הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > עיצוב גראפי, תכנות על כל שפותיו וקידום ושיווק אתרים > ביקורת אתרים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 29-06-10, 10:43   # 11
Dynamo
עסק רשום [?]

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל Dynamo

Dynamo לא מחובר  

חזר לעבוד ,
אהבתי דווקא חוץ מהפלאש שהוא קצת חופר , ולמה אדווקס לקוחות שלכם אם הבעלים עצמו מפתח אתרים ?

עריכה :

חבל לוותר על IE6 , הרבה בעלי עסקים שרק מתחילים להשתמש במחשבים וצריכים אתר מתחילים עם דפדפן כזה ( לפעמים ) , אז אם אפשר למה לא ?
  Reply With Quote
ישן 29-06-10, 10:46   # 12
solcito
חבר מתקדם

מיני פרופיל

solcito לא מחובר  

אם אפשר למה לא? פשוט כי כולם צריכים לקחת חלק בפרויקט להרוג את הדפדפן הזה....
בקשר לאדווקס, מדובר על פרוייקט שנעשה לפני כשנתיים, אבל עזוב את הלקוחות.
ישן 29-06-10, 10:52   # 13
Dynamo
עסק רשום [?]

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל Dynamo

Dynamo לא מחובר  

אני די בטוח שתפסיד , לא משנה כמה אבל כן תפסיד מלהרוג את הדפדפן הזה , מי שלא מסתדר מוותר .. ( לא תמיד אבל קורה ) .
  Reply With Quote
ישן 29-06-10, 10:57   # 14
RAS
חבר וותיק

RAS's Avatar

מיני פרופיל

RAS לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי solcito צפה בהודעה
אם אפשר למה לא? פשוט כי כולם צריכים לקחת חלק בפרויקט להרוג את הדפדפן הזה....
בקשר לאדווקס, מדובר על פרוייקט שנעשה לפני כשנתיים, אבל עזוב את הלקוחות.
איזה שטויות אתה אומר.. נראה לך שלבעל עסק אכפת "לקחת חלק בפרויקט להרוג את הדפדפן הזה"? הוא רוצה שכמה שיותר לקוחות יראו את האתר שלו. בישראל יש שימוש גדול יחסית לשאר העולם ב IE6 אז על אחת כמה וכמה צריך לתמוך בדפדפן הזה, גם אם אני ואתה שונאים אותו.

בנוגע לסמנטיקה, תקרא על זה באינטרנט ולמה זה חשוב.
  Reply With Quote
ישן 29-06-10, 11:00   # 15
solcito
חבר מתקדם

מיני פרופיל

solcito לא מחובר  

רוב גולשי IE6 הם רק חברות שבגלל בעיות טכניות (להחליף לאלפי מחשבים - כולל העניין של הרשיונות) נשארים מאחור.
בעידן של HTML5 ו-CSS3 אין מקום ל-IE6, ואם מייקרוסופט בעצמה לא תומכת בו ומבקשת מכולם להפסיק להשתמש בו (!!!) אז גם אני.
בקשר ללקוחותף אם יש לקוח שמוכן לשלם שעות עבודה נוספות להתאים ל-IE6 כמובן שאני לא פוסל זאת, אבל היום הסדנטרטים הם ברמה של לנזוח את הדפדפן הזה.
ישן 29-06-10, 11:04   # 16
RAS
חבר וותיק

RAS's Avatar

מיני פרופיל

RAS לא מחובר  

ציטוט:
רוב גולשי IE6 הם רק חברות שבגלל בעיות טכניות (להחליף לאלפי מחשבים - כולל העניין של הרשיונות) נשארים מאחור.
בעידן של HTML5 ו-CSS3 אין מקום ל-IE6, ואם מייקרוסופט בעצמה לא תומכת בו ומבקשת מכולם להפסיק להשתמש בו (!!!) אז גם אני.
בקשר ללקוחותף אם יש לקוח שמוכן לשלם שעות עבודה נוספות להתאים ל-IE6 כמובן שאני לא פוסל זאת, אבל היום הסדנטרטים הם ברמה של לנזוח את הדפדפן הזה.
תתפלא שלא רק חברות וארגונים משתמשים עדיין ב IE6 (למרות שאתה גם צודק שהרבה מהם עדיין משתמשות), אלא גם בתים פרטיים (ויש לי הוכחות שהרבה עדיין משתמשים).
כלומר, הסטנדרטים שלך כדאי שיתחילו מ IE6 ולא לקחת תשלום נוסף להתאמה עבור הדפדפן הזה, כי פשוט עדיין הרבה משתמשים בו ולהביא כתירוץ את מיקרוסופט זה עלוב.

