|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
Guest / אורח
|
גם אני נמצא באותה בעיה, חסרים מעצבים בעלי סגנון ייחודי
והתקציב שלי לעיצוב הוא 1000-1500 שח |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
זה לא נכון שכמה שתשים יותר כסף תקבל יותר טוב..אני מכיר כל מיני מעצבים שעיצוב אצלם מתחיל ב1300 ש"ח ואני יכול להשיג משהו יותר יפה וסגנוני וכו' אצל מישהו שיקח ממני אולי 500-600 ש"ח
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר על
|
אני מצטער שאני לא הכי קשור לנושא,וכנראה זה לא ממש יעזור לך ..אבל ככה..
נכון כל הפליארים ,והמגנטים וכל אלה.. והינה משהו אחר,אתרים..,יש הרבה אתרים שהעיצוב בהם עלה כמה אלפי שקלים והעיצוב שמה הוא ממש פשוט.. השוק הגדול פועל ככה שהכל עולה כמה אלפי שקלים אבל תאמת,העיצובים ברמה נמוכה מאוד.. פעם מישהו הראה לי עיצוב שנקנה ב1750 שקלים והעיצוב שמה כל כך לא מתאים למחיר.. אמרתי לו בצחוק שאני יכל ב-100 שקל לעצב לו משהו יותר רציני.. וזה לא בצחוק .. השוק היום לא אמיתי.. מעצבים של 500 מעצבים יותר טוב ממעצבים של 1000 זה שהמחיר גבוה לא אומר שהתוצאה טובה... סתם למשל,רמי לווי מכיר?ככה קוראים לו לא?חח זה שמוכר בזול בסופר.. הוא מוכר ממש בזול ומרוויח מזה המון.. כל השאר מוכרים יקר ומפסידים.. תבין מזה =] |
![]() |
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
אם אתה לא מרוצה מהרמה פה בפורום אז תחפש בגוגל
# 15 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
עיצוב זה לא רק התוצר הסופי אלא גם ההגעה אליו. קח לדוגמא את www.smashingmagazine.com שהוא מגאזין שעוסק בעיצוב גראפי. העיצוב שלו הכי פשוט בעולם שרוב המעצבים מכל הרמות יכולים להכין ברבע שעה אם תיתן להם. אבל מה, להתחיל עיצוב מאפס ולהגיע לרמה כזאת של פשטות ואפקטיביות בלי להעתיק - מעטים המעצבים המתחילים שיצליחו ליצור עיצוב כזה.
![]() |
# 16 |
חבר על
|
חפש בדפי זהב, יש שם המון מודעות על סטודיו לעיצוב אינטרנט ובתי תוכנה. הם ישמחו לעזור לך במחיר מופקע
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|