|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
אממממ תאמת ? שהייתי בפומה בוגרשוף הם בדקו עם החברה באיזה סניף יש את זה בארץ
ואמרו להם שזאת לא פעם ראשונה שמישהו מבקש (חחח או שזה בגלל שאני בדקתי כבר יותר מחודשיים חחחחחחחחחח או שזה עוד אנשים אי אפשר לדעת ..) אבל אמרו להם שלמרות שמישהו כבר ניסה להזמין החברה בחול לא אישרה מלא דגמים והדגם הזה הוא אחד מהם ושאין מה לעשות בכל מקרה מה שאני עשיתי שלחתי חבר(מישהו מהמשפחה) שיקנה לי בנויורק ואכן הוא מצא וקנה לי ושלח בכל מקרה אין בארץ למיטב ידיעתם של החברה אני מאמין שאין טעם שהחברה תשקר כן ? למרות שהיוםפ הכל יכול להיות ![]() זה שמעלי תודה אם לא הייתה אומר לא הייתי שם לב |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
חחח גבר הכל בהומור
![]() תתחדש על הנעליים , למרות שאני לא מבין מה הסיפור שעשית מזה נעליים זה משהו שקונים יפה והמטרה זה להנות ממנו כמה שיותר גם אם זה אומר שהם יהרסו בסוף, ולא לשמור אותו בבית בקופסה מזהב. מקווה שתהנה מהם כי נראה לי שממש התאמצת בשביל הזוג הזה ![]() תתחדש גבר ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
תודה נשמה !
קרעתי תתחת בשביל להביא אותם ! הוציאו לי תנשמה החברה הזאת ! שאני נדלק על משהו אני לא עוזב ... חחח תודה אנשים וסליחה שאני חמום מוח חחח אפשר לחמם אותי בקלות לא חשבתי אפילו שמישהו מסוגל לצחוק ולכתוב בצבע של הרקע של ההודעה שהוא צוחק |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
לא אוהב פומה אבל אחלה נעליים!!
# 5 |
חבר וותיק
|
כמה עלו?
יש מצב לקבל תדגם? |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
צר לי לבאס אותך ראיתי לחבר שלי בדיוק כאלו (אותו דגם , אותו צבע בקיצור אותו דבר)
אין לי מושג מאיפה הוא קנה אותם ואיזה דגם זה , גם פדיחות לבקש ממנו שאני יצלם נעליים שלו חחח .. בכל מקרה תתחדש!! |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
רק בשביל הספורט !
![]() http://www.doox.co.il/uploads/20091206.jpg http://www.doox.co.il/uploads/20091206_001.jpg
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
עכשיו אני מאמין :P אבל בכסף הם מכוערות אחי :\ לא כי יש לך גם הצבע מזעזע אתה באמת הולך איתן ? בכל מקרה קבל תיקון שלי שלא אמרנתי עכשיו מאמין אז פומה המניאקים שיקרו לי ? אמרו לי שלא היו ולא יהיו מאיפה הזמנת בארץ ? |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לא הזמנתי, זה היה באיזה חנות עודפים בביל"ו אם אני זוכר..והם עלו 250 שקל..
![]() |
# 10 |
חבר חדש
|
הן הממ יפות, אבל כולה נעליים XD
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|