|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
אני לא חושב שאף אחד באירופה היה מסתכל עליך אם היית נכנס במכונית באמצע הרחוב והיית חצי מת
לעומת זאת בארץ אני לא רואה אחד שלא היה יוצא מהאוטו לוודא שאתה בסדר עכשיו תגיד לי מה אתה מעדיף.. עם שהוא עם עם, עם כבוד וערכים לאחים שלו או עם שזורק זבל, לא צועק, מתנהג יפה, ומתייחס לעם שלו כמו לזבל ...
# 12 | |
חבר על
|
ציטוט:
במלחמת לבנון השנייה, הסתכלת בכלל איזו התגייסות היתה של האזרחים למען החיילים ולמען התושבים שסבלו מן המלחמה ? דבר כמו זה לא נראה באף מקום אחר בועלם בעבר.
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
בושה.. אבל הישראלים האיכותיים נמצאים פה בינינו.. מה יש לחפש בחו"ל
![]() |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר מתקדם
|
אוויייששש נוו מה אתם מכניסים עכשיו את הערבים ואת כל העולם ואישתו?
רק ככדי לצאת טיפה יותר בסדר... זה מה שקורה לאשמים בלבד... מנסים להגיד אבל למה הוא והוא והוא.... דיי זה מגעיל... אני בעבודה (אני אחמ"ש) וכמה פעמים המשמרות שלי היו נראות על הפנים,וקיבלתי על זה צעקות,למרות שזו לא הייתה אשמתי לפעמים אלא אשמת העובדים,אז לא אמרתי הוא והוא והוא עשו מה שבראש שלהם וכ'ו. אמרתי נכון אתה צודק אני לא יצאתי בסדר... כי אני האחראי. דיי לחפש בנרות,מה אכפת לכם מאחרים? אנחנו ככה וצריך לחפש איך לשפר ולפתור את זה,ולא לחפש מי עוד "זבל" כדי להראות שלא רק אנחנו ככה. וכן הכל עניין של חינוך נקודה סוף... וכן שלא אוהבים אותנו זה לא רק בגלל אנטישמיות זה בדיוק בגלל דברים כאלה. שההורים יתחילו לחנך את הילדים שלהם. אני למשל אם אני מעשן סיגריה ואין פח לידי אז אני שומר את הבדיל ביד עד שאני מוצא פח... אם אני יוצא לטיול ואין פח לידי אני מכניס את כל הזבל לתיק... ככה אותי חינכו שהייתי קטן,אז צוחקים עליי על זה,סבבה. |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר בקהילה
|
לצערי יצאתי עם קבוצה מעבודה לחו"ל וגיליתי שזה נכון.
הישראלים(אנחנו) פרימיטביים מול האירופאים וההתנהגות שלהם.. המנטליות שלנו פוגעת בהם..
# 16 |
חבר מתקדם
|
אם זה היה חבורה של אמריקאים או צרפתים לא היית מדבר יותר מידי וכל הפוסט הזה לא היה פה
אני שונא ישראלים שמדברים על "הישראלי המטונף" שלא מתנהג יפה ולא שומר על החוקים וכולם שונאים אותו.. זה נראה לי סוג של התרוממות מעל הישראלי הממוצע יש לך בעיה עם היחס לישראלים? תנסה לשנות אותו. לא מתאים לך? לך מפה ותוציא דרכון שוודי (יוצאי שוודיה נא לא להעלב זו סתם דוגמה ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|