|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
אחראי פורום
|
אתה צודק... אבל זה פשוט נשמע פרוייקט נחמד. בלי קשר - אפשר לעשות פרוייקט משותף של פורום הוסטס, שזה גם לפי דעתי יעלה את הרמה ואת הפעילות... צריך למצוא רעיון לפרוייקט, לארגן את הכל - לארגן - ולבצע
![]() |
![]() |
![]() |
# 13 |
מנהל ראשי
|
MasterT,
הנקודה שאתה מעלה כאן היא חשובה, אך חשוב גם לזכור שלפורום יש הרבה יעודים והרבה אנשים רואים אותו בצורות שונות. הפורום הוא מקום ללמידה ופרסום או סתם "מסגרת חברתית" וירטואלית, בנוגע לנקודה הראשונה שלך, ראשית כל - אף אחד לא חייב שום דבר לאף אחד, ולכן (מבלי קשר לחוק בפורום) במידה ואתה לא רואה לנכון להגיב למישהו.. אל תגיב, חבל שתמרמר בגלל נושא כזה, יכול להיות שהמחשבה שלך בתור גולש אינטרנט היא לבוא ולבדוק בגוגל, גישה של אנשים אחרים אומרת ששווה לשאול בפורום - ואני שמח שכך, הדבר רק אומר שבפורום גולשים אנשים מספיק מקצועיים ומומחים בתחומם. מה גם שהפורום זו "כוורת מוחות", אולי כתגובה בפורום יופיע משהו שלא הכרת או שלא מופיע בגוגל? הרי בשורה התחתונה, האנשים בפורום עונים מתוך ידע ונסיון ולא מתוך חיפוש התשובה בגוגל.. לדבר כזה תמיד יש ערך מוסף. אני חושב שאתה, אני ושאר הגולשים יודעים כיצד לענות ומי "שווה תגובה", מישהו שבא לקבל הכול על מגש של כסף.. אני מתאר לעצמי שיזכה לפחות תשובות מאשר מישהו שהלך, ניסה, לא הצליח וחזר לפורום לקבל סיוע מהמומחים. אי אפשר באופן אפקטיבי להפעיל חוק בנושא גם בגלל שאנשים תמיד ימצאו את הדרך לעקוף אותו וגם בגלל שהאכיפה שלו יכול להיות על גבול הבלתי אפשרי. בנוגע לנושא השני - "הפורום כפלטפורמה לפרסום", אישית, קשה לי לראות את הפורום כפלטפורמה דרכה מגיעים מסה של לקוחות. אבל, כפורום הגדול בתחומו בארץ אנחנו חייבים לתת במה לחברות העוסקות בתחום. אני חושב שעצם כך שצמצמנו את הנושא לפורום אחד מתוך רבים, צמצמנו את התופעה ומעבר לכך - אנו לא מאפשרים פרסום מאסיבי של חברה אחת באופן רצוף (כלומר, פתיחת אשכולות רבים יום אחר יום על מנת "להכריז" על מבצעים) ומס' חברות כבר הורחקו מהפורום בעקבות כך בעבר. פועל יוצא של אכסון האתרים הוא כמובן .. האתרים עצמם, לשם כך אנו מציעים פלטפורמה לבעלי האתרים לבוא ולהציג את האתר שלהם ולתת לשאר הגולשים לתת חוות דעת על הנושא, זו פלטפורמה שבעצם לא קיימת בשום מקום אחר (רק באתרים שעוסקים באותו הנושא) ולכן חשוב לשמור עליה. נכון, הרבה מהפעילות שם "מוסווית" כביקורת על האתר כשבעצם סה"כ רוצים להכניס פנימה עוד כמה גולשים. כל עוד הדבר לא נעשה בצורה לא עניינית - אני לא רואה בזה שום בעיה, מה גם שאם בעל האתר יקבל כמה תגובות על המערכת, הגולשים והתוכן.. אפילו יותר טוב. אני חושב שזה טוב שפתחת את הנושא לדיון ויהיה מעניין לשמוע את דעתם של גולשים נוספים, דיונים מסוג זה יכול רק לתרום, כן ירבו. |
![]() |
![]() |
# 14 |
Whatever
|
MasterT,
כמו שרשמת, פעם בהוסטס היה חוק שאוסר לתת קודים ללא הסבר, שהמטרה שלו הייתה אחת ויחידה - ללמד את המשתמש, ולא לתת לו הכל 'על מגש של כסף'. החוק היה, והוסר באותה מהירות שבה הוא נחקק, מדוע? אנחנו לא יכולים כפורום לאסור על משתמש שמעוניין לתת קוד ולבזבז מזמנו על משתמש שלא מוכן ללמוד. חוק אחד שכן קיים הוא שאסור לבקש קודים, ומדוע זה? כדי שאנשים ינסו, יבקשו הדרכות, יבקשו הכוונה - אך לא את הקוד המלא, ובזה, תודה לאל - הצלחנו. כמו שדניאל (TelecarT) רשם, במידה ואתה לא מעוניין לענות למשתמש עם הקוד - פשוט אל. חבל שתבזבז מזמנך על משתמשים שלא מוכנים ללמוד.
# 15 |
הוסטסניון
|
זה לא כזה קשה לחפש
connecting msn with php msn with php how to connect to messanger with php ויש עוד מלא ... אפילו בעברית חיבור מסנג'ר ו PHP להתחבר למסנג'ר עם PHP |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
מעריץ אותך
![]() צודק ב 100%. |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר מתקדם
|
מי שלא מחפש בגוגל לא יעבור על הנושאים הדביקים .
ולך מאוד פשוט לחפש בגוגל אתה גם יודע מה אתה בערך מחפש , יש הרבה אנשים שזה לא בא להם בטבעיות , יש מקום גם לשאלות כאלה ואם אתה מוצא אותן לא מאתגרות פשוט תדלג עליהן .
# 18 |
חבר מתקדם
|
צריך לעשות כמו בDP
שלפני פתיחת נושא רשום למשתמש "האם חיפשת את השאלה : {כותרת האשכול} בגוגל? (לתת לו לינק לחיפוש)"? האם חיפשת אותו בלינקיה (לינק) צוות הפורום מזהיר מראש כי במידה ומדובר באשכול שפתרונו מופיע בלינקיה ו\או ב3 התוצאות הראשונות של החיפוש הודעתך תמחק ואתה תוזהר. זה ממש פשוט ומשהו בסגנון יסנן את התופעה לדעתי במידה רבה... |
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר מתקדם
|
זה הדבר היחידי שמחזיק את הוסטס לדעתי...מי שלא יקבל תשובה, לא יחשוב פעמיים אם להשאר פה או לא - יקבל מענה במקום אחר, או כמו שדניאל ציין "נקודת מפגש וירוטאלית" יחליט לעבור לשם, חד משמעית.
# 20 |
חבר מתקדם
|
אבל בתכלס זה חלק מהמטרה של הפורום.
אם ככה גם בפורום בקשת איחסונים אין טעם שסתם יפתחו נושא "דרוש לי איחסון של 100 מגה",הרי אם יחפש ימצא עסק שמציע חבילה כזו במחיר שרצה,וגם ביקשו עוד עשרות פעמים חבילות כאלו. עכשיו בטח תגידו שמחירים משתנים ובצדק,אבל אולי גם משהו בדרך התיכנותית השתנה\ישתפר,אולי בעקבות אותו אשכול הוא יגיע למסקנות\שאלות רלוונטיות אחרות שלא עלו באותו אשכול מלפני שנה... הרי עם חיפוש נכון הכל אפשרי למצוא באלוהיי האינטרנט גוגל. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|