|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
BB CO2 GUNS לא חוקיים
שילמתי קנס של 2500שקל עליו סמעק הזמנתי בלונים בשבילו ועצרו לי אותם ![]() כל שאר האיירסופט חוקי (כדורי פלסטיק) ד"א ממליץ לכם לקנות BB CO2 אחד הדברים חדר(כמעט לסוף) ספר טלפונים של באר שבע (הישן) ממרחק של 4 מטר =) יורה כדורי ברזל ועובד על בלונים של אוויר דחוס |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
כדורי ברזל(עופרת) מחייבים רישיון.
# 13 |
חבר על
|
זה גם מחייב רישיון ,
כאשר אתה הולך הולך לקנות את הכלי ,אתה חייב להוציא רישיון [תעודת שחקן ] זה עולה 120-150 שקלים אם אני לא טועה, ושוב, לקנות את הכלי רק אם אתה יודע שתמשיך עם זה ותלך לאימונים כי אחרת אין לך ממש שימוש לכלי . . . |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר על
|
אני מדבר על אירסופט :]
מתי שאתה הולך לקנות [ממליץ לך לברר את כל הפרטים באמת בפורום FXP ,שם הכי מבינים בזה ] בכל מקרה , יגידו לך שם שאתה צריך לעשות תעודן שחקן ,ותזכור שלא כדאי להשקיע את כל הכסף על הכלי , כי יש לך לקנות כדורים,מגנים לעיניים [אגב זה חוק חובה ] ,אממ..ועוד כל מני דברים ,וכמובן כל מני צ'פרים נחמדים לכלי =] בכל מקרה,גם תיקונים במידה ויש,חלפים מהירים וכו' , צריך לתכנן את הקנייה לפני ולראות אם אתה תעמוד בזה . ובהצלחה =] אם אתה צריך עזרה > FXP ![]() |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר וותיק
|
לפי מה שאני יודע זה יתעקב במכס ואפילו יותר מזה..
לפי מה שהבנתי זה דמוי נשק ואסור לייביא דברים כאלה בלי אישור מיוחד |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר על
|
תקנה בארץ
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
חבר על
|
ציטוט:
אם כן,אתה טועה. |
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר וותיק
|
אני לא טועה,בשביל זה אתה צריך אישור מהאגודה שלהם ושיהיה לך תעודת שחקן או משהו כזה
|
![]() |
![]() |
# 20 | |
חבר על
|
ציטוט:
"לפי מה שהבנתי זה דמוי נשק ואסור לייביא דברים כאלה בלי אישור מיוחד " אז ככה, מוכרים תדברים האלה, כמו שכתבתי כמעט בכל תגובה שלי [שכנראה לא קראת ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|