|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
אחד שמשקיע כסף לא קונה info תעשה לי טובה.
אני מדבר מנסיון אישי. לא אמרתי שאתה מרמה לחלוטין, רק הערתי שמי שרוצה לקנות אז הכניסות לא מגוגל הרי גם ככה זה לא מענין אותך. לכן אין צורך לעשות מזה סיפור. ותשקול טוב טוב לפי שאתה מאשים אותי ברמאות- אני בא להזהיר את הציבור ממה שמתרכש ברשת הרבה פעמים. אין צורך שתגיב להודעה זאת, מכיוון שלא ציפתי שזה יהפוך לריב אלא רק להערות שאנשים נותנים בפורום. שיהיה לילה טוב, ובהצלחה במכירה.
# 2 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
בא להזהיר את הציבור מה שקונה בודק מה הוא קונה.. אולי תהיר אותם גם שאחרי שנה החידוש של האינפו עולה 9$? תאמין לי שאנשים רואים ועושים תשיקולים שלהם לפני שהם קונים, וגם מקבלים הרבה יותר פרטים.. ומי שקונה אתר כזה הוא יודע ומכיר את השוק ויודע איך לפרסם ומה לעשות.. אתה יכול להודות שהתגובה שלך היתה מיותרת, זה הכל. והוא פרסם סטטיסטיקות שמראות שיש 10 כניסות מגוגל כמו שאתה אומר.. ולגבי השקעה, Info זה משהו קטן אומנם, אבל לאתר כזה לא צריך יותר.. וחוץ מזה יש גם תכנות ועיצוב שזה לא בחינם
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
תודה אלון ותודה כולם, אבל בבקשה לא להגיב לא לעניין, מי שמעוניין לקנות שיכתוב כאן.
בלי שטויות כמו שYON רוצה לעשות מדורה בפורום, תודה רבה .
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|