|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חסום
|
הקטע של הכושר מפחיד מה עושים מבחינת כושר גופני
|
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
כלום...
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
א יש מבחנים , יש את בוחן בר-אור שכול הבנים עושים את זה ואני דרך אגב מתגייס ב2 לדצמבר לחייל התותחנים ואני עושה טירונות 03 כרגע יום שישי האחרון היה אצלי קצין חייל תותחנים ראשי בבית שאלתי אותו לגבי הבוחן הזה גם אני מפחד מזה . הוא אמר שעם אתה תילך לעבוד בעצמך גם היה טוב בעיקרון הם מתחילים איתך מ0 והם משפרים לך את הכושר חוץ מה זה שמעתי שגם מלמדים בצבא קרב מגע שזה דבר מעולה לדעת את זה זה מאוד מאוד עוזר עם יבוא איזה טמבל ( סליחה על הביטוי ) ויחשוב שאתה ילד כאפות שלו פה תהיה לך הזדמנות לתת לו מכות לפוצץ אותו
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ב. הקרב מגע שמלמדים אותך ב-03 הוא לא בדיוק מועיל חח. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
והקרב מגע הוא חרטא אחד גדול בתותחנים... אבל.. ברוך הבא לשבטההההההההה מואהאהאהא כל הזיןןןןןןןןןןן סתם אל תקח קשה.. אם אתה רוצה קצת הסבר על הגדודים ועל עוד דברים בתותחנים שלח לי הודעה פרטית.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חסום
|
חחח בגיבוש צנחנים בקושי סיימתי תריצת 2000 ועברתי את שלב הריצה אני לא יודע איך חצי הלכתי
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חסום
|
כל כמה זמן חוזרים הביתה בטירונות 03?
אמרו לי שבועיים אז חוזרים יענו בחמישי כבר או רק בשישי יוצאים משם |
![]() |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אם תהיה בנ"מ, היציאות של יהלום [פטריוט] והוק הם 11-3 בסטינגר זה משתנה בהתאם לתקופה.. אין לך מה לפחד מכל מה שקשור לכושר בנ"מ רק אם תהיה בסטינגר ששם זה קצת יותר קשה..
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
אל תפחד מעניין הכושר. שהתגייסתי לצבא בראור ראשון עשיתי משהו כמו 10 וחצי ל 2000. בקורס מ"כים עשיתי 7.42 ל 2000.
וזה בטירונות 07 קרבית, אני מאמין שטירונות 03 הרבה יותר קלה, בלי לזלזל כמובן.
# 10 |
חבר בקהילה
|
אחי תהנה ממה שיש . בביסנ"מ יש את התנאים הכי טובים בצהל לטירונים . הטירונות יחסית קלילה. חודשיים שלוש , וזה נגמר .
בנוגע לכושר ,אין ממש ברירה והם מאוד מקפידים על עלייה הדרגתית . הם יוצאים מנקודת הערכה שכולם בטטות כורסא שלא עשו כושר כול החייים . ובנוסף יש להם מדסניקיות שלא מביישות את הסטנדרטיים של חיל האוויר .
בקרוב Last edited by avim1; 09-11-09 at 00:01.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|