|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
אנחנו עברנו לבזק ובזק בנלאומי(ספק ותשתית) , לNGN ,
4 מגה העלאה מעלה בסביבות ה90-100 זה סבבה. ההורדות פשוט גרועות , טרונטים מוריד על מקסימום , אבל שרתים רגילים , לא עוברים את ה150 בלחץ!!! , שרתים כמו MediaFire , Fileflyer , ועוד ועוד... הבאנו טכנאי יום שני אמרנו לו שההורדה והupload לא טובים , בא ותיקן את ההעלאה. חשבתי אולי השרת עמוס אז נתתי לחבר בחברה אחרת להוריד הוא הוריד על מקסימום , ואני על 70. זה מאוד מרתיח.
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
מה יש לעשות עם מעל ל5 מגה? מה גם שזה רק בארץ, אתם לא תתקרבו למהירויות של 10,20,50 לשרתים בחול.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
אם הם לא החליפו את הכבלים בכבלים אופטיים אז אני לא מבין מה הם כבר עשו..
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
אפשר לראות 720p ב5 מגה. כרגע אין סדרות שמשודרות ב1080p.
אה וכן, בארץ בכלל אין HD. אולי עוד 10 שנים זה יהיה שימושי. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
הם רצו בהתחלה לעשות כבל אופטי עד הבית אבל הם בסוף נירא לי התחרטו על זה ולא עשו והשאירו את הכבלי הנחושת שלהם
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
עם כבר לצפות באיכות HD במחשב למה מוכרים מסך מחשב נגיד של LG מסך 24" FULL HD בכמעט כפול ממסך רגיל של היצרן הזה
רק בגלל השבב הזה והגודל והנקודות שיש לו במסך שגורם לו לראות בFULL HD אבל כמו שאומרים טכנולוגייה בא וטכנולוגיה חולפת נגיד חברת SONY הראו באיזו שהיא תערכוה כבר מסכים בתלת מימד בלי משקפיים נכון זה מסך שכשהוא יגיע לארץ הוא יעלה הון תועפות אבל כמו שמישהו אמר לי אין הרבה הבדלים בין HD REDY ובין FULL HD הכל נירא אותו הדבר אבל כמו שהוציאו מסך תלת מימד ככה זה גם יגיע למחשבים לאט לאט יתחילו לייצר סדרתי מסכי מחשב תלת מימדיים וכנ"ל גם משחקים שהיה אפר לשחק בתלת מימד |
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
מה שאני אמור , שלא שווה עכשיו לעבור לNGN
א.מחירים מאוד גובהיים הם רוצים תשתית + ספק במהירות של 50 מגה 800 שקל ?! למי יש ת'סכום הזה לשלם אז פשוט עדיף לחכות עד שהמחירים ירדו אף אחד לא רודף אחריכם תחכו ככה זה גם היה שעברו מהאינטרנט האנלוגי לADSL המחירים היו בהתחלה בשמיים ואחרכך אחרי כמה חודשים הם צנחו בצורה ממש משמעותית וגם זו טכנולוגיה חדשה בארץ עדיין לא יודעים איך היא תחזיק ! וגם מי צריך 50 מגה ? ! אני מסתפק ב5 מגה שלי ויש פה שמסתפקים גם מ2.5 מגה ו 8 מגה |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
אבל עומרי תסכים איתי שהמסכים האלה נמכרים כפליים מהמחיר הרגיל של מסך
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|