|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
הנה מה לתקן:
פעם ראשונה שנכנסתי לאתר, לא הבנתי לאן להסתכל. שם אפשר להתחבר למשתמש VIP פתום יש ריבוע סיסמאות לRUNNIGFILE מבין? דברים כאלה..
חבר מתקדם
|
אחי יש ריבועים מסדורים לכל קטגוריה , התחברות ל VIP זה סרגל למעלה בראש האתר איזה עוד דברים לא היו מובנים ?
חבר וותיק
|
אתה אומר שיש לכם תקציב ל20 סיסמאות ביום, אבל כרגע אני רואה שמפורסמת סיסמאות פעם באיזה שבועיים ...
וגם עבר "קצת" יותר מ10 דקות וכתוב שהסיסמא פעילה. בקשר לזה שאחרי 10 דקות הסיסמא לא פעילה. מאיפה הבאת את זה? זה קורה רק בגלל שמישתמשים בה הרבה מIP שונים אז FF חוסמים את הסיסמא. אבל אם לא משתמשים בה הרבה או בכלל לא אז אין שום סיבה שהיא תיחסם אחרי 10 דקות ... דרך אגב הFOOTER לא עובדת בIE8
חבר על
|
חבוב, כל עוד אתה לא עושה שום דבר נגדי אין לי שום דבר נגדך מאחל לך בהצלחה בהמשך.
סף ע"י צוות האתר בתאריך : 11/3/10 בשעה : 16:53. הסיסמא עוד פעילה, השתמשו : 16/100. השעה עכשיו היא 20:16 עברו קצת יותר מ 10 דקות וזה עדיין נחשב לי בתור "לקיחה" רק חבל שאנשים לא יכולים לחשוב על רעיונות מקוריים משל עצמם ומעתיקים את האתר בעיצוב אחר פשוט. וכמובן מערכת אחרת רק בCLONE. |
![]() |
# 15 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 16 | |
חבר בקהילה
|
שים לב מה יש בדף הקטגוריה הזו: http://www.flyergen.net/?act=rf
ציטוט:
|
|
![]() |
# 17 |
חבר מתקדם
|
האתר נראה נחמד מאוד אם כי האזורים בו לא מוגדרים בצורה טובה
וכדאי להוסיף קצת צבע (ואני לא משוחד אפילו שעיצבתי את TVNET) ובקשר לתחרות יש מקום לכולם והטוב ביותר עובר הגולש ינצח ![]() |
![]() |
# 18 |
חבר מתקדם
|
למר ronka ולמר anti כמובן ששניהם מאותו המחנה אבל שוב , כמו ש PLAY GAME רשם וצודק זה נקרא תחרות , אם אתה חושב שהעיצוב שלי פשוט זה רק מראה כמה אתה באמת חסר טעם , אבל שוב זו דעתך , בנודע לססמאות אנטי רוכב על גבם של המשתשמים שלו שהם בעצם אלו שמפרסמים את הססמאות אז קל לו לבוא ולבקר ולהגיד שאנחנו לא רוכשים ססמאות , כמובן זו דעתו - שוב דעתו האישית , בנודע אלינו נכון יש תקציב אך חייבים להבין שברגע שאנחנו מפרסמים סיסמה ישר החברים של אנטי רצים ולוקחים אותה בדיוק כמו שהיה ואז אנחנו חייבים להורידאותה , הססמאות המפרוסמות מנוהלות ע"י הצוות - זה שבאתר עצמו אין יותר מדי ביקוש כי הוא חדש זה לאאומר שהסיסמהגן פעילה לאחר 10 דקות , גם אם לקחו אותה 30 או 40 פעמים FILEFLYER בד"כ חוסמים
בקום הלתעסק בכל הקשור לתחרות ולכל הדברים שאתם אני אמשיך להתייחס לחביקורות בונות
חבר על
|
קודם כל, לידעתך האתר שלנו שנתיים + ברשת.
בשנה הראשונה האתר פעל ללא פרסומות בכלל. ככה שלא היו הכנסות והיו המון, אבל המון סיסמאות שאני קניתי אישית מכספי . FILEFLYER לא חוסמים שום דבר ובנוסף, שים לב http://www.freeff.co.il/site-rapidshare.html מעניין לא? http://www.freeff.co.il/site-sex.html מעניין שנית לא? עכשיו זה נקרא תחרות שאתה מביא את אותו תוכן אבל לא משתמש באותו רעיון בסיס. כמו VIP, מערכת תגובות, מערכת לקיחות, 6 סיסמאות בעמוד, עמודים לכל שרת וכו'. זה נקרא העתקה בשינוי קל. |
![]() |
# 20 |
Whatever
|
חשבתי לתומי שהתבגרתם.
|
|