|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אחי שלח לי את המסנגר שלך בפרטי אני חייב לדבר איתך דחוף!
|
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
אתה יכול גם פעם אחת להצפין בMD5 ואז בSHA1.
בכל אופן, מערכת נוחה, יפה מאוד. רק דבר אחד שהפריע לי, זה שהבאר למעלה החלק של הקישורים, הכנסת בזה את העורך WYSIWYG, ולפי דעתי שם אמור להיות רק טופס כדי שיהיה אפשר להוסיף רק קישורים ולא לכתוב שם סיפור שלם. חוץ מזה, יפה מאוד.
משתמש חדש
|
אחלה מערכת
![]() לפרוץ MD5 זה ממש סיפור, rainbow וכל השיט הזה.
חבר וותיק
|
אני כבר אחד מאלו שקונים את המערכת
![]() בהצלחה דניאל |
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
חמוד מאוד אני חושב שאתה צריך עיצוב בשביל זה אבל ס"כ נחמד מאוד קל לשימוש שהיה בהצלחה
|
![]() |
# 16 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 17 |
Junior Member
|
אתה נותן גם להיכנס לחדר של הניהול או שזה לראות רק את החלק של המראה? כי אם כן לא מצאתי איפה כתבת את הפרטים ששמת להתחבר
עריכה: רק עכשיו שמתי לב =} אני אסתכל ותכף אערוך את התגובה עם תגובה על המערכת אוקיי הסתכלתי, קודם כל מערכת יפה =} ולא ידעתי שיהיו אנשים שיקנו מערכת אם אני אכין מערכת ניהול תוכן בלי בקשה של אף אחד ואפרסם, כבר ממזמן יש לי את המערכת שלי שזה בערך אותו רעיון רק שאני עשיתי את זה בכיוון של מערכת "בנה ביתך", אפשר בקלות לשנות את זה.. אבל אני אעזוב את זה בינתיים =}, אני אשאר עם הרעיון של "בנה ביתך" בכל מקרה מערכת יפה בסך הכל =}, עם עיצוב של מי שיקנה את המערכת זה יהיה מצוין =}, כדאי גם להוסיף קצת עיצוב לניהול, אפילו רק טבלה מעוצבת טוב שיראה נחמד Last edited by LBY; 27-11-05 at 18:01.. |
![]() |
# 18 |
חבר וותיק
|
יפה..
כל הכבוד אחי ![]()
Junior Member
|
תגיד יש לי שאלה, ניסיתי להשתמש בעורך הזה שנתת, עשיתי אינקלוד לדף, וכל מה שכתוב בעברית עם הפקודה response.write נמחק, למה?
|
![]() |
# 20 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ציטוט:
היית צריך לשים רק קוד JS ולקרוא לטקסטאריאה בשם שהגדרת לו בJS |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|