תעשה מה שאתה רוצה, שוב שיהיה לך בהצלחה.
  Reply With Quote
ישן 29-06-10, 11:16   # 17
solcito
חבר מתקדם

מיני פרופיל

solcito לא מחובר  

קודם כל למה לדבר עם מילים כמו: "איזה שטויות אתה אומר" ו- "זה עלוב".
סה"כ אני מבקש כאן ביקורת וכמו ששמת לב אני מקבל את הביקורות גם אם אני לא מסכים אליהם ודבר שני כמו ששמת לב לא דיברתי בטון שכזה.

אבל בכל אופן, כך אני עובד וכל עובדות כל החברות המקצועיות בתחום בניית האתרים שעבדתי בהם או ביקרתי אצלם. אם הדרך שלך לא כך, אז כל הכבוד לך.
אבל הדרך שלי ושל החברות שאני מכיר, הוא שזה בזבוז זמן מיותר להתאים ל-IE6, שכן מדובר על אחוז לא גדול במיוחד וזמן ההתאמה הוא ארוך.
לכן אמרתי שאני לא זונח את הגולשים עצמם, אני בדר"כ ם באתרים הודעת JS שאומר להם להתעדכן קצת (אתה בטח מכיר סוגי הודעות כאלו).
ומאחר ש:
1) התאמה ל-6 היא לאחוז קטן מן הגולשים
2) ההתאמה ל-6 לוקח הרבה זמן וזמן = כסף ועל כן אני גובה תשלום נוסף על 6
3) הגירסה הזו כבר לא נתמכת אצל מיקרוסופט יותר משנה ואנחנו עכשיו כבר בזמן של אקספלורר 9.
4) אני בונה אתרים ברמה גבוהה ומשתמש בטכנולוגיות גבוהות ורק בחלקם אני יכול להשתמש ב-6 דרך האקים.
5) HTML5 ו-CSS3 הם פירצת דרך חדשה בבניית אתרים ומכאן W3C רק יתקדמו בצעדים ענקיים. מה שאומר שאולי בגירסה 9/10 דברים שמתווספים ל-HTML ול-CSS שעומדים להיות ברמת בסיס לבניית אתרים לא יתמכו ככלל ב-IE6. אני לא יכול לוותר על טכנולוגיות חדשות בשביל כמה אחוזים בעייתיים.
ישן 29-06-10, 11:22   # 18
Erez | TrustMedia.co.il
עסק רשום [?]

מיני פרופיל

Erez | TrustMedia.co.il לא מחובר  

ציטוט:
כל העולם הפסיק את התמיכה ב-IE6 וכך גם אני (ומיקרוסופט...). ואני מציע לכולם להפסיק לתמוך ב-6. מה שכן אני בעתיד אשים הודעה לאנשים עם 6 שפשוט אומר שהאתר לא תומך בו.
ד"א מה רע ברק דיבים? וטקסט ב-P ותפריט ב- UL? תוכל להכווין אותי למאמרים בנושא שמורים שזה טעות קריטית ב-SEO?
המנועי חיפוש לא רואים את הדף,הם קוראים את הקוד,אז לדוגמא הם מחפשים רשימה ומניחים שזה התפריט,מוצאים טקסט שנמצא בתוך P אז הם מניחים שזה התוכן העיקרי וכן על זו הדרך,וכשאתה משתמש רק בדיבים המנועי חיפוש לא יודעים מה זה כל דבר וזה פוגע לך בקידום כי הם לא יודעים מה זה התפריט ולפי זה לייחס לקישורים שנמאים בו חשיבות יותר גדולה וכדומה
לנושא,עיצוב דיי יפה ,בהצלחה
ישן 29-06-10, 11:26   # 19
RAS
חבר וותיק

RAS's Avatar

מיני פרופיל

RAS לא מחובר  

ציטוט:
קודם כל למה לדבר עם מילים כמו: "איזה שטויות אתה אומר" ו- "זה עלוב".
סה"כ אני מבקש כאן ביקורת וכמו ששמת לב אני מקבל את הביקורות גם אם אני לא מסכים אליהם ודבר שני כמו ששמת לב לא דיברתי בטון שכזה.

