים, לא?). אם תשים לב, אף אחד לא באמת רוצה לקחת אחריות על עזה, כי מי שחי שם בעיקר אלה חיות טרף בלי עבודה והשכלה שכל מה שיש להם במוח זה לרצוח (ראה דוגמא בפסקה הקודמת על מצריים). ורק על מנת להוכיח לך שאני צודק, אבקש ממך להיזכר מי בחר בחמאס ברוב קולות בבחירות דמוקרטיות. לא ענית לי על ההודעה הקודמת, אני מקווה שעל זאת אתה כן תוכל לענות. |
|
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
אני לא מבין את הפיגור שבעניין,
כל מי שרוצה לחוש אומן מרגיש צורך להיות שמאלני קיצוני,אנטי ציוני ועוכר ישראל ? אני מנחש שאת התעמולה שבבלוג שלך רשמת מעיר במרכז, או בצפון, רציתי לומר לך כמה דברים, חברי הבוגד, צא החוצה לרחוב, תסתכל על האדמה שאתה עומד עלייה, תסתכל על השמיים שמעלייך, תראה את כל הנוף שממולך, ותתפלא, ללא הציונים, זה לא היה שלנו. תחשוב על סבתא וסבא שלך, שעברו גלי אנטישמיות רבים, ורצו למצוא מקלט, רק כדי לחיות, אל תשכח מי נתן לנו את המדינה הזאת, הציונים. אותם אנשים שהאמינו שמהמדבר הזה שנקרא "ארץ ישראל" ניתן להקים מדינה. אותם יהודים שנלחמו מול 6 מדינות ערביות שלא רצו אותנו כאן. מול אותם ערבים שמטרתם היא למחוק את ישראל, ולהרוג את היהודים. תתבייש בעצמך, אתה עברת את הגבול בין שמאלני לבין עוכר ישראל. אני קורא את הבלוג שלך בקביעות, ולאור הפוסט הזה, אני מפסיק לקרוא. אני מצפה לפוסט סליחה, לא סליחה ממני, סליחה לכל אותם היהודים שנהרגו בשביל שאתה תדרוך במדינה שלנו. ושיהיה לך בית, ולא יגרשו אותך ממנו, או יעבירו אותך לגטאות, או יעשו בך מעשי סדום כאלה ואחרים. באכזבה רבה, עומרי |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
אתם פשוט שלא מבינים, נכון?
אני לא הרטכ"ל ולא ראש הממשלה, אני רק אזרח שסבור שהרב מוביל רק להרג. פשוט וקל. אני מאמין שמלחמה תוביל רק למלחמה, ואני מאמין שאי אפשר להילחם בחמאס ע"י הריגת חפים מפשע- כי זה רק מחזק אותו. ושוב- מה גורם לכם לחשוב שכל אותם מליארדי ערבים רוצים במותנו? נכון שהיו פרעות, ונכון שהמלחמות למען הקמת המדינה היו מוצדקות וחשובות (עומרי- אותו "עוכר ישראל" שאתה כ"כ ממהר לחרוץ את דינו הוא נכד של אדם שלחם בשבע ממלחמות ישראל), אבל כרגע- עלינו לזכור להיות בני אדם. ארץ ישראל שמה לעצמה כמטרה לנהוג בצורה הומאנית ולא לפגוע בחפים מפשע, בואו לא נרד לרמה של אויבינו. ושוב אני מבקש- תרפו מפוליטיקה, יש כאן בני אדם. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|