|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
אקס מנהל
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
תריץ את הפקודה הבאה: kill -9 sc_serv ואז תבדוק בעזרת הפקודה ps x אם sc_serv עדין מופיע לך. |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
I am root
|
ציטוט:
הפקודה שלך לא תעבוד בכלל. בכל מקרה לא סוגרים פרוסס עם SIGKILL , זה יכול לגרום לבעיות. בבקשה לא להגיב סתם. לסגירת שרת הרדיו, ( בהנחה שאתה מריץ רדיו בודד לכל משתמש נפרד בשרת ). אתה נכנס ל SSH של אותו משתמש, ומריץ את זה : קוד:
kill `pgrep sc_serv` |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר חדש
|
שוב תודה לך יונתן ואיך אפשר לא לנצל את טוב ליבך ואת הנסיון שלך -ובודדים אלה שמוכנים לעזור ככה למרות את כל מה שיש להם לעשות בחיים-תאמין או לא תאמין ביקשו ממני 100 שקל על שיעור פתיחת וסגירת רדיו
דבר שאתה עשיתה בשניה -גם לימדתה אותי ועוד מאות משתמשים אשר יכנסו לאשקול הזה וגם פתרתה לי בעיה! וגם חסכתה לי כסף בקיצור תודה רבה לך ולכולם ואני חייב לך! ועוד משהו חשוב מאוד לאמר כשאני אהיה ברמת ידע ונסיון שלך ושל מומחי הפורום הגדול הזה אני מבטיח שאהיה אחד התורמים כאן וזה יבוא בעזרת ה" ולכן בנתיים סלחו לי על השאלות והבקשות שלי ואני מודה לכולם |
![]() |
![]() |
# 15 | |
I am root
|
ציטוט:
זה כמו שתשאל אותי "איך אני מתקין איסיקיו" מבחינתי. אני לא יודע מי יש לו פרצוף לבקש 100 שקלים לכזה דבר, נשמע אבסורד. אם כבר אתה מוכן לשלם 100 שקלים - אז כבר תשלם למקצוען תמורת תכנות פאנל ניהול לשרתי רדיו או משהו בסגנון. שתהיה לך שבת נפלאה. |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר חדש
|
תודה רבה - עכשיו לאחר שמריצים רדיו והכל תקין - כמובן בקובץ ההגדרות sc_serv.conf מגדירים כמה מאזינים- נגיד ואני רוצה להוסיף לבחור עוד 50 מאזינים אני מוסיף בקובץ sc_serv.conf פשוט או שיש פקודה אחרת דרך הputty? ואם אני רוצה הפוך כלומר להוריד לו 20 מאזינים למשל אז גם מוריד מהקובץ sc_serv.conf עצמו וזהו? תודה רבה ושבת שלום
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|