אבל בכל אופן, כך אני עובד וכל עובדות כל החברות המקצועיות בתחום בניית האתרים שעבדתי בהם או ביקרתי אצלם. אם הדרך שלך לא כך, אז כל הכבוד לך.
אבל הדרך שלי ושל החברות שאני מכיר, הוא שזה בזבוז זמן מיותר להתאים ל-IE6, שכן מדובר על אחוז לא גדול במיוחד וזמן ההתאמה הוא ארוך.
לכן אמרתי שאני לא זונח את הגולשים עצמם, אני בדר"כ ם באתרים הודעת JS שאומר להם להתעדכן קצת (אתה בטח מכיר סוגי הודעות כאלו).
ומאחר ש:
1) התאמה ל-6 היא לאחוז קטן מן הגולשים
2) ההתאמה ל-6 לוקח הרבה זמן וזמן = כסף ועל כן אני גובה תשלום נוסף על 6
3) הגירסה הזו כבר לא נתמכת אצל מיקרוסופט יותר משנה ואנחנו עכשיו כבר בזמן של אקספלורר 9.
4) אני בונה אתרים ברמה גבוהה ומשתמש בטכנולוגיות גבוהות ורק בחלקם אני יכול להשתמש ב-6 דרך האקים.
5) HTML5 ו-CSS3 הם פירצת דרך חדשה בבניית אתרים ומכאן W3C רק יתקדמו בצעדים ענקיים. מה שאומר שאולי בגירסה 9/10 דברים שמתווספים ל-HTML ול-CSS שעומדים להיות ברמת בסיס לבניית אתרים לא יתמכו ככלל ב-IE6. אני לא יכול לוותר על טכנולוגיות חדשות בשביל כמה אחוזים בעייתיים.
אני רואה שאין סיכוי שתשוכנע .
על סמך מה אתה אומר ש IE6 היא אחוז קטן מהגולשים אין לי מושג, מה שאני יכול לומר לך שזה משהו כמו 15% - 20% שאם אתה חושב שזה מעט.. לא יודע מה לומר לך כבר.

שיהיה לך יום טוב, ואם אתה חושב שכתבתי לך בטון לא נחמד - זאת לא הכוונה, רק לעזור.
  Reply With Quote
ישן 29-06-10, 12:14   # 20
solcito
חבר מתקדם

מיני פרופיל

solcito לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי WiPi צפה בהודעה
המנועי חיפוש לא רואים את הדף,הם קוראים את הקוד,אז לדוגמא הם מחפשים רשימה ומניחים שזה התפריט,מוצאים טקסט שנמצא בתוך P אז הם מניחים שזה התוכן העיקרי וכן על זו הדרך,וכשאתה משתמש רק בדיבים המנועי חיפוש לא יודעים מה זה כל דבר וזה פוגע לך בקידום כי הם לא יודעים מה זה התפריט ולפי זה לייחס לקישורים שנמאים בו חשיבות יותר גדולה וכדומה
לנושא,עיצוב דיי יפה ,בהצלחה
בעניין התפריט, כן טעיתי... יש לי כמה גרסאות של עיצוב וכנראה שמתי כאן רק דיב. מרוב שזה ברור לי שצריכים UL בתפריטים הייתי בטוח שגם אצלי כך, העניין יתוקן - תודה!
בנושא ה-P, זה מה שלא הבנתי... אני משתמש בהם בכל הטקסטים באתר, פיספסתי איפשהו?

ציטוט:
נכתב במקור על ידי RAS צפה בהודעה
אני רואה שאין סיכוי שתשוכנע .
על סמך מה אתה אומר ש IE6 היא אחוז קטן מהגולשים אין לי מושג, מה שאני יכול לומר לך שזה משהו כמו 15% - 20% שאם אתה חושב שזה מעט.. לא יודע מה לומר לך כבר.

שיהיה לך יום טוב, ואם אתה חושב שכתבתי לך בטון לא נחמד - זאת לא הכוונה, רק לעזור.
יש סיכוי שאשוכנע, בסך הכל אני רוצה להראות באתר ובעבודה שלי דרך עבודה מקצועית, אז האגו שלי לא משחק כאן תפקיד בכלל. פשוט כרגע לא הצלחת לשכנע אותי

בקשר לדפדפנים:
http://xhtml.co.il/he/page-381/%D7%A...%9D#Israel2010

באתר שלי מדובר על 3% (כם כי רוב הכניסות זה לא לקוחות אלא אנשי מקצוע בתחום ה-WEB שמביאים לי ביקורות לבנתיים, כך שזה לא מייצג).

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום