|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
גצאני כותב ברגע זה מדריך איך לפתוח חברה
|
![]() |
![]() |
# 12 |
משתמש חדש
|
ת'אמת אני חייב להסכים פה אם יונתן
והערה ליונתן יש לך ולדניאל בדיוק את אותה הדיבור זה מפחיד |
![]() |
![]() |
# 13 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
קלטו איזה כלבה סקסית... ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
איזה סקסית השנדי הזאת |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
איך לפתוח חברת איכסון (צניות)
יכולה להוביל את מפלגת העבודה
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
עריכה: Black Sabbath תלמד לא לרדת על עמיר פרץ לידי שאני לא אתחרפן!!! (אולי צוחק ואולי לא) |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר מתקדם
|
תגידו נו מה אתם רציניים או משהו?
אתם כבר התחלתם לכתוב מדריך אז אולי תסיימו אותו! אם כבר עושים מדריך אז אל תעשו אותו בחצי שעה! תשבו קצת. תביאו כל מני מדריכים מפנים כמו לימוד השפה . תפתחו קצת שיהיה מעניין לקרוא + ללמוד! כי לומר לכם תאמת אני מנסה ללמוד פה בגלל זה נכנסתי לאיש מכירות של חברה ואמרתי אני יהיה בפורום ואולי אני קצת יותר ידע בנושא המעניין הזה. אבל פה טעיתי . לומדים כאן איך לעשות כסף לא לפתח ידע. גם אני יכול לבוא לומר יאללה יש לי כסף בוא נפתח חברה נעסיק איזה כמה ילדים לכל הדברים שאני לא יודע נשלם להם וואלה יש לי חברה. אבל לא יש פה ילדים שרוצים ללמוד את כל הדברים. אז אולי במדריך הבא (ואני מקווה שיהיה קצת יותר רציני) תכתובו נגיד מקורות למידה , אתרים לשפה הזאת שקצת נלמד משהו. כי להגיד צריך ללמוד זה לא עוזר צריך גם להגיד איפה אפשר ללמוד. תודה ויום טוב ומקווה שעשיתי לכם קצת רעיון למדריך הבא. |
![]() |
![]() |
# 18 | |
I am root
|
![]() ציטוט:
היא שלי היא לא של דניאל .. חח ואין על שנדי ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר וותיק
|
בא נגיד ככה ,
אדם שחושב על פתיחת חברה - לא זקוק למדריך. אדם שרוצה לפתוח חברה והוא זקוק למדריך לשם כך , אני מציע לו - לא לפתוח חברה . למי שלא הבין , בקיצור : בשביל לחשוב בכלל על פתיחת חברה , צריך האדם להיות עם נסיון וידע רב בתחום הההוסטינג. מי שלא עומד בדרישות הללו , איני מציע לו כלל לפתוח חברה. צריך להבין שלפתוח חברה זה לא כמו לפתוח פורום . |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|