|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
ניהול שוטף? לפי מיטב ידעתי מסנג'רים ילדים בחינם שירוצו בשכונות ויאספו כסף לא ככה?
# 2 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
תראו את דוגמת האיטי - התקשורת יצאה משם, וכולם כבר שכחו... מאוד קשה בימינו לעשות שינוי באמת משמעותי.. במיוחד אם אתה מ-"פשוטי העם" |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
אסף באמת כל הכבוד,
אם כל אחד היה עושה שינוי, העולם היה משתנה ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
WBD.co.il
|
אסף, כן ירבו אנשים כמוך, תענוג היה לקרוא את זה.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
כל הכבוד
אני חושב לארגן פרוייקט כלשהו בעוד שנים בודדות(אפילו לפני זה) שזה יהיה המטרה שלו |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
ממש אהבתי, כל הכבוד (:
# 7 |
חסום
|
כמה שאתה צודק . אתה עושה מצווה וחסרים אנשים כמוך
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
כל הכבוד... וואלה..אני האמת הייתי נותן לה את ה50 כי אני לא מאלה שנותנים מזון לאחרים, סוג של מנטליות.
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
עדיף להביא לבן אדם מזון מאשר כסף... יכול להיות שאותה זקנה היא מטורפת או לא יודע מה שמנצלת את היותה זקנה בכדי להביא את הכסף לבנה הנרקומן \ מהמר שלה... לדוגמא בב"ש יש המון תשושי נפש בצמתים...אכן כן כולם נרקומנים !! וכשהם מבקשים ממך כסף ויש להם סיגריה ביד זה הכי מלהיב להביא לבן אדם שמבקש ממך כסף לאוכל ואתה רואה סיגריות ביחד (מה יעני יש לך כסף לסיגריות אבל לאוכל לא?!) וזה גם דיי משפיל להביא לבן אדם אוכל\ כסף ליד אנשים או בפרטי .. אני ואמא שלי עזרו להומלס שהיה כל פעם ישן בשכונה שלנו השארנו לו אוכל במקום שהוא היה רגיל לישון בזמן שלא היה...וואלה יום אחד ההומלס אמר לי תודה סתם ככה כשעברתי לידו [הוא מעולם לא היה לידנו שהשארתי את האוכל] כננראה שהוא קלט אותי או שהוא אומר תודה לדיירי השכונה על שעזרו לו (אפילו לא עם כולם...) בקיצור אסף ח"ח על העזרה שלך לזקנה ואל תחשוב תמיד רק לתת..כי אם אני לי, מי לי...? |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
אושיית הוסטינג
|
לדעתי תרומה צריכה להתבצע באמצעות מזון, ואם ניתן, בהצנעה, ולא באמצע הרחוב.
ראו מקרים כמו נרקומנים עם סיגריה שמבקשים כסף בצמתים(יש שמועה שגם הם מופעלים ע"י גורמים מסויימים), ועוד כמה דוגמאות, אלו שעוברים בין הרכבת לקניון עזריאלי ישימו לב לזקן עם קביים(מכופף, צולע) שתמיד נתקע בלי כסף ועושה קופה יפה ברחוב הזה. אלו שעוברים שם ישימו לב גם לאדם היושב על כסא גלגלים(בימי חמישי בשעות הבוקר), במיקום אסטרטגי מול תחנת האוטובוס, יושב עם יד פתוחה לכל עבר. כסף משחיט, מזון משביע.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|