|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
איך אתה בלימודים ועוד הרבה דברים . השאלה אם אתה באמת רוצה וחושב שאתה יכול לעסוק בתפקיד , אם אתה באמת חושב שאתה יכול אז תעבור כי אתה תשדר את זה.
![]() |
# 13 |
חבר על
|
אני שונא תשאלה הזאת "ספר לנו על עצמך" אף פעם אני לא יודע מה להגיד ><
|
![]() |
![]() |
# 14 |
אקס מנהל
|
אין מה לעשות, עם השאלה הזאת תצטרך להתמודד לא רק בצבא אלא גם בראיונות עבודה כשתצא לאזרחות.
מניסיון אני יכול לומר לך שלשאלות מהסוג הזה לא צריך לענות תשובות ארוכות, תשובה קצרה וקולעת תספיק בהחלט, למשל כמו:"אני בן 18, סיימתי בית ספר עם בגרות 30 יחידות במסלול ככה וככה, רוצה להתמיין למודיעין במסלול ערבית בגלל שאני חושב שבמסלול הזה אני אוכל למצות את עצמי ולתרום למדינה". אחרי זה בדרך כלל הם שואלים אותך שאלות יותר מכוונות על עצמך ופה יהיה לך כבר יותר קל. |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
שאלה מאוד שנואה אבל קח את זה בצורה אחרת , זה האפשרות היחידה שלך להאכיל את המראיין במידע שאתה רוצה .
זה החלק היחיד שהוא לא שואל שאלות , אלה נותן לך פירסטייל ואתה בעצם יכול לתת לו מימד אחר עלייך .
# 16 |
חבר על
|
תודה לכל מי שהגיב!
הרגע חזרתי משם.. היו חלקים מעצבנים. הייתי בפנים רק 10 דקות (מקווה שזה סימן טוב), כשהיו לדוגמא את השאלות על אקטואליה הוא ביקש שאני אציין כמה מהכותרות הגדולות של הימים האחרונים. אמרתי את ההוא שמת משפעת החזירים, אז המראיין שאל אותי מאיפה ההוא שמת? שאלה קצת לא הוגנת לדעתי, זה לא פרטים שאני מתרכז בהם שאני קורא כתבה. סה"כ היה בסדר.. לא היו שאלות של "ספר לנו על עצמך" או כאלה כי הכל כבר היה בטופס שמילאתי מראש. בסוף הוא אמר לי שאני בעצם ממוין לכל המסלולים וציין איזה 6, הוא אמר שלא מומלץ לי ללכת לברק כי זה יותר טכני ופחות ינצל את הכשרון שלי, חבר שלי יצא בהרגשה טובה יותר ממני מהראיון והוא מוין רק ל2 מסלולים.. אז אני מקווה שאני במצב טוב ![]() |
![]() |
![]() |
# 17 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לדעתי אין מה להלחץ מזה.. |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר על
|
לא איפה זה קרה, אני די בטוח שזה קרה ביוספטל לא?
הוא שאל איפה גר האיש שמת =\ איזו מין שאלה זו, מאיפה לי? |
![]() |
![]() |
# 19 | |
אחראי פורום Off-Topic
|
ציטוט:
סביר להניח שהאיש לא יצא לחופשה באילת כשהוא חולה בשפעת החזירים, נכון?
![]() |
# 20 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|