|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 12 |
חבר מתקדם
|
אם אפשר למה לא? פשוט כי כולם צריכים לקחת חלק בפרויקט להרוג את הדפדפן הזה....
בקשר לאדווקס, מדובר על פרוייקט שנעשה לפני כשנתיים, אבל עזוב את הלקוחות.
# 14 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בנוגע לסמנטיקה, תקרא על זה באינטרנט ולמה זה חשוב. |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
רוב גולשי IE6 הם רק חברות שבגלל בעיות טכניות (להחליף לאלפי מחשבים - כולל העניין של הרשיונות) נשארים מאחור.
בעידן של HTML5 ו-CSS3 אין מקום ל-IE6, ואם מייקרוסופט בעצמה לא תומכת בו ומבקשת מכולם להפסיק להשתמש בו (!!!) אז גם אני. בקשר ללקוחותף אם יש לקוח שמוכן לשלם שעות עבודה נוספות להתאים ל-IE6 כמובן שאני לא פוסל זאת, אבל היום הסדנטרטים הם ברמה של לנזוח את הדפדפן הזה.
# 16 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כלומר, הסטנדרטים שלך כדאי שיתחילו מ IE6 ולא לקחת תשלום נוסף להתאמה עבור הדפדפן הזה, כי פשוט עדיין הרבה משתמשים בו ולהביא כתירוץ את מיקרוסופט זה עלוב. תעשה מה שאתה רוצה, שוב שיהיה לך בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר מתקדם
|
קודם כל למה לדבר עם מילים כמו: "איזה שטויות אתה אומר" ו- "זה עלוב".
סה"כ אני מבקש כאן ביקורת וכמו ששמת לב אני מקבל את הביקורות גם אם אני לא מסכים אליהם ודבר שני כמו ששמת לב לא דיברתי בטון שכזה. אבל בכל אופן, כך אני עובד וכל עובדות כל החברות המקצועיות בתחום בניית האתרים שעבדתי בהם או ביקרתי אצלם. אם הדרך שלך לא כך, אז כל הכבוד לך. אבל הדרך שלי ושל החברות שאני מכיר, הוא שזה בזבוז זמן מיותר להתאים ל-IE6, שכן מדובר על אחוז לא גדול במיוחד וזמן ההתאמה הוא ארוך. לכן אמרתי שאני לא זונח את הגולשים עצמם, אני בדר"כ ם באתרים הודעת JS שאומר להם להתעדכן קצת (אתה בטח מכיר סוגי הודעות כאלו). ומאחר ש: 1) התאמה ל-6 היא לאחוז קטן מן הגולשים 2) ההתאמה ל-6 לוקח הרבה זמן וזמן = כסף ועל כן אני גובה תשלום נוסף על 6 3) הגירסה הזו כבר לא נתמכת אצל מיקרוסופט יותר משנה ואנחנו עכשיו כבר בזמן של אקספלורר 9. 4) אני בונה אתרים ברמה גבוהה ומשתמש בטכנולוגיות גבוהות ורק בחלקם אני יכול להשתמש ב-6 דרך האקים. 5) HTML5 ו-CSS3 הם פירצת דרך חדשה בבניית אתרים ומכאן W3C רק יתקדמו בצעדים ענקיים. מה שאומר שאולי בגירסה 9/10 דברים שמתווספים ל-HTML ול-CSS שעומדים להיות ברמת בסיס לבניית אתרים לא יתמכו ככלל ב-IE6. אני לא יכול לוותר על טכנולוגיות חדשות בשביל כמה אחוזים בעייתיים.
# 18 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
לנושא,עיצוב דיי יפה ,בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() על סמך מה אתה אומר ש IE6 היא אחוז קטן מהגולשים אין לי מושג, מה שאני יכול לומר לך שזה משהו כמו 15% - 20% שאם אתה חושב שזה מעט.. לא יודע מה לומר לך כבר. שיהיה לך יום טוב, ואם אתה חושב שכתבתי לך בטון לא נחמד - זאת לא הכוונה, רק לעזור. |
|
![]() |
![]() |
# 20 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
בנושא ה-P, זה מה שלא הבנתי... אני משתמש בהם בכל הטקסטים באתר, פיספסתי איפשהו? ציטוט:
![]() בקשר לדפדפנים: http://xhtml.co.il/he/page-381/%D7%A...%9D#Israel2010 באתר שלי מדובר על 3% (כם כי רוב הכניסות זה לא לקוחות אלא אנשי מקצוע בתחום ה-WEB שמביאים לי ביקורות לבנתיים, כך שזה לא מייצג).
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|