|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר על
|
אוקי,אני חושב שה DVD שלה בסדר..
בכל אופן ,מחר אני יבדוק אם מה שצרבתי עובד טוב =] |
![]() |
# 12 | |
חבר על
|
ציטוט:
כי עדיין ,מתי שאני מכניס תדיסק ,אז הוא לא מראה לי שום סרט. . . מה לא עשיתי טוב? |
|
![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
|
תחפש את התוכנה Sothink Movie DVD Maker.
זאת אחת התוכנות הפשוטות לצריבת סרטי DVD על דיסקים DVD. פשוט תכניס את הסרט או הסרטים לתוכנה, היא תצרוב לך את זה, ו-99% שזה יעבוד על כל DVD.
חבר בקהילה
|
ממליץ על התוכנה ConvertXtoDVD 3, היא ממירה את הסרטים שיתאימו ל- DVD, האיכות לא נהרסת ואני אחד מהמשתמשים בתוכנה ומרוצה
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר על
|
אוף ><
מה שצרבתי ב NERO ,לא עבד.. הוא כתב BAD DISC ... אגב,השתמתי בתוכנה ש M-M נתן ,חזרתי עכשיו הביתה והוא כתב שהיתה שגיאה במשהו . . . אני ינסה להשתמש ב- Sothink Movie DVD Maker. ונראה . . . אוף >!< עריכה: הורדתי תתוכנה Sothink Movie DVD MakeR שמתי את 2 הקבצים -הגב הסרט שוקל 1.4 ג'יגה , לחצתי NEXT וזה הביא לי שגיאה : http://www.siz.co.il/my.php?i=njhmxnzdrimt.png ???? Last edited by ben; 29-08-09 at 16:47.. |
![]() |
# 16 |
Winner
|
תצרוב כל חלק של הסרט בדיסק נפרד ותבדוק אם זה יעבוד לך (בעזרת התוכנות שנתנו פה שהופכות את הסרט לDVD).
חבר על
|
אבל יש לי דיסק של 4.7 ג'יגה,
למה צריך 2 דיסקים? |
![]() |
# 18 |
חבר על
|
יש 2 אפשרויות:
הראשונה- לצרוב את הקבצים כמו שאתה צורב קבצים רגילים, רוב הDVDים שקימיים היום יודעים להתמודד עם קבצי AVI וSRT (כתוביות), אם לא בטוח יש עידכון גירסא באתר היצרן (ככה אני עשיתי). אתה יכול לצרוב בשיטה הזאת עם התוכנה Nero (בתשלום) או עם cdburnerxp (חינמית וטובה) או עם הWindows (הכי לא מומלצת). השנייה- אם יש לך Vista אז היא באה עם התוכנה Windows DVD maker , תוכנה פשוטה ובעברית ליצירת DVD מסודר עם תפריט ושאר ירקות. או אם אתה בעל XP אפשר להשתמש בתוכנה שנקראת Nero (היא בתשלום) ונחשבת התוכנה הכי טובה בשוק לצריבות. |
![]() |
# 19 |
חבר על
|
אבל אני מסביר שעשיתי עם נרו . . .
אולי לא עשיתי משהו טוב ? לחצתי למעלה DVD , עשיתי MAKE DATE DVD שמתי את 2 החלקים* עשיתי נקסט ואז BURN זה סיים 100 אחוז וזהו .. הדיסק לא יצא משום מה אוטומטית ,אז הוצאתי לבד ,הכנסתי לראות מה צרב וזה פתח לי תיקיה ריקה . . . מה לא עשיתי טוב ?>< |
![]() |
# 20 |
Winner
|
שאתה צורב עם Nero אל תבחר Data DVD, תבחר Movie DVD או משהו כזה (אין לי Nero על המחשב עכשיו).
|
|