|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() אתה חושב שהעיצוב שלך יצרתי ויש בו משהו מיוחד?
![]() |
# 12 |
חבר מתקדם
|
אולי לא משו' מיוחד כל כך.
אבל זה שונה מאתרים אחרים שאני רואה. סה"כ את החלק העליון סגנון כזה לא ראיתי בשום מקום וסגנון דומה ראיתי רק ב2 אתרים כמו שאמרתי.. להגיד לכם שזה שנות ה90. לא אני לא יגיד כי אני לא מסכים עם זה שיש תקופה לעיצוב. עיצוב זה דימיון. ולדימיון אין תקופה. ושוב בפעם ה100 אשמח לתגובות בונות. אם אתם לא יודעים מזה. זה לא להגיד האתר מת האתר חרא האתר נראה מכוער אין יצירתיות אין משו' מיוחד זה עיצוב משנות ה90. זה לא תגובה בונה. תגובה בונה זה לכתוב תגובה של מה טוב באתר. מה לא טוב באתר. מה יש לשפר ומה יש להשאיר. יום טוב.
![]() |
# 13 |
משתמש - היכל התהילה
|
V3 נחמד מאוד
![]() אני ממש לא מסכים עם Labs וsheeze, מספיק להידבק לכל המונחים האלה שלכם של למצוא עוד טכניקות וללכת וליצור לפי הקווים!!! כל אחד שיעצב איך שהוא אוהב, שכל אחד ימצא את היחוד שלו. אם תשימו לב האתר החדש שלי ממש לא דומה לרוב הפורטופליויים וזה מה שיפה, להיות מקורי ומיוחד. מצב שני יש לך עוד על מה לעבוד כאן, אבל V3 נחמד מאוד. |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר מתקדם
|
תודה רבה על התגובה.
אם אפשר תנסה להיות יותר ממוקד מה יש לשפר. :]
![]() |
# 15 |
משתמש - היכל התהילה
|
אמממ אני חושב שהכל קטן מדי וצפוף מדי.
תנסה לדחוס פחות ולהגדיל טיפה דברים... |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר מתקדם
|
זהו? זה כל מה שאני צריך לעבוד עליו?
![]() |
# 17 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא.
זה השלב הראשון שאני רואה ![]() |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר מתקדם
|
אז תגיד הכל כבר.
שאני ישפר במכה אחת הכל. ואני לא רואה בעיה בגודל תאמת.. זה גודל דיי סטנדרטי לתיק עבודות. לא צריך יותר מזה. בפורטפוליו יש סה"כ 4-5 שורות על הבנאדם והחברה. יש דף שמוצגים בו כל האתרים והעיצובים. ודף של יצירת קשר. אני לא רואה למה הגודל הזה לא מספיק לזה.. חוץ מזה שתמיד אפשר להגדיל בקידוד זה לא בעיה. קיצר תכתוב את מה שאתה רואה שצריך לשפר. הכל..
![]() |
# 19 |
חבר וותיק
|
מסכים עם sheeze ..
אחי, אל תקח את התגובות הבונות שלו ובכלל כמשהו רע. זה נועד כדי שתלמד. ואכן, העיצוב באמת מתאים יותר לשנות ה 90 מאשר להיום. כמו באופנה, כך גם בעיצוב אתרים, יש טרנדים ויש דברים שאסור לעשות פשוט כי זה לא מתאים. אם אתה מעצב בשביל הכיף וזה לא נועד למשהו מסחרי אתה יכול להמשיך בכיוון שלך כמה שאתה רוצה אבל אם אתה רוצה לעלות דרגה תתחיל ללמוד, לקרוא ולהפנים תגובות בונות ומאמרים בנושא הזה. |
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר וותיק
|
![]() אנשים יכולים להגיד לך מה הם לא אוהבים אבל מה לעשות זה קצת מוגזם... אני יכול להגיד לך שפוטושופ אני יודע לא פחות טוב ממך... כל הרעיון זה לדעת מה לעשות יצרתיות... אני לא נגדך אישית יש עוד מלא כאלו מסתובבים בפורום וזה פשוט נמאס כבר יש פה ממש כמה מעצבים וכל השאר בגדול לא עושים כלום כנס לעיצובי TM או לTHEMEFOREST ויש עוד כמה אתרים תראה איך עיצוב אמור להראות... כן יש עיצובי CSS עיצובים עם גרפיקה עיצובים עם פלאש וכו' אבל בכל מקרה התאמה בסיסית גם בCSS הם לפחות בוחרים צבעים שהולכים ביחד
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|