|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
מי מתנדב איתי לקחת אותו לאשדוד?
אה רגע במלחמה הבאה בוא איתנו תשב. |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
|
כן אה , שאזרחים יהודים שהם אחים שלך (!!!) סופגים טילים כבר 8 שנים , בתיהם נהרסים וגרוע יותר , אנשים נפגעים ואף מתים , מי הרשע מבנינו?
# 14 | |
חבר על
|
ציטוט:
תפסיק כבר אם הדעות השמלאניות שלך ותבין לתמיד שאתה מפקיר את העם שלך. בחיים לא ראיתי פלסטינאי שבוכה על יהודי שמת בחייייייייים!!!! אבל רק שמלאנים יכולים לבכות על ערבים שמתים , זה ממש מעצבן אותייייייי
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר בקהילה
|
ועל זה נאמר - "האויב הכי גדול של מדינת ישראל , היא מדינת ישראל"
# 16 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 17 |
מ.תיכנות
|
אשדוד.. עוד במצב סביר לעומת עוטף עזה.. 5 טילים ביום בשבילם זה כלום, בוא נשים אותו 8 שנים בשדרות, במועצת אשכול, או בכל מקום אחר במערב הנגב, נראה איך הוא יסתדר, ומה הוא יגיד בפעם הבאה כשיתקפו בית שיש בו פעילי חמאס או שהתבצעו שיגורי קסאמים וגראדים ממנו.
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר וותיק
|
סלח לי, אבל משפט ממש לא נכון.
זה שהנחש חושב אחרת - שיהנה, אבל אולי תפסיקו לקרוא לו שמאלני בצורה שלילית. בסך הכל חייבים את האיזון הזה, אם לא היה את האיזון הזה, לא היינו מגיעים למדינת ישראל של היום(במובן הטוב כמובן). הבעיה שלי עם הנחש, זה שהוא באמת מסתכל על צד אחד, אבל שיהיה לו בכיף - הרוב לא איתו. |
![]() |
![]() |
# 19 | |
מ.תיכנות
|
ציטוט:
זה שהתקשורת לא עוסקת יום יום במצב בעוטף עזה, לא אומר שהמצב שם נסבל, וגם אם היו מקסימום 20 הרוגים ב8 שנים מפגיעת רקטות קסאם, זה עדיין 20 הרוגים יותר מדי, במיוחד בגלל היעדר תגובה של צה"ל. |
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר בקהילה
|
האויב הכי גדול של ארץ ישראל, היא מדינת ישראל
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|