|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
תכתוב לי מה התשלום המדהים, אם הוא באמת כזה, קיבלת התחייבות. תבחר אתה איזה תחום שתרצה, יש לי אתרים שקידמתי בשלושתם. אני תופס אותך בכוונה במילה בכדי שבהמשך לא תכתוב דברים שאתה לא באמת מתכוון אליהם. |
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
|
ציטוט:
בכל מקרה אני מחכה להצעת מחיר שלך, כתבתי תשלום מדהים כדי להבהיר את הנקודה שלי ושלך שלא משנה התשלום אלה העובדה שאתה לא יכול להתחייב למשהו כזה. אני מחכה למחיר שאתה דורש. |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
אני לא חשבתי לרגע להכנס לוויכוח הטיפשי הזה, אבל מאד מעצבן אותי שאנשים כותבים דברים סתם מבלי להבין את המשמעויות של זה. גם בכל הוויכוח של האם אפשר להתחייב או לא שאנשים מתבססים על דעות של אנשים מקצועיים, מבלי לדעת באמת מה עומד מאחורי האימרות שלהם.
בכל אופן שלחתי לך הצעת מחיר, שהתשלום הוא לא "מדהים" אלא הרבה פחות מ"מדהים", עכשיו הכפפה אצלך. טל. |
![]() |
![]() |
# 14 | |
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
|
ציטוט:
לגבי ההצעת מחיר ששלחת לי, אני לא חושב שהוא הוגן וגם ממש לא תקופת ההתחייבות שאתה דורש (שזה סוג של חוק מגביל). אבל את הדיון הזה אנחנו נמשיך בפרטי, זה לא קשור לדיון. לפותח האשכול, אני לא אגיב פה יותר, שיהיה בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
אפשר להגיע עם המילים "חנות וירוטאלית" לעמ' 1 בגוגל ואיך עושים את זה:
1.ניתוח מקיף על האתר 2.הוספת תגי META וקישורים ועריכת תוכן לאתר כך שגוגל יקלוט אותו יותר טוב 3.פרסום האתר בכל איזור אפשרי בכדי לנצל את מקסימום קידום האתר וכך להביא אותו לאיכות גבוהה אצל גוגל וכמובן להשקיע, להשקיע ולהשקיע בקידום. אם אתה מעוניין אני יכול לעשות לך ניתוח אתר אבל שוב, במילים הללו הקידום יקח המון זמן עד שתגיע לעמ' הראשון - כך גם הכסף.
# 16 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אם אתה יכול להתחייב על דף ראשון במילה "עיצוב פנים" בטווח של שנתיים זה ריאלי? הרי גם אני יכול להביא כל אתר לדף ראשון אבל יש את מרכיב עלות-תועלת שמשום מה אתה לא מציין. אני קרוב ל-4 שנים בתחום ועל מה שאמרתי לעיל אני יכול להתחייב. אתה פשוט יוצר פה אשליה. חבל. |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני יכול להגיד לך שבתחומים תחרותיים, לצורך העניין ניקח תחום שקשור לפורום: בניית אתרים, גם אם העלות תהיה גבוהה מאוד במשך כשנה (שנת הקידום), עדיין יהיה ניתן להחזיר את העלות ולצאת ברווח במהלך השנה הבאה. ואת זה אני כותב כאחד שהיה מקום 3 במילה בניית אתרים, לאחר שבמשך שנה הושקעו המון מאמצים וכספים, ולאחר מכן הכל הוחזר ואף הרווח היה משמעותי. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|