|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 12 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
הבעיה היא שלהחזיק שרת כזה עולה המון כסף. במיוחד שמדובר באחסון נתונים לטווח ארוך, ומצריך הסתגלות מבחינתי.
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
|
זה לא עולה המון ממש, פשוט צריך 2 אחסונים אחד של win ואחד של linux שמחוברים ביחד בכרטיסי רשת או 2 אחסונים בשרת יעודי אחד(vps), לתת גישה למסד נתונים בווינדוס שהלינוקס יכולה לגשת אליה.
אני הייתי קונה אחסון לינוקס רגיל, ורוכש vps שמותקן עליו ווינדוס ומתקין mssql 2005, שהם בעצם מאותה חברה מאותו ארון, ומגשר ביניהם. אני לא יודע אם השיטה לוקחת פחות מקום, מה שכן הוא אמין יותר ולוקח פחות משאבים. |
![]() |
![]() |
# 14 | |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
ציטוט:
במיוחד כשאין לי בעיה להסתדר עם MYSQL. אני עובד עם שרת SQL לתוכנת הנה"ח שלנו, ואני לא מת עליו. |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
משתמש - היכל התהילה
|
mysql יעשה את העבודה הזו בלי בעיה.
בהנחה שלא אמורות להיות הרבה גישות למידע הזה או עריכות אלא בעיקר הכנסות של מידע אני ממליץ על המנוע MyISAM ואם אתה רוצה לשפר את יעילות ההכנסה של השורות, אתה יכול להכניס כל יום את השורות לטבלה זמנית קטנה או לשמור אותם בקובץ טקסט ולטעון אותם עם http://dev.mysql.com/doc/refman/5.1/en/load-data.html בזמנים שהשרת לא עמוס.
# 16 | |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 17 |
תודה על תרומתך.
|
INNODB עושה עבודה מצויינת (תחפש INNODB VS MYISAM תקרא קצת)
לגבי השוואה ל SQL SERVER , אני לא מכיר את SQL SERVER אבל אני יכול להגיד ש MYSQL יכול להתמודד עם מיליונים של שורות ללא שום בעיות (כמובן שהכל בתנאי שאתם יודעים להגדיר את השרת) לגבי מי שהציע לעשות VPS עם ווינדוס , מצטער אבל זה רעיון ממש מפגר אתה מבזבז את המשאבים של השרת , אתה מבזבז הרבה יותר כסף ויש פה הרבה יותר מקום לבעיות ותקלות בדרך.
# 18 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אולי לא דרך vps, אפשר שרת יעודי של ווינדוס, זה לא משנה, העיקר הדרך לעשות את זה. הדרך לאחסן דברים במסד נתונים בצורה הזאת, יעילה וטובה אפילו יותר מ-mysql. לדוגמא נקח שרתי משחק, רוב שרתי המשחק משתמשים במסד נתונים של mssql, ולמה זה? כי שרת משחק MMORPG צריך לשמור מלא נתונים במסד נתונים(מיליונים אפילו מילארדים), וזה יעיל מאוד, אפילו משתמשים ב-postgre sql. ואחוז ממש נמוך משתמש ב-my sql. השיטה לאחסן אתר בלינוקס עם מסד נתונים בשרת ווינדוס ולגשר ביניהם זה פחות מעמיס יעיל יותר קל לביצוע למי שמבין. ואמרתה הרבה יותר מקום לבעיות ותקלות בדרך? ניסיתה את זה? הצחלתה לעשות את זה? ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אם יש לך כסף לקנות 2 שרתים , תשים שרת ייעודי ל MYSQL ושרת ייעודי לחלק של התוכנה ואני באופן אישית פיתחתי מערכת שקיבלה בממוצע כמיליון שורות ביום.... ולא היה לי שום בעיה היה שרת לאפליקציות , שרת לנתונים , ושרת לדוחות מה שאתה בא להגיד זה MYSQL זה חרא , MSSQL הרבה יותר טוב וההוכחה היא ששרתי משחק משתמשים בזה תעשה טובה , אם אין לך הוכחות שייגבו את הדברים שאתה אומר אל תגיד סתם... MYSQL יודע להתמודד עם כל עומס ולפצל את הMYSQL על מספר שרתים גם אם צריך ולתמוך בעוד הרבה דברים.... זה לא סתם המסד נתונים שהכי פופלארי (לפחות באינטרנט)
![]() |
# 20 |
אושיית הוסטינג
|
בוא נניח ש-MSSQL יותר טוב מ-MYSQL(שזה הנחה קצת עקומה),
משיקולי עלות תועלת, עדיין משתלם לעבוד עם MYSQL.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|